Gość: lublinek IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 09:40 poraz kolejny widzimy jak tani przewoźnicy są zainteresowani Łódzią. Kolejne połączenia uruchamia Centralwings. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: res Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:19 czyli że gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 10:30 No właśnie nigdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola256 Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 30.06.06, 11:50 Centralwings Od 30.12 Warszawa- Grenoble/ Lyon od 15.12 Warszawa- Lille od 15.12 Warszawa- londyn Stansted od 31.10 Wrocław- Cork od 31.10 Kraków- Cork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.mnc.pl 30.06.06, 16:37 W sezonie zimowym 06/07 Centralwings uruchamia 9 nowych połączeń na trasach: - Gdańsk - Shannon (loty od 2006-10-30) - Kraków - Cork (loty od 2006-10-31) - Warszawa - Grenoble/Lyon (loty od 2006-12-30) - Warszawa - Lille (loty od 2006-12-15) - Warszawa - Londyn Stansted (loty od 2006-12-15) - Wrocław - Cork (loty od 2006-12-31) - Wrocław - Kolonia/Köln-Bonn (loty od 2006-10-29) - Wrocław - Londyn (Gatwick) (loty od 2006-10-29) - Wrocław - Rzym (Ciampino) (loty od 2006-10-31) Więcej: www.mojeprzeloty.pl/nowosc.php?dzien=2006-06-30&org=centralwings Niestety nie ma wśród nich Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:04 A pamiętam jak ta ich rzecznik w różowych okularkach opowiadała, że teraz zamykają Dublin, ale od zimowego dadzą coś innego. I jak pani teraz wygląda pani Bogus? KK Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi 30.06.06, 14:12 > A pamiętam jak ta ich rzecznik w różowych okularkach opowiadała, że teraz > zamykają Dublin, ale od zimowego dadzą coś innego. A ktos jej uwierzył? Odpowiedz Link Zgłoś
spotterman Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi 30.06.06, 14:26 Ciekawe kiedy dowiemy się o nowym połączeniu z...Łodzi? Gdzie te obiecywane loty do Rzymu, Barcelony i do Lwowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk lublinka Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:42 "Wojciech Łaszkiewicz, pełnomocnik prezydenta Łodzi ds. lotniska, zapewnia, że jeszcze w czerwcu łodzianie usłyszą o nowych połączeniach. Chodzi prawdopodobnie o dwa kierunki Ryanaira - do Rzymu i Glasgow. Rozmowy trwają też z Lufthansą, która być może uruchomi od jesieni loty do Niemiec." GW. Lotnisko samo się nie rozkręci 12.06.2006 No właśnie mamy koniec czerwca a Pan Łaszkiewicz jakoś milczy.Co się dzieje Panie Łaszkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 14:48 Do końca czerwca pozostało jeszcze pare godzin,może jeszcze coś się zmieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk lublinka Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:09 No tak w sumie mogłem to napisać w dniu jutrzejszym, jednak wciąż mam nadzieje że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 20:54 "Wojciech Łaszkiewicz, pełnomocnik prezydenta Łodzi ds. lotniska, zapewnia, że jeszcze w czerwcu łodzianie usłyszą o nowych połączeniach. No panie Łaszkiewicz zostały jeszcze 3 godzinki do końca czerwca i jakoś jeszcze nie słyszałem o chociażby jednym nowym połączeniu!Coś mi się wydaje,że po wyborach nie będzie pan już pełnił funkcji pełnomocnika.Lepiej niech pan się zabiera do roboty,przez trzy godziny jeszcze da się dużo zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:06 > Coś mi się wydaje,że > po wyborach nie będzie pan już pełnił funkcji pełnomocnika. Zapomniales, ze zyjemy w kraju ktory nazywa sie Polska i w miescie Łódź ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 21:16 No tak,faktycznie zapomniało mi się ale i tak trzeba go jakoś mobilizować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 17:02 no ja czekam i czekam i sie nie doczekam obecnie sa w promocjach loty do rzymu a ja sie jeszcze daje nabierac i czekam na loty lodz - rzym jak głupia. a tu mi promocje koło nosa przechodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Centralwings olał Łódź IP: *.devs.futuro.pl 30.06.06, 13:57 Centralwings olał Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały pasażer I Poznan też!!!!! IP: *.ks.k.pl / *.korbank.pl 30.06.06, 15:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały pasażer nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.ks.k.pl / *.korbank.pl 30.06.06, 15:39 Ale ja bym sie tak nie cieszył??? Centralwings pokazał juz co potrafi jesli chodzi o połaczenie Wrocław-Mediolan! Mieli kaprys i tak sobie zlikwidowali połaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:37 mam dosyć ogladać tej całej fachowosci centrala i warsiawki . poco sa reklamy na lotnisku ?! zeby ładnie wyglądały ? to czysta parodia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Retkinia Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:35 Nowe połączenia Centralwings (2006-06-30) Linia lotnicza Centralwings ogłosiła 30 czerwca br. otwarcie czterech nowych tras z Wrocławia: Kolonia/Bonn (4 odloty w tygodniu), Rzym Ciampino (3 odloty w tygodniu), Londyn Gatwick (4 odloty w tygodniu do 10 grudnia, od 11 grudnia 5 odlotów w tygodniu), Cork (dwa odloty w tygodniu). Rejsy do Kolonii/Bonn i Londynu Gatwick rozpoczną się 29 października 2006, a do Rzymu Ciampino i Cork 31 października 2006. Bilety na nowe połączenia można kupować od dziś na stronie www.centralwings.com. Wrocław - Kolonia/Bonn (4 razy w tygodniu), Wrocław - Rzym (3 razy w tygodniu), Wrocław - Londyn (5 razy w tygodniu), Wrocław - Cork (2 razy w tygodniu), Razem z wczesniej ogłoszonymi kierunkami jesienia dojdą takie oto połączenia: Glasgow - FR - od 1 sierpnia Sztokholm - DY - od 14 września Liverpool - FR - od 3 października Frankfurt Hahn - FR - od 25 pażdziernika Oslo - DY - od 28 pażdziernika Kolonia/Bonn - CO - od 29 pażdziernika Londynu Gatwick - CO - od 29 pażdziernika Rzym - CO - od 31 pażdziernika Cork - CO - od 31 pażdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 21:15 a o Łodzi jak cisza była tak cisza jest. 30 czerwca dobiega końca i o nowych lotach nie usłyszelismy. dziekujemy bardzo za współprace szefostwu lotniska i samorzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 21:16 dla tych panó powinni zrobic lot w 1 strone, najlepiej z dala od łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 21:18 Do Odessy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 21:32 a podobno nie mają samolotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:46 My tu piszemy o ich niekompetencji i zwalniamy ich w domysle, a oni sie z nas smieja , bo wiedza, ze i tak zachowaja swoje stolki.("wy nam mozecie naskoczyc !") Ciemny lud i tak zaglosuje na Kropka, ktory przed wyborami bedzie wmawial jaka to udana byla jego kadencja, a wielu (wystarczajaco duzo by wygral) zaglosuje na niego nie dlatego , ze to najlepszy kandydat na prezydenta, a dlatego , ze to jedyny kandydat ktorego beda rozpoznawac. I bedziemy mieli kolejna kadencje prezydenta emeryta - bez wizji i wigoru oraz jego sztabu doradcow jak np. pan Łaszkiewicz, EKSPERT od rynku lotniczego haha. Rownie dobrze moga mnie zatrudnic pełnomocnika ds. nowych polaczeń - ja tez leciełem samolotem juz nie raz (czyli kwalifikacje mam) Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Propozycje polaczen. 01.07.06, 00:32 A mozeby tak ktos pomyslal o polaczeniu z Birmingham? Drugie co do wielkosci miasto w GB a Ryanek lata stad tylko do Dublina. Nie wspomne o tym, ze POlakow tu na peczki, wiec pewnie polaczenie mialoby racje bytu. Komu to podsunac zeby sie zainteresowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Propozycje polaczen. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.07.06, 04:13 Daj se spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavekk Re: Propozycje polaczen. IP: 195.69.80.* 01.07.06, 11:24 > A mozeby tak ktos pomyslal o polaczeniu z Birmingham? Już pomyślał... Ryan EMA leży kilkadziesiąt kilometrów od Birmingham Jeśli już na Wyspy to IMO Szkocja byłaby lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Propozycje polaczen. IP: 81.144.141.* 03.07.06, 19:29 To prawie jakbys powiedzial po co Lublinek, Lodz lezy kolo Warszawy :) Z Nottingham do Brum dostac sie wcale nie tak latwo i szybko (autobus kosztuje kilkanascie funtow, a polaczenia kolejowego nie ma... (z lotniska of.c.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 18:17 juz bardziej rozczarowana być nie moglam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowe połączebnia, z... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:01 Rynek nie toleruje próżni. I np. jesli na Koperniku przybywa kilka połączęń na miesiącn a w takiej Ławicy czy Lublinku kryzys to znaczy to tylko że i na tych lotniskach przyjdxie czas na nowe połaczenia. Oznacza to że sznasa Łodzi, a nawet Poznania na baze Ryanaira rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Nowe połączebnia, z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:56 Obawiam się, że Ryan się nie specjalnie przejmie tym, że Centralwings otwiera we Wrocławiu sporo połączeń - raczej zrobi to, co ma zrobić, czyli jak wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują zlokalizuje swoją bazę w stolicy Dolnego Śląska. Chyba nie liczycie, że władze Łodzi przy takiej operatywności są w stanie cokolwiek pozyskać, a tym bardziej bazę. Natomiast jednej rzeczy się dziwię, że Centralwings tak ładnie się podkłada Ryanowi, nie po raz pierwszy zresztą. Bo postawienie na Wrocław w swojej siatce połączeń jest w obecnej sytuacji bardzo ryzykowne. Pozdrawiam, Albert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowe połączebnia, z... IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 20:24 po co sie w ogole gimnastykowac z naszym lublinkiem. najlepiej go zburzyc bo w polsce kazde lotnisko normalnie prosperujace ma po min. 10 regularnych lotow w roznych kierunkach a my sie mozemy pochwalic tylko 3 chwiejnymi. z czym do ludzi. tylko nas zrownac z ziemia. a faktem jest to ze wszyscy czekaja na wybory .... na mój głos nie maja co liczyc. z tego co widze i słysze to straca całkiem nie mało głosów. za takie zlewki dla potencjalnych pasazerow głosu sie nie oddaje, no chyba zeby było głosowanie nad tym kogo wywalic na zbity p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 21:26 no to już minoł czerwiec 2006r., a my nic nie usłyszeliśmy o nowych połączniach z Lublinka, coś czyję, że takie brednie będa mówione, aż do wyborów, a potem się okaże. Chcxiał bym, żeby nad moim blokiem na Jnaowie przelaatywały samoloty lądujące na Lublinek co chwila. tak jak np. w Dortmundzie. Ody tak dalej UMŁ, oby tak dalaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 22:56 co wyborów beda nas trzymac w niepewnosci i tylko opowiadac ile to oni zrobili dla łodzi i dla lotniska, ile to oni lotów sprowadzili do łodzi itd. a po wyborach sie okaze ze d... blada ale juz bedzie musztarda po obiedzie... panstwo zasiada na kolejna kadencje i beda nam sie smiac w twarz ze jestesmy łatwowierni i głupi bo wierzymy w cuda, ktore sie nie spełniaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtuś wytrzymajcie jeszcze do lutego IP: 194.150.250.* 01.07.06, 23:03 www.uml.lodz.pl/index.php?menu2=2&zapytanie=2,01&poz=1&id=4652 Odpowiedz Link Zgłoś
kriku ...lutego 2006 01.07.06, 23:53 zapomniałeś spojrzeć na datę albo celowo podpuszczasz szczerbatych na suchary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: ...lutego 2006 IP: *.toya.net.pl 02.07.06, 11:04 A może by zrobić protest przed UMŁ, może by to coś przyśpieszyło???, i się coś ruszyło JAk lekarze i pielęgniarki dostaną podwyżki to może my nowe połącznia.???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ...lutego 2006 IP: *.toya.net.pl 02.07.06, 11:26 to i tak nic nie da bo oni maja władze i nam sie bezczelnie smieja w twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewamalgorzata Re: wytrzymajcie jeszcze do lutego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:27 Swoją drogą - czy urzad, chocby w celu podtrzymanaia namiastek własnej wiarygodności - nie powinien zamiścić jakiegoś wyjaśnienia? Zarówno w odniesieniu do tego starego niusa, jak i do zapowiedzi pana Łaszkiewicza przedstawianych w TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Centralwings mówi IP: *.toya.net.pl 05.07.06, 12:54 cały czas ma na uwadze Łódź i chce w tą zimę dołożyć jeszcze loty z łodzi. Pie..nie o Chopinie i o magredurgenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 08:40 kolejne połącenia powstały z warszawy,a nie od nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinek Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 13:14 i znowu nowe połączenie, ale znowu nie od nas tym razem z Gdańska do Cork przez WizzAir Odpowiedz Link Zgłoś