majk.tajson.z.retkini 11.05.06, 22:34 W tym z 50 to gapie. Widzicie jakie poparcie macie? Antygiertychy poniosly porazke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joolka yarro i jarek_kubiak IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 22:44 dlaczego organizator wiecu się rozdwaja? a może yarro raz budzi się jako jarek_kubiak a raz jako ten drugi? na jednym wątku tak już pomieszał swoje wcielenia, że trudno było dojść czy on to ten zły gliniarz czy ten dobry?? tylko który on to on?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_kubiak Re: yarro i jarek_kubiak 11.05.06, 22:46 Moje podglądy, podpisywane tymi nickami są tożsame i spójne. Nie zawsze chce mi się przelogować. Jarek Kubiak vel Yarro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolka Re: yarro i jarek_kubiak IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 22:54 zauważyłam, że jako yarro jesteś zdecydowanie odważniejszy i ostrzejszy w krytykowaniu. Ale przecież mogę się mylić. I potwierdzam - osób było więcej niż 50. Duuuuuuuuuużo więcej. No i żółty kaczor - bezbłędny. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_kubiak Re: yarro i jarek_kubiak 12.05.06, 00:11 Fakt. Jako yarro mogę sobie i pozwalam na więcej, ale czasem tego sam żałuję. Kaczor zrobił furorę, był gwiazdą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_kubiak Re: WOW! Jaka demonstracja była! Ze 100 osób przy 11.05.06, 22:45 Byłeś? Bo ja tak. I na moje oko, a z cokołu Schillera dobrze widać, osób było ok 300. My jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Ważne że organizator zaistniał IP: 60.233.15.* 11.05.06, 23:04 przecież w gruncie rzeczy tylko o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolka Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.toya.net.pl 11.05.06, 23:08 oj czepiasz się - słodkie z niego maleństwo. i ta czarna czapeczka - też urocza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.smrw.lodz.pl 11.05.06, 23:14 a to to był on? Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_kubiak Re: Ważne że organizator zaistniał 12.05.06, 00:07 Tak. To byłem ja :) Takie czerwone spodnie, biała koszulka i czarna czapka :) No i tuba! :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Ważne że organizator zaistniał 12.05.06, 00:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=30569263&a=41669468 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Ważne że organizator zaistniał IP: 60.233.15.* 11.05.06, 23:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=41494118&a=41528047 Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_kubiak Re: Ważne że organizator zaistniał 12.05.06, 00:10 Słodkie... dzięki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.lnet.pl 11.05.06, 23:33 on chyba bardzo liczy na to, że zapisze się w historii tak jak uczestnicy strajków w 1981 Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_kubiak Re: Ważne że organizator zaistniał 12.05.06, 00:10 No tak. Zazdrość jest jednak bardzo uciążliwą cechą... Trzeba było coś zrobić, też byś zaistniał. Ja w ten sposób wyraziłem poglądy masy ludzi i pomogłem im je wyrazić na wiecu. Przeszkadza ci to? Nie marzę o sławie i wielkiej polityce, nie marzę o jakimś miejscu w historii. Chcę po prostu wykrzyczeć swoje poglądy, życ w norlmanlym Europejskim kraju. Jeżeli dla niektórych filozofią życiową jest siedź cicho i usadzaj innych, trudno. Ja się uciszyć nie dam. Pozdrawiam. Jarosław Kubiak aka Yarro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 00:41 jarek_kubiak napisał: > No tak. Zazdrość jest jednak bardzo uciążliwą cechą... > > Trzeba było coś zrobić, też byś zaistniał. Ja w ten sposób wyraziłem poglądy > masy ludzi i pomogłem im je wyrazić na wiecu.... Człowieku, pomyśl zanim napiszesz. "Poglądy masy ludzi" Łódzka TV jak i Toya podały, że na wiecu było około stu osób. No chyba , że liczyłeś przechodniów, którzy zatrzymywali się na chwilę bo nie wiedzieli o co chodzi, a gdy się dowiedzieli - odchodzili. Jakikolwiek wiec może zgromadzić tyle osób. Więcej ludzi dokonało w tym czasie zakupów w Biedronce. Nie masz się czym chwalić. "Poglądy masy ludzi" - rozwalający tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.forweb.pl 12.05.06, 00:50 ja bym na twoim miejscu sobie odpuscił. ten człowieczek jest nawiedzony więc do niego nic nie dociera. z paradą równości i manifą było podobnie(garstka ludzi), a on wciskał na forum że było mnóstwo osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 09:08 Ma dzieciak kompleksy. Widać po fizjonomi człowieczka. Jeśli w ten sposób potrafi je jakoś stłumić to niech sobie organizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Ważne że organizator zaistniał 12.05.06, 10:12 Hm. Ciekawa teoria poznania. Po twarzy? Ciekawe co można powiedzieć o twoim pyszczku, psychologu z bożej łaski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 10:18 Fizjonomia to nie tylko twarz. No ale skąd mógłbyś to wiedzieć. Jesteś przeciwny porządnej edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Ważne że organizator zaistniał 12.05.06, 10:06 Primo. Nie wciskałem nigdy, że na manifę przyszło mnóstwo osób. Secundo. Parady równości w Łodzi nie było, ewentualnie wiec solidarności z Poznaniem (po tamtajszych wydarzeniach na Marszu Równości), ale w tym czasie ja byłem w Londynie, więc de facto nie mogłem ani się wypowiadać, ani tym bardziej organizować. Jeżeli ktokolwiek leczy sobie tutaj jakies kompleksy to wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 10:19 Pochwal się gdzie jeszcze byłeś... W Lądku... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Ważne że organizator zaistniał 12.05.06, 10:10 Hm. Nie wiem co ci powiedzieć. "Poglądy masy ludzi" - chodziło mi zarówno o tych obecnych, ale przede wszystkim o tych nieobecnych na wiecu, a sprzeciwiających sie Giertychowi. Chodzilo mi o całość ludzi przeciwnych tej nominacji. Policz sobie studentów i licealistów z samej Łodzi, a gwarantuję ci że 90% z nich ma takie zdanie jak my na wiecu, to zobaczysz że to jest masa. *masa w pojęciu kolokwialnym. PS. Wg szacunków służb było ok 300 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977 Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 10:20 A ja ci gwarantuję, że 73% jest za Giertychem. I co z tym zrobimy? Sądząc po ilości uczestników wiecu ja jestem bliżej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Ważne że organizator zaistniał 12.05.06, 10:47 Ja jednak pozostanę przy swoim, oraz przy mojej wierze w mądrych młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKASOWAC WĄTEK Re: Ważne że organizator zaistniał IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 22:29 yarro napisał: > Ja jednak pozostanę przy swoim, oraz przy mojej wierze w mądrych młodych ludzi. Ja też wierzę w mądrych młodych ludzi. Ale nie takich jak Ty. Wiece są dla niedowartościowanych niedouków. Człowiek mądry i inteligentny zawsze da sobie radę. Nie musi się obawiać Giertycha ani Leppera ani SLDowców ani narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
gray odpuść 12.05.06, 10:28 sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamadoo Re: Ważne że organizator zaistniał IP: 212.191.130.* 12.05.06, 16:19 Każdy ma prawo zaistnieć...i możliwości. Zazdrość? Kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta walka z systemem 12.05.06, 16:31 za komuny walczylismy z systemem! teraz też walczycie z systemem,ale demokratycznym? czy ostatnie wybory były sfałszowane,jeżeli nie o co ku...wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherfucker Re: WOW! Jaka demonstracja była! Ze 100 osób przy IP: *.lodz.msk.pl 12.05.06, 06:56 Zorganizuj demonstrację w obronie Giertycha, zobaczymy ile osób przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: WOW! Jaka demonstracja była! Ze 100 osób przy 12.05.06, 08:13 nie widze potrzeby,giertych sam się świetnie broni! Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: WOW! Jaka demonstracja była! Ze 100 osób przy 12.05.06, 10:25 Ciekawe, jak obroni się przed Giertychem polska demokracja... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: WOW! Jaka demonstracja była! Ze 100 osób przy 12.05.06, 10:33 > Widzicie jakie poparcie macie? > > Antygiertychy poniosly porazke. Bzdura. Było całkiem nieźle jak na to miasto stłamszonych nieaktywnych ludzi. Szkoda, że manifestacja nie zaczęła się choć godzinę później, bo o 17 dużo młodych ludzi jest jeszcze w pracy. Dużo jest tutaj siedzących na dupie pasywnych malkontentów, potrafiących jedynie marudzić. Dlatego tym większe brawa dla Yarro za aktywność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tyle Re: WOW! Jaka demonstracja była! Ze 100 osób przy IP: *.4web.pl / *.4web.pl 12.05.06, 10:51 >...bo o 17 dużo młodych ludzi było jeszcze w pracy dla złego pływaka woda za rzadka >frekwencja były trzy protesty i wyszły trzy niewypały >...pasywnych malkontentów to jest miasto normalnych ludzi, a nie wrzeszczącego oszołomstwa Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: WOW! Jaka demonstracja była! Ze 100 osób przy 12.05.06, 11:06 > dla złego pływaka woda za rzadka Przeestań. Sam się urwałem z pracy na moment żeby zajrzeć na manifestację. > były trzy protesty i wyszły trzy niewypały Nie wiem jak pozostałe dwa o których mówisz, ale ten do niewypałów nie należał. Oczywiście, jak na 770-tysięczne miasto to była garstka, ale więcej się nie spodziewałbym po mieście proli. > to jest miasto normalnych ludzi, a nie wrzeszczącego oszołomstwa To jest głownie miasto stłamszonych proli po pracy oglądających sitcom na Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Marcowa Manifa-tysiace manifestantow...:D IP: *.racsa.co.cr 12.05.06, 10:41 toya.net.pl/~kajetan/manifa/ Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Marcowa Manifa-tysiace manifestantow...:D 12.05.06, 10:49 Nikt nie mówił wtedy o tysiącach, ale cieszylismy się z każdej jednoski obecnej na manifie. Tak samo wczoraj. Cieszył nas każdy młody człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta efekty? 12.05.06, 11:01 efekty żadne! giertych nie podał się do dymisji hehehehe! przyjda wybory wczesniej,lub póżniej wtedy manifestujcie i wybierajcie dobrze! pęd do zaistnienia na forum publicznym w tym narodzie jest zadziwiaacy-niektórzy chodzą na procesje inni demonstrują! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: efekty? 12.05.06, 14:25 Hm. W żadnej mierze nie spodziewaliśmy się, że Giertych nagle poda się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piezo1 Sam Giertych to nic, gorzej Weszpolacy itp.! IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.05.06, 14:55 Poparcie społeczne to jest, i to spore. Ale ludzie byli albo w pracy, albo zmęczeni po pracy, albo (jak ja) wiedzą, że manifestacja i tak nic nie zmieni. Jeszcze inni 'tylko' boją się, że ktoś ich na manifestacji zobaczy, rozpozna i... Taka forma autocenzury w wyniku postępującego zastraszenia obywateli w "policyjnym" państwie zwanym IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Ale czy w Centrum Uwagi ?! IP: *.cybernet.ch 12.05.06, 19:41 Na mapie jest sie w Centrum Europy. Ale czy w Centrum Uwagi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Ale czy w Centrum Uwagi ?! 12.05.06, 23:48 w centrum uwagi? czy to pszyspieszy rozwój i nadrobi opóżnienia po prl,u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek oczywiście było wiecej ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:08 chociaż nie 2000-3000 jak na manifestacji studenckiej w Wawie www.lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/600582.html pod notatką są dwa komentarze znamienne, że ten agresywny (właściwie chamski) pochodzi od przeciwnika manifestacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Moja pierwsza reakcja: Poruta. Poruta. Poruta. IP: *.cybernet.ch 12.05.06, 17:02 Moja pierwsza reakcja: Poruta. Poruta. Poruta. Niewazne, czy przyszlo 100, czy 500 osob. To jest jedno wielkie NIC. Patrz: Wroclaw - ponad 10 tysiecy osob na politycznym spacerze przez miasto. Moja druga reakcja: Nie ma nic na sile ! Zelazna Kurtyna. Kazdy ma to - na co zasluzyl. Polska to nie Europa Zachodnia. A Lodz to nie Londyn. Chodzi o jasnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Moja pierwsza reakcja: Poruta. Poruta. Poruta 12.05.06, 17:36 bardzo odkrywcze stwierdzenie hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Moja pierwsza reakcja: Poruta. Poruta. Poruta IP: *.cybernet.ch 12.05.06, 18:03 "bardzo odkrywcze stwierdzenie hehehehe!" Niektorzy moi znajomi oraz czesc rodziny w Polsce sie wrecz oburza (!!!), gdy powiem "Polska to nie Europa Zachodnia" ! W Europie Zachodniej nikt nie mowi: jedziemy na "Zachod", u was "na Zachodzie" itp. itd... My jestesmy na "Zachodzie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturko1 Re: WOW! Jaka demonstracja była! Ze 100 osób przy IP: *.toya.net.pl 12.05.06, 17:39 Manifestacja super...tylko pogratulować... Oczywiście znalazło się kilka "elementów giertychopodobntych"... Oby takich więcej (manifestacji - of course)... ;) Odpowiedz Link Zgłoś