selden2 17.05.06, 22:50 na Mickiewicza przed Kosciuszki od strony Retkini! duzo mozesz ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szwed Re: Gazeto ! wstaw sie za brakujacym przystankie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:04 A po co skoro 100 metrów dalej jest przystanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart / bart_step Re: Gazeto ! wstaw sie za brakujacym przystankie IP: *.mnc.pl 17.05.06, 23:22 Na św. Anny chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Gazeto ! wstaw sie za brakujacym przystankie IP: 195.69.82.* 17.05.06, 23:41 Poplacz sie Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_kubiak Re: Gazeto ! wstaw sie za brakujacym przystankie 18.05.06, 00:43 Lepiej koteczku nie torpeduj pomysłu Dworca Tramwajowego Centrum. Twoje rozwiązanie jest do cna prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Gazeto ! wstaw sie za brakujacym przystankie 18.05.06, 01:39 psszepraszzam szszannnownychhh paaaństwwa, aaale jeszszszeli ja się wstawiłem tak po prostu w domu, mimo pszszystanku, toooo... czy to szsze liczy? <hep!> Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Inny jest potrzebny... 18.05.06, 02:03 Potrzebny jest nowy przystanek na Zachodniej - na wprost Manufaktury. Mam nadzieję, że powstanie przy okazji planowanej przebudowy odcinka Zachodniej, jednak warto tego przypilnować... Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Inny jest potrzebny... IP: *.prokom.pl 18.05.06, 09:58 Kolejny przystanek co 100 metrow. Juz obecnie autobusy jada pomomimo stania w korkach szyubciej do miasta. Wystarczy tam tylko i wylacznie cogniecie przystanku Lutomierska na poludnie od Drewn owskij. A tak to ludzie zrezygnuja z wlokacego sie tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: Gazeto ! wstaw sie za brakujacym przystankie IP: *.prokom.pl 18.05.06, 09:56 Slusznie kazdy przesiadzie z tramwaju na autobus bo pomimo korkow bedzie jechal dwa razy szybciej niz tramwaj zatrzymujacy sie co 100 metrow. Odpowiedz Link Zgłoś