wwitcher 01.06.06, 16:07 Wlasnie widzialem helikopter z ktorego wyskoczylo 5 spadochroniarzy. Z radogoszcza wschodu wygladalo jak by mieli ladowac w tesco na pojezierskiej. jakas akcja na dzien dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan_kloss Re: spadochroniarze 01.06.06, 16:16 Eeee nie, to pierwsi uczestnicy II kongresu sie zlatują. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: spadochroniarze 01.06.06, 16:18 A ja własnie miałem sie pytać, czy coś się stało, że ten hihopter tak lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parise Re: spadochroniarze IP: *.61.rev.vline.pl 02.06.06, 01:22 Chłopaki skakali sobie nad R.Zachodnim od godz ok. 18 do 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolt-r Re: spadochroniarze IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.06.06, 12:38 Teraz też latają tu śmigłowce i samoloty. Słychać je od godziny 10. Nadal skaczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka Re: spadochroniarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:40 Nie, to manewry terrorystów ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: spadochroniarze IP: *.4web.pl 02.06.06, 13:54 boshhe pisiory nadlatują !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: spadochroniarze 03.06.06, 00:10 impreza spadochronowa na starcie to była. Odpowiedz Link Zgłoś
fmc Re: spadochroniarze 03.06.06, 11:10 wyjątkowo długa ta impreza dzisiaj też śmigłowiec nad Radodgoszczem krąży. Czy ktoś wie jaki to model, no i gdzie dokładnie spadochroniarze lądują? Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: spadochroniarze 03.06.06, 14:03 W czwartek lądowali na stadione Startu. Odpowiedz Link Zgłoś
reynold80 Re: spadochroniarze 03.06.06, 14:06 dziś też skaczą. Wynieśli się z Lublinka bo tam za duzo Boeingów lata. ...to zaczyna być trochę wkurzające, bo jak śmigłowiec przelatuje 20 m nad blokiem to się aż szyby trzęsą. Odpowiedz Link Zgłoś
piusss Re: spadochroniarze 03.06.06, 17:15 Może masz marne szyby:P Ja mieszkam w wieżowcu z oknami na park, czyli na wolną przestrzeń. Fajnie to wyglądało, bo widziałam ich dość blisko. A na starcie pełno jakiegoś wojska...Wiem, bo na starcie jeżdże na placu manewrowym;) To się nazywa wtyki har har xD Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: spadochroniarze 04.06.06, 15:46 > Wynieśli się z Lublinka bo tam za duzo Boeingów lata. ... Musialy sobie gdzieś uwić gniazdo w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: spadochroniarze 04.06.06, 19:37 fmc napisał: > wyjątkowo długa ta impreza dzisiaj też śmigłowiec nad Radodgoszczem krąży. Czy > ktoś wie jaki to model, no i gdzie dokładnie spadochroniarze lądują? W sobotę nie widziałem, więc nie wiem. Za to w piątek latał wojskowy Sokół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolt-r Re: spadochroniarze IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.06.06, 23:17 Nie wiem, gdzie lądują. Natomiast śmigłowiec to z całą pewnością MiL Mi-8. Zanim ogrodzono lotnisko na Lublinku to jeździłen tam na rowerze. Zza ogrodzenia wyraźnie było widać Mi-8 oraz (to robiło większe wrażenie) Mi- 24 "Latające czołgi" jak z Afganistanu. Oczywiście z szachownicami na kadłubie. Odpowiedz Link Zgłoś