Dodaj do ulubionych

Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:47
W Łóodzi jest tylko ŁKS.Wiec po co umieszczacie informacje zamiejscowe, hmm?
Obserwuj wątek
    • Gość: Oldboy Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 20:54
      W Łóodzi na pewno. Aha i jeszcze w Łóomży :))
      • Gość: jas Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:00
        ŁKS Łóodź - ŁKS Łóomża
        prawie jak derby :)
    • Gość: jinx Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 18.05.06, 20:56
      jeszcze bedzie pare wynikow lekko dziwnych i niezrozumialych, wiec spokojnie
      trzeba podchodzic do takich wiadomosci.
      • Gość: dino Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.05.06, 21:13
        graja co trzy dni i to jest przyczyna.u nas nie ma takiego zaplecza jak np.w
        Angli ze druzyny graja w takim cyklu,a sztab medyczny potrafi zregenerowac sily
        zawodnikow w tak krotkim czasie.mysle ze nasi sporo zdrowia zostawili w sobote
        grajac godzine w dziesieciu i mozna sie bylo spodziewac slabszego meczu!!
        trzeba ograc Zawisze,plus trzy punkty i mamy awans,mysle ze to wystarczy!!
    • Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 18.05.06, 21:14
      w Łóodzi jest tylko ŁKS który jako zbedny balast niedługo zostanie z niej
      wyrzucony
      • Gość: dino Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.05.06, 21:51
        mam krotkie pytanie do 1910 lubisz jak ktos obraza Widzew??
        • Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 07:48
          Nie jestem dzieckiem z przedszkola aby wpadać w złosć jak ktoś powie Widzew to
          buraki :-))))
    • Gość: Piotrek Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 22:32
      Na pewno nie lubi jak się obraża Widzew, ale to nie on zaczął ... A Łodzianinowi
      proponuję, by się przyzwyczaił, że niedługo więcej informacji będzie o
      pierwszoligowym Widzewie, niż o drugoligowym ełkaesie ;)
    • Gość: Bred Hall Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.devs.futuro.pl 18.05.06, 23:00
      co ty piszesz bazarowy chłopcze !!
      • Gość: kolega prezesa Bred nie bredź ciesz się z internetu na wiosce IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 10:28
        bo ci sołtys wyłączy jak będziesz pisał bzdury
    • Gość: VFB Re: Widzew będzie miał podgrzewaną płytę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 00:13
      UE dofinansowywuje rolników ,a oni tak źle grają ze słabymi drużynami bo
      konsultują z przeciwnikami jak otrzymać dopłaty do buraków.
    • Gość: gosc Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.astral.lodz.pl 19.05.06, 00:20
      W Łodzi jest tylko WIDZEW, i chyba ostatnie derby to pokazały !!!
      • Gość: kolega prezesa Kurde chłopie gdzie ty mieszkasz??? IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 10:36
        Są jeszcze: Polesie, Bałuty, Górna i Śródmieście
        Powinieneś napisać że w Łodzi znasz tylko Widzew, bo dalej boisz się wjeżdżać
        abyś się nie zgubił
        P.S spróbuj raz i wypuść się chociaż do Galerii( prosta droga takie
        czerwono-żółte pociągi jeżdżą)
        • Gość: sieboje Re: Kurde chłopie gdzie ty mieszkasz??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:44
          jezdze codziennie i co i do tego z Retkini, codziennie nawet sie przechadzam po
          moim osiedlu i co? ani razu sie nie zgubiłem, a może Retkinia to nie Łódź i
          jestem spod miasta?
    • Gość: Michau Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.zimny.com.pl 19.05.06, 07:25
      A jak rany po derbach?? już wylizane??
    • Gość: rwt Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.astral.lodz.pl 19.05.06, 09:20
      Wygraliście dwa mecze i łeb podnosisz? Ja wam życzyłem dobrze i cieszę się że
      wygrywacie. I nawet przestałem nazywać was ostatnio bazarowcami. Także trochę
      szacunku...
    • Gość: jac Re: Widzew zawiódł w Nowym Dworze. Co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:30
      + ŁKS Łóochów (liga okręgowa chyba mazowiecka albo coś koło tego:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka