Gość: K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:42 nie ma to jak zbliżające się wybory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Wytryśnie przed wyborami 30.06.06, 22:54 Fantastycznie! Się tak właśnie zastanawiałem dziś, co tam budują. Bardzo fajny pomysł, czekam na równie dobre wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Wytryśnie przed wyborami 30.06.06, 23:00 Ja też. Skoro wykopy się rozpoczęły, jak piszą, to można mieć nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Wytryśnie przed wyborami 30.06.06, 23:47 Już wiemy jaki jest plus wyborów - władza zaczyna dbać o miasto. Może zatem wybory róbmy w Łodzi raz na pół roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Wytryśnie przed wyborami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:12 yarro napisał: > Już wiemy jaki jest plus wyborów - władza zaczyna dbać o miasto. > Może zatem wybory róbmy w Łodzi raz na pół roku? rewelacyjny pomysł - popieram! ;) chociaż z drugiej strony same wybory kosztują duuuużooo więcej niż ulepszenia jakie oni w tym czasie serwóją :/ > (...) bo skwer przy ul. Tuwima był dotychczas ciemny i niebezpieczny. > Oświetlona fontanna rozjaśni to miejsce. mam nadzieje że fonntanna nie stanie się zaraz miejscem kolejnych napisów a'la zydzew łks-zydy a sama woda pełna petów i pływających puszek po piwie <sic> tak się zastanawiam: trzeba być niezwykle 1) prymitywnym - bo tylko prymitywni ludzie mają na to czas 2) zakompleksionym by bazgrać po mórach napisy m.in wcześniej przezemnie wymieniane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwark Re: Wytryśnie przed wyborami IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 09:30 Tak się zastanawiam czy przypadkiem "dzicz" z Porto B. nie zniszczy tego w jedną noc. Odpowiedz Link Zgłoś
ordynat.uchleja Re: Wytryśnie przed wyborami 01.07.06, 13:03 Otóż to ! Oni gotowi wyszprejować napisy : łże-elita w ciemię bita, lub lumpenburżuje to złamane ch..., albo i co gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belyall Widzieliście murek przy Orlenie w łikend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:19 Jeśli tak, macie takie same obawy co do tej fontanny, jak ja. Chyba, że postawimy przy niej antyterrorystów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Widzieliście murek przy Orlenie w łikend? IP: *.lublin.mm.pl 03.07.06, 21:43 Pod tym względem nawet im nie należy ufać. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Widzieliście murek przy Orlenie w łikend? 04.07.06, 01:48 Hm, co do młodzieży murkujacej to akurat bym nie miał wielkich obaw... Może dlatego, że sam się czasem zaliczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx komu prze_stanie a komu wytryśnie ? 03.07.06, 21:59 załóż się już dziś... Odpowiedz Link Zgłoś