crank82 05.07.06, 13:52 witam...kto zna dobry gabinet okulistyczny w lodzi - prosze o kilka aderesow bo potrzebuje na gwałt:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix Re: okulista 05.07.06, 13:57 ja korzystam z Ośrodka Korekcj Wzroku na Próchnika 1 tel 0 42 633 58 98 i bardzo sobie chwalę. Szybko i fachowo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
crank82 Re: okulista 05.07.06, 14:04 he no niestety tylko okulista:)..dzieki za prochnika ale ja juz tam chyba nie zaryzkuje - chodz pewnie to tylko moj pech ale 2 razy zle dobrali mi szkla;/ Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: okulista 10.09.06, 13:59 crank82 napisała: > dzieki za prochnika ale ja juz tam chyba nie > zaryzkuje - chodz pewnie to tylko moj pech ale 2 razy zle dobrali mi szkla;/ A ja korzystam z "Próchnika", moje dzieci, mój mąż i wszyscy znajomi, którym z czystym sumieniem poleciłam ten ośrodek. A dokładnie wspaniałego kompetentnego lekarza - Panią doktor Mariolę Kmieć. Jak dotąd zastrzeżeń nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 O, też tam chadzam 05.07.06, 15:25 ale kolejne okulary lądują w szufladzie. Mam już 4 pary zgromadzone od czasów licealnych. Normalnie po nich widzę gorzej niż przed nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
african_swallow Re: okulista 05.07.06, 15:34 jeśli chodzi o samo dobranie okularów, to może spróbuj w Zeissie na rogu sienkiewicza i narutowicza Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: okulista 05.07.06, 22:09 W szpitalu Barlickiego mają dobry sprzęt (jeśli o badania chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: okulista 06.07.06, 12:10 Zależy jak poważny problem, od "dużych" spraw (leczenie operacyjne) polecam klinikę Medeor na ul. Ciesielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
peaeszet Re: okulista 09.09.06, 22:08 Potwierdzam. Chamska obsługa w "rejestracji", ale fachowcy w Łodzi chyba bez konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
agatelka Re: okulista 10.09.06, 03:07 Zdecydowanie polecam dr M. Zdzieszyńską. Pełen profsjonalizm, nieprzeciętna osoba jakich mało - niesamowicie serdeczna, do tego faktycznie fachowiec, z niejednym moim "ocznym" problemem (a sporo ich niestety:( wygrała szybko i bezboleśnie. Pracuje na WAM, prywatnie przyjmuje w gabinecie przy optyku ABC na Narutowicza, obok Empiku w pon śr i pt po południu, koniecznie trzeba wcześniej się umówić (042 630 42 67). Odpowiedz Link Zgłoś
citaro Re: okulista 10.09.06, 10:35 Ja polecam pana Pastuszke, ktroy przyjmuje na Struga 2 chyba w każdym razie przed szkołą Nauki jazdy Delta, o moj wzrok dba już od 6 lat bardzo sympatyczny i profesjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba11 Re: okulista 15.09.06, 23:05 Tez polecem panią dr Zdzieszyńską - profesjonalizm w kazdym calu. To nasz lekarz dla całej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś