Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 19:49 Krzysztof Litwinowicz, niedoszłego posła Ligi Polskich Rodzin został mianowany przez prezydenta Kropiwnickiego wiceprezesem łodzkiego MPK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM poprawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.03, 19:51 pzdanie powinno brzmieć niedoszły poseł LPR...za użycie zego przypadku przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom zRM Re: Działacz LPR viceprezesem MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 12:03 Dziwne... temat lokalny a większe zainteresownaie nim było na forum krajowym... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Działacz LPR viceprezesem MPK 30.01.03, 12:30 Bo my tu, proszę Ciebie, już nie gadamy, a oliwimy taczki. Odpowiedz Link Zgłoś
robin_fiut Re: Działacz LPR viceprezesem MPK 30.01.03, 14:27 Naoliw sobie rozumek zalosny grajku. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Działacz LPR viceprezesem MPK 30.01.03, 14:32 A tu mamy ciekawy przypadek kwalifikujący się na leczenie. Sanitariusz ! Kaftan dla pana proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
robin_fiut Re: Działacz LPR viceprezesem MPK 30.01.03, 14:38 No prosze, jak sie potraci jednego wala, to zaraz sie nastepny odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Działacz LPR viceprezesem MPK 30.01.03, 15:29 Jakie to szczęście, że teraz jest opcja "nie pokazuj wątków nieprzyjaciół". Zaraz znikniesz, kolego... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek I oto robin_fiut w moim komuterze osiągnął... 30.01.03, 15:35 ...nirwanę. Jest doskonały. Nie istnieje. Tak trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
robin_f Re: I oto robin_fiut w moim komuterze osiągnął... 31.01.03, 09:30 Zapomniales tepaku, ze moge sobie zalozyc kolejna poczte. ograj sobie lepiej na fujarze. Grajku zalosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom zRM O!! Widzę że w temacie coś drgnęło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: O!! Widzę że w temacie coś drgnęło! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 14:56 Z całym szacunkiem, ale jak ma drgać w ten sposób, to ja dziękuję. Tamtemu panu, który gdzieś się żaił, że musi się zniżać do tak niskiego poziomu, jak na tym forum, naprawdę już podziękujemy. Nie bawi nas pan. Obrażać też nie obraża, bo na to trzeba troszkę bardziej wymyślnych metod niż chamstwo i wyzwiska. Innymi słowy pańska obecność tutaj jest bezcelowa i co najwyżej nas nudzi. (Przepraszam, że w liczbie mnogiej, ale myślę, że to nie tylko moje zdanie.) Odpowiedz Link Zgłoś