Gość: ewunku IP: *.rybnet.pl 29.05.06, 21:49 Witam,mam wielką prośbę musze dostać sie do Komendy Wojewódzkiej Policji na ul. Lubomierską 108,jak tam szybko dotrzeć z Dworca Autobusowego????,to pilne proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel Re: jak dostać sie do KWP 29.05.06, 22:14 Który dworzec:>?? Centralny(Fabryczny) czy Północny:>?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewunku Re: jak dostać sie do KWP IP: *.rybnet.pl 29.05.06, 22:59 Dworzec Autobusowy Centralny Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: jak dostać sie do KWP 29.05.06, 23:55 Najwygodniej bedzie Ci dojechać tramwajem linii 7 z ulicy Narutowicza przy Kilinskiego (niedaleko dworca) do przystanku Legionów - Zachodnia i przesiasc sie w autobus jadacy ulica Zachodnia w kierunku polnocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: jak dostać sie do KWP 29.05.06, 23:56 Kurcze - ucieklo mi - autobus linii 96 mialo byc:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: jak dostać sie do KWP 30.05.06, 00:03 Zawsze może zamiast w "7" wsiąść od razu w "96" - idziesz w stronę północną ulicą P.O.W, mijasz Składową, Narutowicza(z tramwajami) i w nastepną (Jaracza) w prawo - po 15m znajdziesz przystanek "96" i wysiadasz na piątym przystanku - Lutomierska/Czarnkowska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewunku Re: jak dostać sie do KWP IP: *.rybnet.pl 30.05.06, 11:02 Dzięki serdeczne ,mam nadzieje że trafie bez problemów,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś