Dodaj do ulubionych

Kolejna ankieta wśród pasażerów?

01.02.03, 18:05
"Od dziś łodzianie mogą ponarzekać na komunikację miejską. Prezydent miasta
zlecił MPK przeprowadzenie specjalnej ankiety wśród mieszkańców na temat
punktualności, czystości i kontroli w autobusach i tramwajach. Łodzianie mogą
wylewać żale do końca lutego, później wnioski będzie musiał wyciągnąć prezes
MPK." więcej-> rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=49075

Kolejna ankieta, czy jakiś błąd?
Obserwuj wątek
    • krzyskup Re: Kolejna ankieta wśród pasażerów? 01.02.03, 22:22
      a w jaki sposob bedzie ona przeprowadzona?
      • Gość: bombarder ngt 6 Re: Kolejna ankieta wśród pasażerów? IP: *.toya.net.pl 02.02.03, 15:19
        z ciekawosci pytalem sie o ankiete ktora maila byc dostepna od 1 lutego i
        co ...... zdziwienie --o co jemu chodzi ?? widac z tego ze bedzie poslizg ......
    • geograf Szczegóły, linki: 04.02.03, 18:37
      www.uml.lodz.pl/indeksik.php3?menu2=2&zapytanie=2,01&poz=1&id=1286
      tam znajdziecie m.in. wspomniana wczesniej ankiete do pobrania, wypełnienia i zaniesienia do miejsca przeznaczenia...
      • michal.ch Re: Szczegóły, linki: 04.02.03, 18:44
        Pobrałem, wypełniłem, wydrukowałem. Jeszcze nie zaniosłem do miejsca
        przeznaczenia, bo nie mam czasu.
      • hubar Re: Szczegóły, linki: 05.02.03, 14:05
        Dzięki, zaraz sobie pobiorę tą ankietę i powypełniam, oj powypełniam!
        • Gość: Tomas Re: Szczegóły, linki: IP: 212.191.74.* 05.02.03, 15:13
          Powinno byc jeszcze pytanie. Jak oceniasz pracę prezydenta Kropiwnickiego? i
          Czy jesteś za odwołaniem tego barana?
    • hubar Farsa 05.02.03, 17:10
      Poszedłem dziś do Tesco i wszedłem do punktu MPK.
      Zajzałem tam z czystej ciekawości. Spytałem się czy można dostać albo
      przynajmniej oddać ankietę. Niestety, dowiedziałem się że można to zrobić
      jedynie w dwóch miejscach: Wydziału Dróg i Transportu Publicznego UMŁ przy ul.
      Piotrkowskiej 175 (pok.406, czynne w godzinach 8-16 w poniedziałki, środy,
      czwartki i piątki oraz 9-17 we wtorki); Zakładu Obsługi Pasażera MPK-Łodź
      Spółka z o.o. przy ul. Narutowicza 77 (czynne w godzinach 7-18 od poniedziałku
      do piątku).

To jest farsa a nie ankieta! Czy ktokolwiek z tych bubków wie, że aby ankieta
      miała jakikolwiek sens, to powinna być ogólnie dostępna i trzeba dąrzyć aby jak
      największa liczba respondentów miała możliwość oddania swojego głosu.
      • Gość: Maruda Re: Farsa IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.03, 18:11
        Pewno! Oni liczą, że ludzie sami przyjdą, z miłą chęcią wypełnią ankiete i może jeszcze podziękują? I są z siebie dumni...

Ta ankieta na pewno coś da!!

ps. Jedzie mi tu czołg?
        :(
        • Gość: Ja Re: Farsa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 19:16
          Oczywiście, że da! Pretekst!
      • ventlan Re: Farsa 06.02.03, 15:40
        Zeby pozniej mozna bylo powiedziec, ze ankieta spotkala sie z malym
        zainteresowaniem, wiec jej wyniki nie sa reprezentatywne i nie beda brane pod
        uwage...

Sam wlasnie bylem na Narutowicza, wypelnilem i zlozylem. Moze to i niewiele da,
        ale po ostatnich wyborach stwierdzilem, ze nie bede wiecej zalowal, ze nie
        poszedlem.

Czy tylko mi sie wydaje, ze w ostatnich 2 rubrykach jest zdecydowanie za malo
        miejsca...?
        • michal.ch Re: Farsa 06.02.03, 15:48
          ventlan napisał:

> Czy tylko mi sie wydaje, ze w ostatnich 2 rubrykach jest zdecydowanie za malo
          > miejsca...?

Nie tylko tobie się tak wydaje. :)

Ale chyba na odwrocie można pisać? A może nie będą czytać drugiej strony?
        • hubar Re: Farsa 06.02.03, 16:10
          ventlan napisał:
          > Czy tylko mi sie wydaje, ze w ostatnich 2 rubrykach jest zdecydowanie za malo
          > miejsca...?
          --Nie, nie tylko Tobie. Proponuję nieco innowacyjne rozwiazanie: jesli
          drukujesz ankiete u siebie, to wystarczy zmniejszyć czcionkę poleceń ;-)
    • Gość: Aleksej Re: Kolejna ankieta wśród pasażerów? IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.03, 18:25
      Fantastyczna ankieta!!!! Super, juz ja wypelniam. Co za debil ja wymyslil?
      Najlepsza jest pierwsza tabela, szczegolnie bezprzesiadkowosc - czy wogole
      takie slowo istnieje? No ale coz, jak wiekszosci bedzie zalezalo na czystosci i
      bezpieczenstwie to wysla pieknie wymyte tramwaje i autobusy ale raz na tydzien
      aby sie nie pobrudzily, jak wybiora czestotliwosc i punktualnosc to owszem beda
      czesto jezdzily i beda punktualne ale beda myte raz na rok i nikt nie bedzie
      sie interesowal tym co sie dzieje w srodku a kanary beda chodzily z
      basebolami :). A moze Lodzianie chca ta piekna bezprzesiadkowosc, to jeszcze
      lepiej - taksowki MPK beda ogolnie dostepne :). Juz widze jak ktokolwiek bedzie
      czytal te uwagi. Przypomina mi to troche ksiazeczki zazalen i uwag za komuny -
      ups chyba nieumyslnie obrazilem Kropke zagorzalego antykomuniste.

Panie Kropiwnicki, po co panu to bylo, cos mi sie przypomina sprawa Bonka, nic
      nie potrafil, ale chociaz mial tyle oleju w glowie i odszedl! (niewazne jak bo
      to juz inna sprawa). Moze pan tez by odszedl, jesli chodzi o pieniadze to sie
      moge osobiscie zadeklarowac przeslac panu male co nieco na odchodowe i jestem
      pewien ze czesc forumowiczow rowniez by panu pomoglo. Pana znajomi nie powinni
      miec problemu z praca! Ja jako lokalny patriota i milosnik komunikacji
      miejskiej oraz rowniez antykomunista prosze pana o rozsadek i danie sobie
      swietego spokoju, nie potrafi pan rzadzic miastem, ale niech pan sie nie martwi
      wiekszosc z nas by nie potrafilo, nalezy dac sobie spokuj i odejsc!

Pozdrawiam,
      Aleskej

P.S.
      Chyba wysle ten apel do GW :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka