Dodaj do ulubionych

Wysoka wygrana ŁKS

IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 22:22
Jeden krok bliżej. Choć niepotrzebnie wszyscy chcieli wpisać się na listę
strzelców i walili na bramkę, zamiast podawać do lepiej ustawionych kolegów
choć . Mozna było podreperowac bilans bramkowy.Sytuacja na trzy klejki przed
końcem jest naprawdę niezła. Najlepsze rozwiązanie to WYGRAć WSZYSTKO CO
ZOSTAłO DO KOŃCA.
Viva Viva Viva
P.S Znów najlepszy, doping nieustający.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:34
      Ciekawe ile Goszczu dał sędziemu za wykartkowanie Heko???
      Tyle samo co za utrzymanie w II lidze (Lech)?
      Pewnie drożej ale co tam sprzedaliście boisko na parking to teraz kasiorki w
      bród :-)
      • Gość: Rodowity Łodzianin Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:42
        Nie masz racji. Jeżeli ich wykartkował to przed ich następnym meczem. Za te
        kartki będą musieli pauzowac i to jest ich problem. Nie byłem na meczu, Ty
        prawdopodobnie też nie. Ale wiem że wykartkowuje sie piłkarzy przed meczem a
        nie w trakcie.
        • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:43
          to znaczy że nic nie wiesz :-)
          • Gość: Rodowity Łodzianin Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:50
            Sądzę, że wiem niewiele więcej od Ciebie. Ale o takich praktykach wiem napewno.
            One dotycża Twojej, mojej i wielu innych drużyn na wygląda to tak: dla
            przykładu: następny mecz Heko gra z drużyną X ( nie wiem z kim) ale tamta
            drużyna walczy o coś ( awans lub obrona przed spadkiem) I daje łapówę sędziemu
            z meczem z ŁKS-em żeby ich wykartkował. Ci piłkarze w następnym meczu nie
            zagraja i tamta drużyna ma ułatwione zadanie. Wierz lub nie wierz, ale tak jest
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:54
              nie wierzę ....
              nadal nie łapiesz...
              • Gość: Rodowity Łodzianin Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:57
                nie będę już z Toba pisał bo dowiedziałbyś się rzeczy których pewnie i tak bys
                nie zrozumiał. To co Ci piszę jest dziecinnie proste a Ty swoje
                • Gość: 19\ Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:59
                  Sędzia wykartkował Heko aby umożliwić wygranę ŁKSu jasne???
                  • Gość: młody on bije rekordy głupoty!! IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 11:41
                    tak...

za każdym razem jak sędzia daje kartke przeciwnikowi widzewa też jest za
                    widzewem...jasne...

czy ty serio jesteś taki głupi czy udajesz?!
      • Gość: poziom Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:24
        dziecko-po co gadasz jak nie widziałeś meczu.
      • Gość: młody co za baran....zajmij ty się sobą! IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 11:39
        zainteresuj się lepiej na co płaci boniek i ile dał pzpnowi że was dopuścił do
        gry...

a jak nie możesz ścierpieć faktu że ŁKS wygrywa mecze w pięknym stylu to lecz
        swoje kompleksy na innych stronach!!
    • Gość: BOTy Re: cztery tysiace??? IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:36
      szkoda wicelidera dla tylu kibiców...
      • Gość: młody jasne IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 11:41
        przyjdź na stadion i zobacz ilu jest...

wtedy będziesz wiedział o co chodzi!
      • Gość: gawron Re: cztery tysiace??? IP: *.p.lodz.pl 25.05.06, 14:47
        Było conajmniej 6 tysi. A u was nawet tyle nie wchodzi...no przepraszam 9
        wchodzi....ojojo to dużo.
        A jak nie szło waszym pożal się Boże piłkarzykom to ze 2,5 przychodziło. No ale
        co się dziwić może były żniwa i wioski was wesprzeć nie mogły a w mieście ŁODZI
        więcej was nie ma.
    • Gość: xxx Rodowici IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:39
      Tylu macie rodowitych-bazarowych ze 4 tys was przychodzi ! ! !Wstyd!!!!!!!Sadze
      ze w niedziele na bazarze was jest wiecej!!!!!!!!
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 24.05.06, 23:42
        Szkoda OE na tą garstke kibiców, zapewne zaraz powiedza że było M jak miłość
        albo otworzyli Żabkę na Retkini i stąd dziś tylko 4 tysiące a nie 20 tysięcy na
        stadionie przy al. Unii
        • Gość: sa Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:27
          Przyglupy po co sie wypowiadacie w temacie o ŁKSie?? Do was w srode na mecz
          przychodzi 35 tysiecy kibicow. Zal dupe sicska jak was sie czyta. Jestescie
          zalosni, kibice choragiewki :D:D Mimo wszystko zycze zwyciestwa z
          hydrozlodziejami m.in. dlatego ze nam pomozecie wygrywajac
          • Gość: RTK Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 25.05.06, 01:22
            a zreszta mamy zamkniety sektor i jest ograniczona liczba !!!u was kielbacha
            przyciagaja na stadion !!!widzewiacy to ciency kibice i sezonowi kibice kiedy
            dobrze sa kiedy zle nie ma nikogo !!!ŁKS Jedyny Łódzki Klub !!!!!!na ŁKSie
            sadzac po wlasnych obserwacjach na meczach jest srednio 7,5 tysiaka na jednym
            meczu przez przekroj calego sezonu czyli 17 * 7500 to daje 127500 ŁKSiaków
            ktorzy zobaczyli na zywo meczyk ŁKSy !!!Pozdro dla Rodowitych!!!
            • Gość: 1910 ? IP: *.toya.net.pl 25.05.06, 03:29
              chyba cie w młodości bili patelnią po głowie.

Po własnych obserwacjach to wiesz dobrze, was dzis nawet te 4 tys nie było.
              • Gość: młody nie był nie widział a gada...ot głupek! IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 11:46
                a ty byłeś widziałeś?nie to skul paszcze(staram się pisać tak abyś zrozumiał)!!!

poza tym właśnie...co mi z tego że na wasz stadionik przychodzi może z
                6tyś...jak większość to chorągiewy?!ilu z was w 1998 roku latało z naszymi
                szalami na nasze mecze?ilu to jak wy byliście w 2lidze pare lat temu a ŁKS w 1to
                było wiernymi ŁKSiakami...

i wreszcie ilu was przychodziło na wasz ostatni sezon w 1lidze?bo u nas wtedy
                było znacznie więcej ludzi na 2lidze!

fakty ciebie dziecko przerastają...tak jak fakt powstania widzewa w
                1922roku...wypieranie tego tylko ciebie kompromituje!zrozum to wreszcie@
                • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 25.05.06, 13:01
                  ło Jezu!!! To brzmi jak brednie starego schorowanego człowieka, a nick sugeruje
                  coś przeciwnego...
                  Sugeruję abyś pojechał na urlop i odpoczął
                • Gość: mikasRTS Re: nie był nie widział a gada...ot głupek! IP: *.os1.kappa.pl 25.05.06, 14:01
                  z tego co pamietam ...jak spadalismy to co mecz było koło 5 czy 6 tysiecy a
                  wiec wcale nie tak mało...ciekawe ilu twoich ziomkow latał oz szalami Widzewa w
                  roku 1996 i 1997...twoje argumenty sa nic nie warte...bo mozna je bardzo łatwo
                  odbic w druga strone:):)
                  PS. pisze sie 'stul' a nie 'skul'...jak juz chcesz uzywac takiego jezyka to
                  chociaz stosuj go poprawnie bo sie kompromitujesz...
                  Pozdro dla normlanych....na pewno nie dla 'młodego'
              • Gość: gawron Re: ? IP: *.p.lodz.pl 25.05.06, 14:50
                A skąd ty to możesz wiedzić ??? Byłeś???? Kolejna chorągiewka....
                • Gość: mikasRTS Re: ? IP: *.os1.kappa.pl 25.05.06, 17:22
                  buehehe....ale ty smieszny koles jestes:D:D gdzie Ci dałem powodu do tego abys
                  stwierdził zi jestem jakas charagiewka??!! Zawsze byłem tylko i wyłacznie
                  Widzewiakiem i zawsze nim bede chocby mi kiedys przyszło chodzic na III lub IV
                  lige:):)...niech was przychodzi nawet i 10 tysiecy, szczerze mowiac mam to w
                  dupie...pokazaliscie co umiecie robic najlepiej podczas derbow...cała Polska
                  sie litowała ze Łks ma baranow i idiotow zamaist kibiców:)
            • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 25.05.06, 06:56
              buałachchaaaaacaachaaa!!!!
              te własne obserwacje prowadziłeś chyba przy Biedronce na Retkini
              • Gość: JacoŁKS Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 25.05.06, 08:30
                CO wy sie wpieprzacie tam gdzie was nie chca??!! nie macie co robic to piszcie o
                swoich gwiazdorach z koziej wolki!! JEB.. podmiejscy!!! TYLKO ŁKS!!!
                • Gość: 1910* [...] IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 25.05.06, 09:31
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: Mosty [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:19
                    • Gość: 1910* [...] IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 25.05.06, 10:22
                      • Gość: młody [...] IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 11:48
                  • Gość: Adams Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:59
                    Idiotów w naszym kraju nie brakuje.Niestety...........
              • Gość: poziom Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:31
                byłeś?widziałeś? to po co się napinasz?:)-nie rozśmieszaj mnie podmiejski
                przygłupie.

P.S. a ta gwiazdka przy twoim 'loginie' to do czego? Pewnie małymi literami
                napisane powinno być poniżej 1922 :D
              • Gość: poziom Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: 212.160.172.* 25.05.06, 08:33
                byłeś?widziałeś? to po co się napinasz?:)-nie rozśmieszaj mnie podmiejski
                przygłupie.

P.S. a ta gwiazdka przy twoim 'loginie' to do czego? Pewnie małymi literami
                napisane powinno być poniżej 1922
                • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 25.05.06, 09:28
                  nie podniecaj się tak bo Ci jeszcze żyłka pęknie...
              • Gość: gawron Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.p.lodz.pl 25.05.06, 14:53
                Ale z ciebie prymityw...
      • Gość: młody następny dziwoląg IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 11:43
        ja na bazar nie chodze a na ŁKS tak!!

nie byłeś na meczu to się nie wypowiadaj...poza tym jak by nas na meczu było
        1000 a was 10000to i tak z Łodzi osób u nas wiecej jest wtedy...
        • Gość: mikasRTS Re: następny dziwoląg IP: *.os1.kappa.pl 25.05.06, 14:05
          a co to ma za znaczenie??!!...kibic z koluszek czy z głowna jest tak samo mile
          widziany jak kibic z Łodzi.. Dla mnie nie ma rozicy z jakiej miejscowosci
          przyjezdza zeby zoabczyc mecz..ja wole 10000 Widzewiaków niz 1000 rodowitych
          łodzian....jak ty wolisz druga opcje twoj wybor;)
          • Gość: młody Re: następny dziwoląg IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 16:24
            widzisz u nas liczy sie jakość nie ilość!

po co nam przypadkowa zbieranina ludzi, którzy kolor szalika zmieniają jak im
            tylko się podoba!

tym sie róznimy zdecydowanie!

• Gość: Adams Re: następny dziwoląg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:48
            Elo Seba! Jestem kibicem ŁKS, mieszkam w Głownie i te teksty o "RODOWITYCH
            ŁODZIANACH" są beznadziejne!!!! W naszym miasteczku generalnie kibicuje się
            Widzewowi, ja jestem sympatykiem ŁKS od dziecka, i jestem z tego dumny /trochę
            latek też już mam / Głos krytyki dla nie myślących kibiców ŁKS - a gdzie FC
            Zgierz, Pabianice, Włocawek???. Tam też są ludzie, którzy oddali serce ŁKS.
            POZDRO DLA WSZYSTKICH NORMALNYCH KIBOLI. I jeszcze jedno: jeżeli ktoś kibicuje
            Łks, lub Widzewowi, to te napinki netowe w stylu "pejsy, podmiejscy, bazarowcy"
            i szukanie "prawdy" kiedy jeden z klubów powstał, jest beznadziejne.....
            Ja też kiedyś miałem 20 lat i waliło mnie trochę w główkę z nienawiści do
            Widzewa.
            • hubar Re: następny dziwoląg 25.05.06, 23:38
              No te teksty są beznadziejne, ale to nie Widzewiacy się szczycą tym, żę nie mają
              w swoich szeregach kibiców z innych miast.
        • Gość: mikasRTS Re: następny dziwoląg IP: *.os1.kappa.pl 25.05.06, 17:27
          boze...do tej pory myslałem ze udajesz polidiote ale z biegiem czasu dochodze
          do wniosku ze ty zwyczajnie jestes idiota!!;)...jaka jakosc?? jaka ilosc??
          człowieku...jesli na twoj mecz wejdzie czarnoskory kibic to go wyrzucisz bo
          jest gorszej jakosci (bo za takiego pewnie go uznasz??) ja mam wielu kolegow z
          poza Łodzi i moge Ciebie zapewnic ze chociaz mieszkaja na roznych wisach to sa
          duzo madrzejsi i dojrzalsi niz ty...przynajmniej takich głupot nie
          wypisuja...'jakosc'...smiechu warte...chodzi Ci o ta jakos na derbach
          wiosennych czy tez jesiennych?? a moze o tych ludzi co im w głowie tylko
          rozpierducha i zadyma...mzoe tez do nich nalezysz?? za duzo razy w łeb
          bejsbolem dostałes i teraz głupoty wypisujesz na forum...ech.. szkoda gadac
          • Gość: młody Re: następny dziwoląg IP: *.pai.net.pl 25.05.06, 18:17
            nie zrozumiałeś to nie wypisuj bzdur!!bo będę ciebie musiał uznać za idiotę!

chodzi mi o to że jak do nas przychodzi 1000osób to wiedzą po co i do kogo
            przyszli!to są wierni fani ŁKSu...i nie liczy sie dla mnie czy to murzyn,
            chińczyk czy ktokolwiek inny!(ciekawe że wysnuwasz argument co do przedmiotu
            którego nie wypowiadałem się ani razu...nie ma to jak na temat mówić prawda?!)

do was jak przychodzi 10tyś ludzi to ogromna część z nich to chorągiewki co raz
            są za ŁKSem raz wielkimi kibicami widzewa...

i to mi chodzi że nie ilość a jakość się liczy....nie trudno zgromadzić 10tyś
            przypadkowych ludzi!!

a jeszcze dodam że to wy wielcy widzewiacy wypominacie nam współzałożycieli
            innej wiary niż katolicka...więc nie rób z siebie skończonego hipokryty bo się
            kompromitujesz, chociażby w oczach kolegów z widzewa!nie widzisz źdźbła w oku
            swoim ale w innym belke dostrzegasz!

a co do zadym i rozrób...ja jestem przeciwny takim zdarzeniom, wiele razy o tym
            pisałem!a jak chcesz wypominać to zapytaj się swoich kolegów dupkojersów o
            zadyme w wyniku której łódzkie juwenalia nadal sie kojarzą ze śmiercią!kto tam
            był prowodyrem?

albo czemu pospolity bandyta potar jest tak wysoko w oficjalnych strukturach
            klubu?a nas nikt grale itp nie sadza na takich stanowiskach!
            • Gość: mikasRTS Re: następny dziwoląg IP: *.os1.kappa.pl 25.05.06, 18:46
              byłes kiedy na Widzewie skoro sie tak wypowiadasz o tych choragiewkach?? to
              wytłumacz m iczu Widzewski stadion słynie ze sweitnego dopingu do ostatnich
              minu nawet jesli druzynie nie idzie?? choragiewki sie tak zachowuja??
              człowieku nie wiem nic na temat jakiejs zadymy na juwenaliach bo mnie to
              zwyczajnie nie intersuje...zarowno w Widzewie jak i wtwoim klubie takich debili
              jest mniej wiecej tyle samo.... co ty masz do potara?? bo nie rozumiem?? dla
              mnie to jeden z tych normalnych z ktorych kibic winien brac przykład:)
            • hubar następny dziwoląg 25.05.06, 23:44
              Gość portalu: młody napisał(a):
              > nie widzisz źdźbła w oku swoim ale w innym belke dostrzegasz!
    • Gość: kumaty Re: Ile kosztowała przychylność sędziego??? IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 25.05.06, 09:42
      jestem bardzo tego ciekawy ile Goszczu musiał zapłacić za wyrzucenie 2
      zawodników z Heko...
      a fanom ŁKSu chciałbym przypomnieć pewien mecz we Włocławku, jacy wtedy byli
      oburzeni jak Baniak kupił sędziego
      Moralność Kalego? :-)
      • Gość: ala Re: Ile kosztowała przychylność sędziego??? IP: *.mofnet.gov.pl 25.05.06, 09:52
        '' kumaty'' mam rade dla Ciebie , postaraj sie odstawić leki !!!!!!!!
      • Gość: Ano Re: Ile kosztowała przychylność sędziego??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:21
        pierwsza kartka była przy stanie 1-0 za brutalny faul. Druga kartka była przy
        stanie 2-0. Sędzia ŁKS-owi niewiele pomógł. Bardziej pomógł kolejnemu rywalowi.
        Prawdopodobnie liga jest już do końca ułożona i ten kto ma awansować
        zabezpieczył sobie tyły - taka jest prawda, co dotyczy w takim samym stopniu
        Widzewa jak i ŁKS-u. Piłką rządzić będzie w coraz większym stopniu biznes i
        naturalne jest, że włodarzom Orange Ekstraklasy bardziej opłacają się łódzkie
        derby w I lidze niż mecze na wsiach.

A kolegom zza miedzy radzę zlucować poślady, bo widzę, że bardziej was wkurza
        sukces ŁKS-u niż własna wygrana, która daje wam niemal pewny awans do I ligi.
    • Gość: FRONIU Re: Wysoka wygrana ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 25.05.06, 10:49
      ŁKS KLUBEM ŁODZI JEST!!!!
      • Gość: ŁODZIANIN1908 Re: Wysoka wygrana ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:44
        koledzy Ełkaesiacy nie komentujmy prowokatorow zza miedzy, wczesniej twierdzili
        ze przychodzi nas 4 tysiace jak stadion byl pelny na kszo czy na świcie a my
        mowilismy ze bylo nas duzo wiecej, teraz zaprzeczaja danym z gazety ze niby nas
        nawet 4 tysiace nie bylo. Szkoda czasu na polemike z banda hipokrytow
    • Gość: aplikant Zarzuty kumatego kwalifikują się pod prokuratora IP: *.zdnet.com.pl 25.05.06, 13:02
      Już jeden u was przepraszał i trząsł portkami (za oszczerstwa bez dowodów). Widzę że to u kibiców Widzewa norma, tak że pilnuj się koleś, uważaj co wypisujesz bo ci matka z ojcem zabiorą komputer
      • Gość: kumaty Re: Zarzuty kumatego kwalifikują się pod prokurat IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 25.05.06, 16:59
        postaraj się więc i złóż zawiadomienie, pośmieje się trochę z prokuratorem....
        • Gość: obiektywny Re: Zarzuty kumatego kwalifikują się pod prokurat IP: *.toya.net.pl 25.05.06, 22:06
          Chłopie chodzi o to że internet nie może być miejscem gdzie każdego można
          obrażać i stawiać zarzuty typu: kogo przekupiłeś, ile dałeś łapówki ( bo piszący
          to czuje się bezkarny). Są adresy komputera i w tej sytuacji każdy administrator
          sieci musi ujawnić dane użytkownika, nawet jeśli logujesz się w uczelni to też
          nie jesteś anonimowy. To są czyny karalne i nie można tak ot sobie komuś
          zarzucać takich rzeczy. Jeśli dobrze pamiętasz to wasz kibic RTSIK przepraszał
          waszego piłkarza (nie pamiętam jego nazwiska)kilkakrotnie ze strachu.
          Goszczyński mogłby się wkurzyć że ktoś szkaluje jego dobre imię i podać sprawę
          do sadu, myślę jednak że nie czyta tego typu wypocin. Już parę takich spraw było
          i goście mieli niemałe roblemy w sądzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka