Gość: Łodzianin IP: *.4web.pl 07.07.06, 20:22 Zajeboza... Tylko czemu nasze miasto jest ostatnim miastem które jest bez lotniska z prawdziwego zdarzeniaa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawi Re: Patron dla lotniska IP: *.retsat1.com.pl 07.07.06, 20:56 Znowu powiało optymizmem co do nowych lotów,a my jak czekaliśmy tak czekamy.Według p.Ł.najpóźniej w połowie lipca miały się one pojawić(więc jeszcze jakiś tydzień)!A co do parkingu to u nas zawsze najważniejsze rzeczy robi się najpóźniej.No ale dobrze,że coś się w końcu ruszyło bo poza powiększaniem terminala robią już strażnice.Teraz tylko czekać na dłuższy pas i będzie cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Patron dla lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:23 tłok na portach lotniczych innych miast jest wskazówką dużego popytu na tego typu usługi, skoro jest popyt znajdą się osoby które bedą chciały go wykorzystać wiec nowe połączenia to tylko kwestia czasu (może warto byłoby zareklamować się jakoś dyskretnie na okenciu ;P LOL) jeśli chodzi o parkingi: skoro jest plac to warto byłoby zainwestować w parking wielopoziomowy bo zwykły i tak zaraz się zapcha i choć nie jestem w stanie potwierdzić tego liczbami jestem pewien że taki parking mógłby być inwestycją która się zwróci w niedługim czasie (przy drobnych opłatach za parkowanie) co do nazwy lotiska to totalna porażka, reymontem mozna nazwać plac a nie port lotniczy, nazwa nie wpada w ucho, nie do zapamietania w codziennym szumie informacji, poprostu tragedia - za ten numer odpowiedzialne osoby powinny pójść do konta... minimalnie na 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Patron dla lotniska IP: *.netcontrol.pl 07.07.06, 21:55 bo to lotnisko nie powinno w tym wymiarze wystepowac w tym miejscu! Bzdura totalna, jesli zwiekszy sie wielkowymiarowy ruch panstwo poczuja to na wlasnych uszach... Benki do Lasku! Miś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Patron dla lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:59 moim zdaniem wystarczyło by zmienić kierunek podejscia do lądowania... na od zachodu choć nie jestem pewien czy technicznie jest to możliwe jak coś nawracajcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Patron dla lotniska IP: *.retsat1.com.pl 07.07.06, 22:36 Miś do lasu - najlepiej w Tatrach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrz i płacz... Re: Patron dla lotniska IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 23:13 Wielkie mi rzeczy! DWA połączenia????? Po tak długim czasie totalnego zastoju to powinni przebierać rączkami i nóżkami żeby gonić inne lotniska krajowe!! I nie ma co mydlić mieszkańcom oczu, że jest wszystko pięknie! Zmiana tabliczek z nazwą portu i dostawienie paru ścian do blaszaka nie świadczy o wysiłku władz portu! Niech biorą przykład od innych, czy na innych lotniskach pracują nadludzie, że ciągle mają nowe połączenia??? NIE! I w dodatku większość z nich zarabia mniejszą kasę niż nasi kochani podgrzewacze stołków za 14 tysięcy miesięcznie!! Luudzie idą wybory, błagam zróbmy coś, bo się płakać chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk lublinka Re: Patron dla lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:02 Łódź, mamy rok 2020." - Prowadzone są rozmowy z liniami, nie mogę zdradzać szczegółów. Ale spodziewamy się dwóch nowych kierunków tanich przewoźników - mówi Leszek Krawczyk, prezes portu. - Do tego dojdą regularne, a nie jak do tej pory czarterowe loty na Wschód." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Patron dla lotniska IP: *.net 08.07.06, 13:24 nie znam sie na transporcie lotniczym ale zastanawia mnie dlaczego Okecie pęka w szwach ,tak samo Balice i nawet Rzeszów prze do przodu a do łodzi nikt sie nie pcha. Może jest tego jakas LOGICZNA przyczyna. Podkreslam logiczna a nie chciejstwo posiadania dużego lotniska na skale europejską. Czy przypadkiem nie wynika to z szacunków małej ilości pasażerów. A dleczego nie chcą przyjechać z Warszawy skoro tam na odprawe trzeba czekac do 3 godz. ?? Bo jak dojechać do Łodzi ( i na lotnisko) skadkolwiek i czymkolwiek w sensownym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: Patron dla lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:47 Gość portalu: gm napisał(a): > nie znam sie na transporcie lotniczym ale zastanawia mnie dlaczego Okecie pęka > w szwach ,tak samo Balice i nawet Rzeszów prze do przodu a do łodzi nikt sie > nie pcha. Może jest tego jakas LOGICZNA przyczyna. Podkreslam logiczna a nie > chciejstwo posiadania dużego lotniska na skale europejską. Czy przypadkiem nie > wynika to z szacunków małej ilości pasażerów. A dleczego nie chcą przyjechać z > Warszawy skoro tam na odprawe trzeba czekac do 3 godz. ?? Bo jak dojechać do > Łodzi ( i na lotnisko) skadkolwiek i czymkolwiek w sensownym czasie? Bo przedstwiciele naszego kochanego miasta, niechcą dopłacać do kolejnych połączeń tanich linii tak jak robią to inne miasta.Prezydent Kropiwnicki powiedział, że nie potrzebne są kolejne loty do Wielkiej Brytani czy do Irlandii, i dlatego inne miasta takie jak Wrocław czy Kraków takie połączenia dostały.One chcą dopłacać to mają ich więcej.Nasz prezydent chciałby Włochy. A linie same wiedzą gdzie im się najlepiej opłaca. Co sie zaś tyczy się ilości pasażerów poczytaj sobie to forum a znajdziesz dokładnie ile ludzi lata z Łodzi. Loty do Londynu są wyprzedane na kilka dni do przodu. Zajmujemy trzecie miejsce w kraju chodzi o samoloty Ryanaira pod względem ich wypełnienia.Więc twoje domysły są błędne, ale to nie twoja wina, tylko fakt nie czytania biuletynów dotyczących naszego lotniska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Patron dla lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:06 Opinie po nowym artykule w sprawie patrona: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=755&w=44942585&a=44942585Pozdro, Albert Odpowiedz Link Zgłoś