markiza_de_kotlet_mielony KTO NA MNIE DONIÓSŁ??? 16.01.03, 22:33 Bo Markiza nic o Łodzi nie wie..bo jest z Katowic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Dlaczego markiza zadaje tyle pytań? IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 16.01.03, 22:34 Problemy z osobowością? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Dlaczego markiza zadaje tyle pytań? 16.01.03, 22:35 Weź nie Marudź !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Dlaczego markiza zadaje tyle pytań? 16.01.03, 22:35 Czy Redakcja mogłaby zamiast pytać zrobić jakiś porządek!!!!!!!!!!! Przecież to nie daje się czytać!!!!!!!!!!! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dlaczego markiza zadaje tyle pytań? 16.01.03, 22:37 Dzekil: na szaro ją! Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Dlaczego markiza zadaje tyle pytań? 16.01.03, 22:41 Dobry pomysł!!! Tyle, ze wątki i tak nie znikną... :( Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Dlaczego Redakcja nic nie robi?? 16.01.03, 22:37 Wiem, że Redakcja mnie nie lubi, ale wątki Markizy są czystym spamem. nic oprócz tematu i to w dodatku wysłane w tak krótkim odstępie czasu... Czy tego nie można usunąć?? prosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Dlaczego Redakcja nic nie robi?? 16.01.03, 22:40 bo markiza jest na poziomie mielonki. Pisałam przecież. Redakcja nie czyta forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Dlaczego Redakcja nic nie robi?? 16.01.03, 22:43 Redakcja ma Was w d... Max Wam juz to powiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dlaczego Redakcja nic nie robi?? 16.01.03, 22:46 wiemy... tyle tylko, że zawsze jst ktoś ponad redakcją...:> Odpowiedz Link Zgłoś
tmmalinka Re: Dlaczego Redakcja nic nie robi?? 16.01.03, 22:48 Markizo! Daj już spokój. Nie tak się załatwia sprawy. Oni faktycznie mają rację z tymi spamami. Stoimy po jednej stronie ( tak mi się wydaje ), więc może posłuchasz chociaż sojusznika? Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Dlaczego markiza zadaje tyle pytań? 16.01.03, 22:45 Mam taką prośbę do Redakcji, skoro Redakcja pojawia się już na forum (od wielkiego dzwonu) to może jedna poprosimy o jakieś konstruktywne działanie, a nie zadawanie takich pytań. Wątki Markizy ewidentnie podpadają pod spam co chyba pozwala na ich wyp********e w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Oto jest pytanie... 16.01.03, 22:54 No więc sprawa nie jest taka prosta... Formalnie wątkom markizy nie można nic zarzucić. Nie stoją w sprzeczności z regulaminem czy netykietą. A że nie po drodze im ze zdrowym rozsądkiem - to już zupełnie inna sprawa. W ramach przepisów każdy może pisać co chce i jak często chce. P.S. A tak przy okazji - to bardzo ciekawe, że kiedy poprzednim razem zwracaliśmy uwagę, że forum rozmywają wątki o niczym i proponowaliśmy rozważenie pomysłu powiększenia liczby podforów (w jednym przypadku nawet do tego doszło) - niektóre osoby miały całkiem odmienne zdanie niż dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Oto jest pytanie... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.01.03, 22:56 ale Redakcja dzisiaj aktywna na Forum!!:-) skoro Redakcja taka mądra i traktuje nas wyrzutami, to jakie podForum zaproponowałaby dla tych "wątków"?? Bo mi się widzi tylko jedno, juz istniejące... jakby nie było to ona chce porozmawiać o Łodzi... Redakcjo- konstruktywne argumenty prosze, bo mówienie, że zwiększenie liczby podForów rozwiązałoby problem takich osób świadczy tylko o thym, ze Redakcji bardzo nie po drodze z Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Oto jest pytanie... IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 16.01.03, 22:56 Czy to nie wystarczy? 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. chodzi mi głównie o Netykietę. Co ona na mnogość pustych wątków? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 22:57 redakcja napisała: > No więc sprawa nie jest taka prosta... Formalnie wątkom markizy nie można nic > zarzucić. Nie stoją w sprzeczności z regulaminem czy netykietą. Bo markiza prawo studiuje...i wie co robić ...i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Oto jest pytanie... 17.01.03, 00:28 I taki własnie jest poziom wiekszości naszych prawników. Właściwy zawód wybrałas. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 22:58 Ale to spam!!!!!!!!! Precz ze spamem!!! Forum jest po to by dyskutować, ajkoś konstruktywnie sie wypowiadać, a nie jest śmietnikiem, jaki to z niego czyni markiza... Ehhhh.... chyab pójdę spać, żeby się nie denerwować. Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:00 Przypominam sobie taką sytuację, że był konkurs na ustrzelenie milionowego postu czy jakoś tak. Jeden z postów, który wtedy wygrał był podobnym do tego zrobionego przez markizę spamu. I osoba ta straciła nagrodę, która przeszła na następnego snajpera... Więc...??? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:08 1.Zostawmy te wątki. I tak spadną wkrótce w otchłań. 2.Autorce chyba już przeszło. Dostała trochę satysfakcji (zdenerwowała kilka osób, myśmy zareagowali) i pewnie o to jej chodziło. Spokojnie, przecież nie będzie powtarzać swoich dziwnych zagrań w nieskończoność. 3.Gdybyśmy mieli wyrzucać wszystkie puste wątki - forum nieźle by schudło... 4.Z ręką na sercu - gdyby każdy z tych wątków napisał ktoś inny, pewnie ze wszystkich rozpoczęłaby się dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Oto jest pytanie... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.01.03, 23:12 redakcja napisała: > 2.Autorce chyba już przeszło. Dostała trochę satysfakcji (zdenerwowała kilka > osób, myśmy zareagowali) i pewnie o to jej chodziło. Spokojnie, przecież nie > będzie powtarzać swoich dziwnych zagrań w nieskończoność. Redakcja wierzy w co mówi?? Bo ja nie. > 3.Gdybyśmy mieli wyrzucać wszystkie puste wątki - forum nieźle by schudło... A czy te puste wątki powstawały w tak krótkim odstępie czasu, pisane przez jednego autora na dodatek?? Ech.,... no cóż.. noł komment Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:13 redakcja napisała: > [...] Spokojnie, przecież nie > będzie powtarzać swoich dziwnych zagrań w nieskończoność. Chcę Redakcji wierzyć! :) > 4.Z ręką na sercu - gdyby każdy z tych wątków napisał ktoś inny, pewnie ze > wszystkich rozpoczęłaby się dyskusja... Ale nie w takim czasie i nie na takie tematy... Nieważne... Skończmy temat szkoda palcy na pisanie o markizie_de_zgniłe_ciasteczko. -- Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:13 Chyba jednak nie przestaje... najnowsze są o nabojach do syfonu i najtańszym chlebie... A może jednak redakcjo... śmietnik jest straszny!!! Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:33 redakcja napisała: > przecież nie będzie powtarzać swoich dziwnych zagrań w nieskończoność. Taaa... A czy teraz podbijanie własnych PUSTYCH wątków nie jest spamem?!? Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:06 redakcja napisała: > No więc sprawa nie jest taka prosta... Sprawa jest wybitnie prosta ;-) > P.S. A tak przy okazji - to bardzo ciekawe, że kiedy poprzednim razem > zwracaliśmy uwagę, że forum rozmywają wątki o niczym i proponowaliśmy > rozważenie pomysłu powiększenia liczby podforów (w jednym przypadku nawet do > tego doszło) - niektóre osoby miały całkiem odmienne zdanie niż dziś... Choćby nie wiem, ile podforów powstało, Markiza będzie miała jeszcze więcej roboty i frajdy - założy takie wątki na każdym z nich. Moja rada: przeczekać, nie burzyć się i nie złościć się, bo złość piękności szkodzi. pozdrawiam, spokojna, bo zmęczona hanya Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:12 Nie wahaj sie prowokowac innych do dyskusji. Pamietaj ze dyskusje te sa "publiczne" i _sluza konstruktywnej wymianie pogladow_. Traktuj innych uczestnikow tak, jak chcialbys byc sam traktowany. To jest fragment: "SIEC, WSKAZÓWKI DLA UŻYTKOWNIKOW I ZASADY ETYKIETY." Te kilkanaście postów nie jest _konstruktywną_ wymianą poglądów, a już na pewno nie jest zachętą do dyskusji. Redakcjo masz już podstawe, szczotka w ruch i sprzątamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:15 W pełni popieram!!! Szczotka i porządeczek w kilka chwil! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
tmmalinka Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:18 Eeeee.... Samo się posprząta. Jest po jedenastej. Komu by się chciało sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:19 adamco napisał: > To jest fragment: > "SIEC, WSKAZÓWKI DLA UŻYTKOWNIKOW I ZASADY ETYKIETY." > Te kilkanaście postów nie jest _konstruktywną_ wymianą > poglądów, a już na pewno nie jest zachętą do dyskusji. > Redakcjo masz już podstawe, szczotka w ruch i sprzątamy !!! Konstruktywna wymiana poglądów dopiero nastapi... Tak patrzac to zaden watek od razu nie jest wymiana..nie mówiąc juz o konstruktywnosci... A zacheto do dyskusji jak widac jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Oto jest pytanie... 16.01.03, 23:40 A ja proponuje redakcji porozmawianie z administratorem forum Uroda, gdzie kilka osob probowalo (moze i nadal to robi) rozlozyc forum poprzez pisanie watkow skladajacychy sie z jednego postu, przewaznie z glupim pytaniem w tytule... Jakos te watki usuwane byly natychmiastowo jako spam. Czy watki markizy wydaja sie Redakcji informatywne na tyle, ze nie mozna ich usunac?? PS. A propos PS. Mysle, ze opinie osobiste Redakcja moglaby umieszczac w postach podpisywanych swoim nickiem lub nazwiskiem. Ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Oto jest pytanie... 17.01.03, 00:20 No, jak Redakcja wątków od smietnika nie odróżnia, to ja juz nie wiem. Pety na są papierosami, jakby nie patrzeć. To dlaczego je wyrzucamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Bo nie ma do kogo w domu buzi otworzyć?:))))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 00:21 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Dlaczego markiza zadaje tyle pytań? 17.01.03, 00:53 Ja tam nie wiem co kto lubi, ale myślę, że Redakcji w Łodzi to bym nie lubiła, gdyby to była moja redakcja. Przecież to co tu się dzieje to wyglada na ewidentne spamowanie, co jest sprzczne z Netykietą, czy te mielone kotlety to jakaś prywatna znajomość Redakcji, ze stosuje wobec niej inne zasady niż są stosowane na pozostałych forach wobec spamowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Bo jest ciekawska! 17.01.03, 09:11 A swoją drogą, to jak patrze na tą dyskusję, to widzę jedno: uwielbiamy dyskutować o innych. Jak ktoś lub cos nie funkconuje wg zasad większości to na szaro. Ja nie moge jej nic złego powiedzieć. A dlaczego? Pamietacie miasta, pamietacie burzę, która się rozpetała. Ale było fajnie. I teraz też tak jest. Za dni kilka, kilkanascie, kilkadziesiąt, ktoś tez sobie coś takiego zapuści, juz czekam z niecierpliwoscia, znów będzie fajowa dyskusja.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Bo jest ciekawska! 17.01.03, 12:22 a pamietasz jak było fajnie, jak jakiś oszołom puścił setkę wątków surrealistycznych? Nie pamiętasz, bo spałeś. A my ciskaliśmy się, że zaśmieca forum. I jak przyszliście rano, było czyściutko. Zdaje się, że nawet ktoś dostał Salvadora za tę akcję. Wtedy moglismy krytykować, a teraz nie? O.K. wpadne kiedyś na Wasze prywatne forum i puszcze Wam kilkadziesiąt bardzo interesujących wątków. Zobaczę, czy je właściciel wykasuje. Tylko troche poczekajcie, bo nie mam ostatnio czasu na głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Do pani Dulskiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.03, 12:27 hm, powiem tylko jedno: calkowicie nie zgadzam sie z Twoja generalizacja odnosnie srodowiska prawniczego. Pozwole sobie nie zgodzoc sie z Toba w swoim imieniu oraz Yaa.To co napisalas jest po prostu zenujace, nie wolno generalizowac. A swoje opinie, w twoim wypadku krzywdzace innych ludzi, nalezy przemyslec, zanim sie cos napisze. pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
aard Aric się rozmnożył? 17.01.03, 12:35 kropka. napisała: > a pamietasz jak było fajnie[...] I jak przyszliście rano, było czyściutko. [...] > wpadne kiedyś na Wasze prywatne forum i puszcze Wam kilkadziesiąt bardzo > interesujących wątków. Ariców dwóch? A jeśli nie, to kto to jest "Wy", towarzyszko Kropko? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Aric się rozmnożył? 17.01.03, 12:43 Tylko tyle masz do powiedzenia Ty, Młody i Ty, Aardzie? Bardzo rzeczowe i konstruktywne głosy w dyskusji. Aż serce rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Kropko. 17.01.03, 13:00 kropka. napisała: > Tylko tyle masz do powiedzenia Ty, Młody i Ty, Aardzie? Bardzo rzeczowe i > konstruktywne głosy w dyskusji. Aż serce rośnie. Mnie wynik tej dyskusji nic a nic nie obchodzi. I tak nic się na Forum nie zmieni. Natomiast zwracam Ci uwagę, że zdradziłaś swoje ukryte antypatie poprzez zwykłe użycie gramatycznej formy liczby mnogiej. Takie ostrzeżenie kiedyś może bardzo Ci pomóc. Bez pozdrowień aard_który_stracił_do_Kropki_całą_sympatię_odkąd_potraktowała_pewną_wartościową_ osobę_jak_szmatę Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Kropko. 17.01.03, 13:06 W tym problem, że Ciebie forum jako całość nie obchodzi, a mnie tak. Interesuje Cie jedynie fragment, a mnie całość. Twoja chata z kraja i tylko ona jest dla Ciebie ważna. Natomiast Twojej uwagi o moich ukrytych antypatiach nie rozumiem. Za głupia widocznie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Kropko. 20.01.03, 08:59 kropka. napisała: > W tym problem, że Ciebie forum jako całość nie obchodzi, a mnie tak. Interesuje Cie jedynie fragment, a mnie całość. Twoja chata z kraja i tylko ona jest dla > Ciebie ważna. To prawda, nie zaprzeczam ani tym bardziej wstydzę się tego. Gdyby każdy z nas bardziej dbał o siebie, a mniej wytykał innym (vide powiedzenie i słomce i belce w oku), świat byłby nie tylko lepszy - byłby dobry. > Natomiast Twojej uwagi o moich ukrytych antypatiach nie rozumiem. Po prostu utożsamiasz (poświadomie być może) Arica z jakąś grupą ("Wy"), jak się domyślam, z surrealistami (dodajmy, tyleż symplifikując, co błądząc), a tego typu wypowiedź (parafrazując: przyjdę na Wasze forum i nabrudzę...) świadczy o antypatii do danej grupy (surrealistycznej?). Zawsze Cię ceniłem, jako głos rozsądku na Forum, ale ostatnio (powtarzam to!) mam czasem wrażenie, że ktoś się pod Ciebie podszywa. :-( Za głupia > widocznie jestem. Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Bo jest ciekawska! 17.01.03, 12:44 Wtedy było wtedy a teraz jest teraz.:) Tamto to było zupełnie coś innego, wpadł niezalogowany oszołom i robił jatke. Markiza jest z nami jakis czas i jak dla mnie to czasem jej odbija, ale lubię ja bo... Ciebie też lubię bo... I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Bo jest ciekawska! 17.01.03, 12:56 jesli mnie lubisz, to mogę pociąć Ci płaszcz, porysować gwoździem samochód, albo wylać kubeł pomyj na Twój nowy dywan? Świetnie. Zrobię to przy najbliższym spotkaniu. Czy jesli będziesz kochał swoje dziecko nad zycie, to będziesz sie godził na wszystkie jego wyczyny? Współczuję, bo dzieci mają cudne pomysły. I że zacytuję Młodego: pomyśl, zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Bo jest ciekawska! 17.01.03, 13:11 kropka. napisała: > jesli mnie lubisz, to mogę pociąć Ci płaszcz, porysować gwoździem samochód, > albo wylać kubeł pomyj na Twój nowy dywan? Świetnie. Płaszcza nie mam, samochodu też nie, na nowy dywan kubeł wody możesz wylać, wyschnie.:) Zrobię to przy najbliższym spotkaniu. Zapraszam:) Tylko omówię z żoną co by nie było niespodzianki, aaa, i powiedz kiedy to kuię jakieś wino i się przy okazji napijemy.:) > Czy jesli będziesz kochał swoje dziecko nad zycie, to będziesz sie > godził na wszystkie jego wyczyny? Współczuję, bo dzieci mają cudne pomysły. Jak każdy. Nie tylko dzieciom w głowach switają idiotyzzmy. A dziecko będe kochał i jeszcze nie wiem na co bedę mu pozwałał a na co nie, ale wiem, że bede je rozpieszczał jak tylko bedę mógł, bo tak mało jest miłosci na swiecie.:( A wpółczuć mi nie trzeba, ogólnie jestem szczęśliwym człowiekiem.:) > I że zacytuję Młodego: pomyśl, zanim coś napiszesz. Gdybym myslał to bym nie pisał. Lubie pisać, i sadzę, że to co pisze to własnie sa moje mysli. Więc nie pomyslę zanim napiszę, a napisze mysląc o tym co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Bo jest ciekawska! 17.01.03, 15:22 aric napisał: > kropka. napisała: > Ale Wy się kłócicie...rany, a pokazują Was w Gazecie jako takich zjednoczonych i zaprzyjaźnionych.. Ja jestem nowa i jak tak sobie popatrzę z boku, to mi sie dziwnie robi. Ale spox. Mam wrażenie, że mimo poprzednich sympatii należałoby tego Zaśmierdłego Kotleta zbanować na czas jakiś. Jest bezczelna. Co z tego, że jest prawnikiem??? Znam kilkunastu i ( nie obrażając obecnych tu prawników, ich nie znam, więc o nich nic nie mówię )tylko jeden nadaje się do konstruktywnej rozmowy. Zaśmierdły Kotlet jest najwyraźniej w typie pozostałych. Niestety, nie mogę mieć na jej temat innego zdania - nie popisała się... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Witaj:) 17.01.03, 15:33 My tak czasem mamy, ale cóz, to mija, a potem znów przychodzi, taki urok forum.:) Masz fajny nick. Nie przejmuj się, za dni kilka znów bedzie miło. Chociaz czasem mam wrażenie, że to miło to jest dla nas szkodliwe.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 CZY TO JEST NAPRAWDĘ KROPKA ??? 21.01.03, 09:41 Jestem nieco oszołomiona... Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator Bo jest dzieckiem? 20.01.03, 09:03 Bo jest dzieckiem? Tylko dzieci potrafią tak doskonale zalewać wszystkich pytaniami :-) Odpowiedz Link Zgłoś