Dodaj do ulubionych

nowe połączebnia, ale nie z łodzi

IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 09:40
poraz kolejny widzimy jak tani przewoźnicy są zainteresowani Łódzią. Kolejne
połączenia uruchamia Centralwings.
Obserwuj wątek
    • Gość: res Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:19
      czyli że gdzie??
      • Gość: S&F Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 10:30
        No właśnie nigdzie.
        Pozdrawiam
        • Gość: Kola256 Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 30.06.06, 11:50
          Centralwings
          Od 30.12 Warszawa- Grenoble/ Lyon
          od 15.12 Warszawa- Lille
          od 15.12 Warszawa- londyn Stansted
          od 31.10 Wrocław- Cork
          od 31.10 Kraków- Cork
      • Gość: MK Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.mnc.pl 30.06.06, 16:37
        W sezonie zimowym 06/07 Centralwings uruchamia 9 nowych połączeń na trasach:

- Gdańsk - Shannon (loty od 2006-10-30)
        - Kraków - Cork (loty od 2006-10-31)
        - Warszawa - Grenoble/Lyon (loty od 2006-12-30)
        - Warszawa - Lille (loty od 2006-12-15)
        - Warszawa - Londyn Stansted (loty od 2006-12-15)
        - Wrocław - Cork (loty od 2006-12-31)
        - Wrocław - Kolonia/Köln-Bonn (loty od 2006-10-29)
        - Wrocław - Londyn (Gatwick) (loty od 2006-10-29)
        - Wrocław - Rzym (Ciampino) (loty od 2006-10-31)

Więcej:
        www.mojeprzeloty.pl/nowosc.php?dzien=2006-06-30&org=centralwings
        Niestety nie ma wśród nich Łodzi.
    • Gość: KK Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:04
      A pamiętam jak ta ich rzecznik w różowych okularkach opowiadała, że teraz
      zamykają Dublin, ale od zimowego dadzą coś innego. I jak pani teraz wygląda
      pani Bogus?

KK
      • protz Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi 30.06.06, 14:12
        > A pamiętam jak ta ich rzecznik w różowych okularkach opowiadała, że teraz
        > zamykają Dublin, ale od zimowego dadzą coś innego.

A ktos jej uwierzył?
        • spotterman Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi 30.06.06, 14:26
          Ciekawe kiedy dowiemy się o nowym połączeniu z...Łodzi? Gdzie te obiecywane
          loty do Rzymu, Barcelony i do Lwowa?
          • Gość: sympatyk lublinka Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:42
            "Wojciech Łaszkiewicz, pełnomocnik prezydenta Łodzi ds. lotniska, zapewnia, że
            jeszcze w czerwcu łodzianie usłyszą o nowych połączeniach. Chodzi
            prawdopodobnie o dwa kierunki Ryanaira - do Rzymu i Glasgow. Rozmowy trwają też
            z Lufthansą, która być może uruchomi od jesieni loty do Niemiec."
            GW. Lotnisko samo się nie rozkręci 12.06.2006
            No właśnie mamy koniec czerwca a Pan Łaszkiewicz jakoś milczy.Co się dzieje
            Panie Łaszkiewicz?
            • Gość: Paweł Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 14:48
              Do końca czerwca pozostało jeszcze pare godzin,może jeszcze coś się zmieni:)
              • Gość: sympatyk lublinka Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:09
                No tak w sumie mogłem to napisać w dniu jutrzejszym, jednak wciąż mam nadzieje
                że się mylę.
            • Gość: Paweł Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 20:54
              "Wojciech Łaszkiewicz, pełnomocnik prezydenta Łodzi ds. lotniska, zapewnia, że
              jeszcze w czerwcu łodzianie usłyszą o nowych połączeniach.

No panie Łaszkiewicz zostały jeszcze 3 godzinki do końca czerwca i jakoś
              jeszcze nie słyszałem o chociażby jednym nowym połączeniu!Coś mi się wydaje,że
              po wyborach nie będzie pan już pełnił funkcji pełnomocnika.Lepiej niech pan się
              zabiera do roboty,przez trzy godziny jeszcze da się dużo zrobić:)
              • Gość: maciej Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:06
                > Coś mi się wydaje,że
                > po wyborach nie będzie pan już pełnił funkcji pełnomocnika.

Zapomniales, ze zyjemy w kraju ktory nazywa sie Polska i w miescie Łódź ...
                • Gość: Paweł Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 21:16
                  No tak,faktycznie zapomniało mi się ale i tak trzeba go jakoś mobilizować:)
          • Gość: kasia Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 17:02
            no ja czekam i czekam i sie nie doczekam
            obecnie sa w promocjach loty do rzymu a ja sie jeszcze daje nabierac i czekam
            na loty lodz - rzym jak głupia. a tu mi promocje koło nosa przechodza.
    • Gość: autor Centralwings olał Łódź IP: *.devs.futuro.pl 30.06.06, 13:57
      Centralwings olał Łódź
      • Gość: stały pasażer I Poznan też!!!!! IP: *.ks.k.pl / *.korbank.pl 30.06.06, 15:37
    • Gość: stały pasażer nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.ks.k.pl / *.korbank.pl 30.06.06, 15:39
      Ale ja bym sie tak nie cieszył??? Centralwings pokazał juz co potrafi jesli
      chodzi o połaczenie Wrocław-Mediolan! Mieli kaprys i tak sobie zlikwidowali
      połaczenie!
      • Gość: matej Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:37
        mam dosyć ogladać tej całej fachowosci centrala i warsiawki .
        poco sa reklamy na lotnisku
        ?! zeby ładnie wyglądały ? to czysta parodia
        • Gość: Retkinia Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:35
          Nowe połączenia Centralwings (2006-06-30)

Linia lotnicza Centralwings ogłosiła 30 czerwca br. otwarcie czterech nowych
          tras z Wrocławia: Kolonia/Bonn (4 odloty w tygodniu), Rzym Ciampino (3 odloty w
          tygodniu), Londyn Gatwick (4 odloty w tygodniu do 10 grudnia, od 11 grudnia 5
          odlotów w tygodniu), Cork (dwa odloty w tygodniu). Rejsy do Kolonii/Bonn i
          Londynu Gatwick rozpoczną się 29 października 2006, a do Rzymu Ciampino i Cork
          31 października 2006. Bilety na nowe połączenia można kupować od dziś na
          stronie www.centralwings.com.

Wrocław - Kolonia/Bonn (4 razy w tygodniu),
          Wrocław - Rzym (3 razy w tygodniu),
          Wrocław - Londyn (5 razy w tygodniu),
          Wrocław - Cork (2 razy w tygodniu),

Razem z wczesniej ogłoszonymi kierunkami jesienia dojdą takie oto połączenia:

Glasgow - FR - od 1 sierpnia
          Sztokholm - DY - od 14 września
          Liverpool - FR - od 3 października
          Frankfurt Hahn - FR - od 25 pażdziernika
          Oslo - DY - od 28 pażdziernika
          Kolonia/Bonn - CO - od 29 pażdziernika
          Londynu Gatwick - CO - od 29 pażdziernika
          Rzym - CO - od 31 pażdziernika
          Cork - CO - od 31 pażdziernika
          • Gość: ja Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 21:15
            a o Łodzi jak cisza była tak cisza jest. 30 czerwca dobiega końca i o nowych
            lotach nie usłyszelismy. dziekujemy bardzo za współprace szefostwu lotniska i
            samorzadu.
            • Gość: ja Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 21:16
              dla tych panó powinni zrobic lot w 1 strone, najlepiej z dala od łodzi
              • Gość: Paweł Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 21:18
                Do Odessy!
                • Gość: lublinek Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.toya.net.pl 30.06.06, 21:32
                  a podobno nie mają samolotów...
                • Gość: maciej Re: Zimowa Inwazja Centralwings IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:46
                  My tu piszemy o ich niekompetencji i zwalniamy ich w domysle, a oni sie z nas
                  smieja , bo wiedza, ze i tak zachowaja swoje stolki.("wy nam mozecie naskoczyc
                  !") Ciemny lud i tak zaglosuje na Kropka, ktory przed wyborami bedzie wmawial
                  jaka to udana byla jego kadencja, a wielu (wystarczajaco duzo by wygral)
                  zaglosuje na niego nie dlatego , ze to najlepszy kandydat na prezydenta, a
                  dlatego , ze to jedyny kandydat ktorego beda rozpoznawac.
                  I bedziemy mieli kolejna kadencje prezydenta emeryta - bez wizji i wigoru oraz
                  jego sztabu doradcow jak np. pan Łaszkiewicz, EKSPERT od rynku lotniczego haha.
                  Rownie dobrze moga mnie zatrudnic pełnomocnika ds. nowych polaczeń - ja tez
                  leciełem samolotem juz nie raz (czyli kwalifikacje mam)
    • profes79 Propozycje polaczen. 01.07.06, 00:32
      A mozeby tak ktos pomyslal o polaczeniu z Birmingham? Drugie co do wielkosci
      miasto w GB a Ryanek lata stad tylko do Dublina. Nie wspomne o tym, ze POlakow
      tu na peczki, wiec pewnie polaczenie mialoby racje bytu. Komu to podsunac zeby
      sie zainteresowal?
      • Gość: mama Re: Propozycje polaczen. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.07.06, 04:13
        Daj se spokoj.
      • Gość: Slavekk Re: Propozycje polaczen. IP: 195.69.80.* 01.07.06, 11:24
        > A mozeby tak ktos pomyslal o polaczeniu z Birmingham?

Już pomyślał... Ryan
        EMA leży kilkadziesiąt kilometrów od Birmingham
        Jeśli już na Wyspy to IMO Szkocja byłaby lepsza
        • Gość: profes79 Re: Propozycje polaczen. IP: 81.144.141.* 03.07.06, 19:29
          To prawie jakbys powiedzial po co Lublinek, Lodz lezy kolo Warszawy :) Z
          Nottingham do Brum dostac sie wcale nie tak latwo i szybko (autobus kosztuje
          kilkanascie funtow, a polaczenia kolejowego nie ma... (z lotniska of.c.)
    • Gość: kasia Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 18:17
      juz bardziej rozczarowana być nie moglam
    • Gość: gość Re: Nowe połączebnia, z... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:01
      Rynek nie toleruje próżni. I np. jesli na Koperniku przybywa kilka połączęń na
      miesiącn a w takiej Ławicy czy Lublinku kryzys to znaczy to tylko że i na tych
      lotniskach przyjdxie czas na nowe połaczenia. Oznacza to że sznasa Łodzi, a
      nawet Poznania na baze Ryanaira rośnie.
      • Gość: Albert Re: Nowe połączebnia, z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 19:56
        Obawiam się, że Ryan się nie specjalnie przejmie tym, że Centralwings otwiera
        we Wrocławiu sporo połączeń - raczej zrobi to, co ma zrobić, czyli jak wszelkie
        znaki na niebie i ziemi wskazują zlokalizuje swoją bazę w stolicy Dolnego
        Śląska. Chyba nie liczycie, że władze Łodzi przy takiej operatywności są w
        stanie cokolwiek pozyskać, a tym bardziej bazę.
        Natomiast jednej rzeczy się dziwię, że Centralwings tak ładnie się podkłada
        Ryanowi, nie po raz pierwszy zresztą. Bo postawienie na Wrocław w swojej siatce
        połączeń jest w obecnej sytuacji bardzo ryzykowne.
        Pozdrawiam,
        Albert
        • Gość: ja Re: Nowe połączebnia, z... IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 20:24
          po co sie w ogole gimnastykowac z naszym lublinkiem. najlepiej go zburzyc bo w
          polsce kazde lotnisko normalnie prosperujace ma po min. 10 regularnych lotow w
          roznych kierunkach a my sie mozemy pochwalic tylko 3 chwiejnymi. z czym do
          ludzi. tylko nas zrownac z ziemia.
          a faktem jest to ze wszyscy czekaja na wybory .... na mój głos nie maja co
          liczyc. z tego co widze i słysze to straca całkiem nie mało głosów. za takie
          zlewki dla potencjalnych pasazerow głosu sie nie oddaje, no chyba zeby było
          głosowanie nad tym kogo wywalic na zbity p.
    • Gość: lublinek Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 21:26
      no to już minoł czerwiec 2006r., a my nic nie usłyszeliśmy o nowych połączniach
      z Lublinka, coś czyję, że takie brednie będa mówione, aż do wyborów, a potem
      się okaże. Chcxiał bym, żeby nad moim blokiem na Jnaowie przelaatywały samoloty
      lądujące na Lublinek co chwila. tak jak np. w Dortmundzie. Ody tak dalej UMŁ,
      oby tak dalaj...
      • Gość: kasia Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 22:56
        co wyborów beda nas trzymac w niepewnosci i tylko opowiadac ile to oni zrobili
        dla łodzi i dla lotniska, ile to oni lotów sprowadzili do łodzi itd. a po
        wyborach sie okaze ze d... blada ale juz bedzie musztarda po obiedzie...
        panstwo zasiada na kolejna kadencje i beda nam sie smiac w twarz ze jestesmy
        łatwowierni i głupi bo wierzymy w cuda, ktore sie nie spełniaja
    • Gość: wojtuś wytrzymajcie jeszcze do lutego IP: 194.150.250.* 01.07.06, 23:03
      www.uml.lodz.pl/index.php?menu2=2&zapytanie=2,01&poz=1&id=4652
      • kriku ...lutego 2006 01.07.06, 23:53
        zapomniałeś spojrzeć na datę albo celowo podpuszczasz szczerbatych na suchary
        • Gość: lublinek Re: ...lutego 2006 IP: *.toya.net.pl 02.07.06, 11:04
          A może by zrobić protest przed UMŁ, może by to coś przyśpieszyło???, i się coś
          ruszyło
          JAk lekarze i pielęgniarki dostaną podwyżki to może my nowe połącznia.????
          • Gość: ja Re: ...lutego 2006 IP: *.toya.net.pl 02.07.06, 11:26
            to i tak nic nie da bo oni maja władze i nam sie bezczelnie smieja w twarz
      • Gość: ewamalgorzata Re: wytrzymajcie jeszcze do lutego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:27
        Swoją drogą - czy urzad, chocby w celu podtrzymanaia namiastek własnej
        wiarygodności - nie powinien zamiścić jakiegoś wyjaśnienia? Zarówno w
        odniesieniu do tego starego niusa, jak i do zapowiedzi pana Łaszkiewicza
        przedstawianych w TV?
        • Gość: lublinek Centralwings mówi IP: *.toya.net.pl 05.07.06, 12:54
          cały czas ma na uwadze Łódź i chce w tą zimę dołożyć jeszcze loty z łodzi.
          Pie..nie o Chopinie i o magredurgenie.
          • Gość: lublinek nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 08:40
            kolejne połącenia powstały z warszawy,a nie od nas...
            • Gość: lublinek Re: nowe połączebnia, ale nie z łodzi IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 13:14
              i znowu nowe połączenie, ale znowu nie od nas tym razem z Gdańska do Cork przez
              WizzAir

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka