Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:11 ciekawe kogo bedą przekrecać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widzewiak Re: Stefan Majewski odchodzi z Widzewa! IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.05.06, 20:21 Nie moge w to uwierzyc ze Majewski odchodzi z Widzewa,cos mi tu nie gra,ciezko bedzie znalesc trenera podobnej klasy jakiej jest Majewski Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Stefan Majewski odchodzi z Widzewa! 21.05.06, 23:55 myślę że Majewski odchodzi bo sam Boniek w końcu przejrzał na oczy że nie jest on trenerem z ikrą i pasją. nie uważam Majewskiego za beztalencie, ale on nigdy nie wygra wysokiej stawki. interesujące jest kto po Majewskim...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódz=Widzew Dzieki Staefan! IP: *.lodz.mm.pl 19.05.06, 21:01 Jestes jednym z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Dzieki Staefan! IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 22:57 Decyzja dobra, choć uważam, że lekko przedwczesna. Powinien to ogłosić po zw2ycięstwie (mam nadzieję) z Polkowicami lub bezpośrednio przed Zawiszą. Ale to fakt, że próba wyciśnięcia czegoś więcej z większości (jak myślę) piłkarzy, którzy zostaną po awansie nie mogłaby się udać. 2 lata wystarczą. Dzięki, trenerze za to co Pan zrobił i mam nadzieję, że awans będzie tego zwieńczeniem. Problem tylko widzę jeden - brak prawdziwego fachowca w Polsce. Z Kasperczakiem (bo takie słyszę głosy) to sobie dajmy spokój. Senegal - to jest jego drużyna teraz, poza tym uważam, że do Widzewa potrzeba jakiegoś młodego, głodnego sukcesów wilka, w pełni wyedukowanego i z jakimiś tam, choćby skromnymi na razie osiągnięciami. Taki ktoś mi się marzy, tyle że takich specjalnie nie widać. Myślę jednak, że Zibi znajdzie kogoś odpowiedniego. Jeszcze raz dzięki Stef i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Dzieki Staefan! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.05.06, 20:47 jesli myslimy o mlodym trenerze ktory mialby poprowadzic Widzew to moze Michal Probierz ??? z tej Polonii to zrobil calkiem nizla drozyne,a niebardzo ma tam wielkie nazwiska.nie jest sztuka miec gwiazdy i byc trenerem ale zbudowac zespol z takich graczy jak ma Probierz to jest godne uwagi.Panu Majewskiemu duzy szacunek bo mysle ze nie ma takiej opcji ze Widzew nie awansuje,tez zaczynal od zera wiec napewno jego prace trzeba ocenic pozytywnie.sam czesto sie nie zgadzalem z jego posunieciami ale bronia Go wyniki,a z faktami sie nie dyskutuje.Dziekujemy Stefan i powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Re: Stefan Majewski odchodzi z Widzewa! IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 23:10 No to teraz zacznie się cyrk,jak zwykle przed końcem rundy, tłumaczony tym że Stefan odchodzi. >Myślę, że może walczyć o Ligę Mistrzów, a w przyszłości być selekcjonerem kadry. Tak jest lepszy od Mourinho bo tamtemu nikt nie przepowiedział trenowania kdry swego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Stefan Majewski odchodzi z Widzewa! IP: *.toya.net.pl 19.05.06, 23:48 Trenerze dziekujemy za wszysko. Jeszcze tylko musismy wejsc do Orange i bedzie super! Jeszcze raz dziekjujemy i rzycze dalszych skucesów! PS. Łks - WIDZEW 1:3 --> I WSZYSKO JASNE TYLKO WIDZEW ŁÓDŹ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 07:32 Stefan dziękujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darko Re: Stefan Majewski odchodzi z Widzewa! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 20.05.06, 18:04 Cytat do myslenia: "Jesli Stefan trafi do klubu uczciwego, dobrze prowadzonego, na czytelnych zasadach... takiego jak Widzew..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Ciekawe co Boniek miał na myśli?? IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 22:15 Czy nie ma takich klubów w Polsce, albo jest ich niewiele, prowadzonych uczciwie?? na czytelnych zasadach??. P.S widac ze kibice z ameryki tez sa tym zainteresowani :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak_chojny Re: Stefan Majewski odchodzi z Widzewa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:43 Dlaczego dopiero na koniec sezonu?? Nikt kto odwiedza stadion Widzewa nie będzie żałował Majewskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Stefan Majewski odchodzi z Widzewa! 21.05.06, 16:18 Podjął wiele kontrowersyjnych decyzji, zespół przegrywał ze słabymi przeciwnikami, ale w tak słabej lidze (a moze raczej "w tak wyrównanej"?) jak nasza II liga, w której nie ma żadnego klasowego zespołu, Widzew i tak prowadzi. Celem Majewskiego jest awans i jeśli Widzew awansuje, będzie to także sukces trenera. Odpowiedz Link Zgłoś