Dodaj do ulubionych

nowa strona

IP: *.toya.net.pl 29.05.06, 20:21
Wchodzcie na moją stronę lotniskolodz.prv.pl/pl/001/ i na tym forum ,
na tym wątku komentujcie moją stronę, wszelkie pytania, wątpliwości zostaną
rozpatrzone, najlepiej piszcie do mnie na adress: lotniak@interia.fm lub
michal_mpk@interia.pl
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kolin_lodz Re: nowa strona IP: *.toya.net.pl 29.05.06, 21:10
      mam jedną drobną uwagę - należałoby podać źródło zamieszczonych inforamcji.
      Część tekstu jest żywcem skopiowana ze strony Stowarzyszenia.
    • Gość: lotniak Re: nowa strona IP: *.toya.net.pl 29.05.06, 21:51
      zachęcam do wysyłania do mnie emaili i dzęki temu bedziecie mogli otrzymywać na
      bierząco wiadomości. piszcie czytajcie i odwiedzajcie. Rówież chę przeprosić za
      moie niewielki błedy ortograficzne i interpunikcyjne.
      • Gość: nauczyciel Re: nowa strona IP: *.4web.pl 29.05.06, 22:38
        p. lotniak juz raz daliśmy sie nabrać na pańskie fantazje . Chcę pan nowe bajki
        nam opawiadac - wolę Andersena
    • Gość: mały Re: nowa strona IP: *.toya.net.pl 30.05.06, 22:02
      pierwsza aktualność na mojej stronie zapraszam czytajcie, zapisujcie się do
      subskirycji.
      lotniskolodz.prv.pl/pl/001/
      • Gość: gość Re: nowa strona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:59
        mały, skończ z tym.Prowoz się nie udała. Nikt nie będzie rezerwował tam lotów a
        tym bardziej podawał swoje numery kart. Wal się.
        Łodzianie nie są aż tak głupi.
        Spróbuj to w Poznaniu.
        • Gość: lotniak Re: nowa strona IP: *.toya.net.pl 31.05.06, 07:41
          chciałem poinforomwać, że tam nie trzeba podrawać swoich danych osobistych, ani
          numerów kart. Wystarczy tylko adres email.
    • krzykowal Re: nowa strona 31.05.06, 10:01
      Mój komentarz jest prosty: Machina formalno-prawna usunięcia Twojego plagiatu
      została już uruchomiona.
      • Gość: Robert Re: nowa strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:13
        Nie rozumiem co złego w tym, że ktoś chce założyć swoją stronę i swoje forum.
        Może też tak zrobię. I to nie żaden plagiat. Rozumiem naruszenie praw
        autorskich, ale nie można komuś zabronić założenia własnej witryny nawet jeśli
        ktoś na tym zarabia. Jeśli nie popełnia przestępstwa to o.k. Słowo forum nie
        jest zastrzeżone i nie mogłoby być jako zwyczajowe w nazwie. Co innego gdyby
        gość to reklamował jako Gazeta Forum. To sprawa praw autorskich. Ale była już
        historia zakończona kilkuletnią rozprawą w sądzie i ugodą, a dotyczyła pewnej
        organizacji i firmy sprzedającej produkt o tej samej nazwie. Nawet jeśli użyję
        tych samych kolorów w swojej nazwie trudno będzie udowodnić, że robię to celowo.
        Jeśli on jest z nami to niech działa.Dla dobra lotniska.
        • Gość: kolin_lodz Re: nowa strona IP: *.toya.net.pl 02.06.06, 20:29
          tu nie chdozi o to, że ktoś zakłąda własną stronę ale o to, iź kopiowanie
          żywcem tekstu pochodzącego z innej strony nie nosi znamion własnej twórczosci.
          A jesli juz ktoś tak czyni, chyba jednak wypada podać choćby źródło pochodzenia
          informacji.
      • Gość: marcin Re: nowa strona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:22
        no i przynajmniej pod podanym wcześniej adresem już nie działa :)
        • krzykowal Re: nowa strona 03.06.06, 11:21
          > no i przynajmniej pod podanym wcześniej adresem już nie działa :)

na razie poradziliśmy sobie z kradzieżą (plagiat) w ten sposób. Jeszcze kilka
          takich prób i pan lotniak skończy w prokuraturze. Nie mam nic przeciwko
          korzystaniu z naszych informacji - w końcu to jest w dużej mierze dorobek
          społeczny i dla społeczeństwa. Ale - nie w taki sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka