avatary 11.05.06, 19:21 wiemy że partie mają z Łodzi etaty. Ale co Łódź ma z partii ? prezydent ma być partyjny czy raczej łódzki ? dla mnie to oczywiste że łódzki. stop kolonizacji naszego miasta przez obojętne na nas organizmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Kropownicki nie wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:23 ale jak sld wystawi Makowskiego to wygra Kropiwnicki, ludzie nie lubią Makowskiego, jako wojewoda pokazał na co go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
urzedas_lodzki Re: Centrum za Kropiwnickim 11.05.06, 19:33 No to jeszcze czekamy na deklaracje poparcie ze strony Partii Demokratycznej oraz Inicjatywy RP a moze i nawet Samoobrony. No i mamy dosyc egzotyczna koalicje ChRS+PD+Centrum+PSL+Samoobrona, ktora wystawia jako kandydata na prezydenta Łodzi lidera ZChN. Niezle, nieprawdaz? A niektorzy dziwili sie Niesiolowskiemu, ze zapisal sie do PO. Kropiwnicki poszedl na lewo od Niesiolowskiego i jest dobrze. Dobrze, bo on "nasz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekułła Re: Centrum za Kropiwnickim IP: *.lublin.mm.pl 11.05.06, 23:11 Przystąpienie Partii Demokratycznej wymusi, moim zdaniem, konieczność zmiany nazwy. Proponuję : Skrajne Centrum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
urzedas_lodzki Prawicowo-lewicowo-centrowy Kropa 11.05.06, 19:37 Kropiwnicki stal sie kandydatem niezaleznym. Prawicowo-lewicowym, a nawet centrowo-liberalnym i narodowo-konserwatywno-socjaldemokratyczno- chrzescijanskim. To jest wlasnie ta slynna polska partia ludowo-chrzescijanska. Brawo polityczni rozgrywajacy Kropy. Toz to prawdziwi geniusze polityki! Zebrac taki zestaw politycznych osobliwosci to prawdziwego talentu wymaga! Odpowiedz Link Zgłoś
urzedas_lodzki Polityczne kuriozum rozgrywajacych Kropy 11.05.06, 19:44 Zaplecze polityczne Kropiwnickiego to prawdziwe polityczne kuriozum. Nawet koalicja PiS-LPR-SO przy tym zestawie wysiada. ChRS, Zieloni, PSL, Centrum, Partia Demokratyczna, Inicjatywa RP. Kto jeszcze, Samoobrona? Jeszcze Rakowskich z SDPl, proponuje. Toz to prawdziwa bomba polityczna by byla. Jakby Łaszkiewicz zalatwil jeszcze Rakowskich to bym mu dal medal. Za jego wklad w rozwoj pojednania politycznego oraz budowe zaplecza dla Kropy. Laszkiewicz to prawdziwy geniusz polityczny. Ze tez on sie tak marnowal przez dzisieciolecia i dopiero przy boku Kropy odkryl swe talenta polityczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczerbiec Re: Polityczne kuriozum rozgrywajacych Kropy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:59 Chłop od lat łatał dziury w zębach to i wielką dziurę ( czyt. pustkę) wokół pana prezydenta potrafi wypełnic. Ot fachura. Taki polityczny amalgamat! Odpowiedz Link Zgłoś
urzedas_lodzki Re: Centrum za Kropiwnickim 11.05.06, 20:00 A i jeszcze jedno. Nie wierze, ze popracia tzw. Partii Centrum utrzyma sie dlugo. Wprawdzie Religi juz nie ma w tym ugrupowaniu, ale Steinhofowi jest blizej do PO i w ogole to cale poparcie Centrum dla Kropiwnickiego jest dla picu i zrobione pod Michalika, zeby mogl wystartowac do Rady Miejskiej z jakiejs listy albo pozostac wiceprezydentem Łodzi. W ogole to Partia Centrum nie istnieje. Wiec nie ma mowy o powolaniu zadnych list ogolnopolskich do wyborow w wojewodztwie. Pora, zeby Kropiwnicki obudzil sie z politycznego letargu umacniany w falszywych przekonaniach przez oteczenie pochlebcow. Czas wybrac. Albo PO, albo PiS. Nie ma innego wyboru, jesli chce sie przetrwac na scenie politycznej dlugofalowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKI Re: Centrum za Kropiwnickim IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.05.06, 21:36 Pełna zgoda. Ja chyba poprę PO, bo to co wyprawia PiS na szczebli krajowym powoduje u mnie ból głowy i zmusza do rozmyslania o emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Marek Michalik Re: Centrum za Kropiwnickim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:04 Marek Michalik niestety dalej będzie vickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatylkopytam-andy Czy vicek to ten... IP: *.orange.pl 11.05.06, 22:35 ...fajfus co się majta między nogami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Nigdy nie zagłusuje na Krope IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:11 Juz raz się dałam zrobić w balona, to był ostatni raz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turaj1 a co z moimi pieniędzmi.... 12.05.06, 11:30 Niech mi w końcu szanowna Partia Centrum odda mój wkład na fundusz wyborczy... lista zamknieta bo sie szpan Nowicki wycofał z gry wyborczej.... ale forsy do tej pory nie widzę..... wzywam oficjalnie do zwrotu mojego nakładu Jaroslaw Turajczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrum..Łodzi Re: Centrum za Kropiwnickim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 15:08 Partia centrum poparła bo jak wynika z oswiadczenia majatkowego Viceprezydenta Michalika ciągnie on dość spory kredyt hipoteczny i zdaje sobie sprawę że jak nie będzie stał po stronie Kropiego tylko poprze kogos innego to ten go jeszcze podczas kampanii wywali i co biedaczyna ze sobą zrobi? Tylko sznurek został.... a przy okazji co to jest Partia Centrum? ma takie znaczenie w polityce, jak pogoda w Mozambiku na rozkład jazdy MPK Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś