to_nie_my 15.10.07, 10:02 Jak w temacie, może ktoś ma jakieś doświadczenie z okapami tej firmy? wygląd mają niezły, ale jak sie sprawdzają w codziennym używaniu? dzięki wszystkim za pomoc toniemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: OKAP - CIARKO IP: *.comarch.com 06.11.07, 13:36 ja mam juz kupiony i czeka na instalacje. Kupilam bo ponoc swietne... Kupilam ja i kolezanka do domu. A ma go tez kumpel z firmy... pozdr a Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: OKAP - CIARKO 06.11.07, 18:10 Ja mam. Jest OK, chociaż wykonanie pozostawia trochę do życzenia. U mnie były takie mikrouszkodzenia powłoki inox. Co prawda usunęłam ślady specjalnym preparatem i nic nie widać, ale ponieważ byly to takie rdzawe kropeczki, podejrzewam, że po prostu powłoka nie była szczelna. Co do działania, nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.urban Re: OKAP - CIARKO IP: *.itq.pl 08.11.07, 01:16 jako alternatywę proponuję srawdzić Barrivierę www.okapy24.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta9876 Re: OKAP - CIARKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 23:49 mam taki okap juz kilka lat. działa bez zastrzeżeń a używam codziennie. Jak każdy po czasie zaczyna głośniej chodzić, chociz moze zależy to od modelu pozdrawiam edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMK Re: OKAP - CIARKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 11:23 ten wątek był juz kilkakrotnie. I kilkakrotnie ostrzegałam przed firmą Ciarko. Moj okap jak się popsuł to nikt go nie chciał naprawić bo ma wszystko co powinno być mobilne przyspawane i jest produktem jednorazowym, mało wydajnym i hałaśliwym.A rozmowa z serwisem producenta była lepsza od scenariusza Bareji. Wywaliłam na złom. Odpowiedz Link Zgłoś