zamek 28.10.01, 17:51 Poczytajcie sobie tutaj: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=WARSZAWA&wid=448818&aid=449261 :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perry Re: A co piszą w Warszawie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:17 Spoko, już się go ucisza. Naczytał się "Protokołów Mędrców Syjonu" i zasnąć nie może, biedaczek... Dyskusja merytoryczna raczej wykluczona przy tym stanie umysłu. Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: SPROSTOWANIE 28.10.01, 20:45 Sorry za niego, (Dereka alias Alka) ale: 1. On nie pisze z Warszawy, nie mieszka tam (tylko we Włoszech), 2. Jest ogólnie nawiedzony, pod niebiosa wychwala Macierewicza a jak ktoś tylko powie jedno słowo o Millerze to nazywa go "czerwonym komuchem" - raz napisałem, że szkoda mi że SLD nie zdobyło połowy w Sejmie bo będzie musiało iść na idiotyczne koalicje to on mnie powyzywał od ch.... Nie traktujcie go więc proszę jako reprezentanta większości Warszawiaków. Pozdrawiam kochaną sąsiadkę Łódź! Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: SPROSTOWANIE 28.10.01, 21:07 nocomment napisał(a): > Sorry za niego, (Dereka alias Alka) ale: > > 1. On nie pisze z Warszawy, nie mieszka tam (tylko we Włoszech), > 2. Jest ogólnie nawiedzony, pod niebiosa wychwala Macierewicza a jak ktoś tylko > > powie jedno słowo o Millerze to nazywa go "czerwonym komuchem" - raz napisałem, > > że szkoda mi że SLD nie zdobyło połowy w Sejmie bo będzie musiało iść na > idiotyczne koalicje to on mnie powyzywał od ch.... > > Nie traktujcie go więc proszę jako reprezentanta większości Warszawiaków. > Pozdrawiam kochaną sąsiadkę Łódź! Dziękuję!!! Obalmy stereotyp!!! Nie musimy się kochać - ale musimy się szanować!!! Greetz dla Stolicy panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: SPROSTOWANIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:16 Właśnie o to chodzi! Pozdrowienia z Warszawy dla Łodzi i od Łodzi dla Warszawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcio Re: SPROSTOWANIE IP: 195.136.95.* 30.10.01, 11:47 Peryzol czyś ty do reszty już sie z naturalizował?????????!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek SPROSTOWANIE - DZIĘKI! 28.10.01, 22:21 nocomment napisał(a): > Sorry za niego, (Dereka alias Alka) Przyjęte! > 1. On nie pisze z Warszawy, nie mieszka tam (tylko we Włoszech), Podciągnąłem go pod Wa-wę tylko z racji forum, na którym się wywnętrznia. > 2. Jest ogólnie nawiedzony, To się dało zauważyć. > Nie traktujcie go więc proszę jako reprezentanta większości Warszawiaków. W żadnym razie! > Pozdrawiam kochaną sąsiadkę Łódź! I wzajemnie dla drogiej sąsiadki Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: SPROSTOWANIE - DZIĘKI! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 08:59 A ja dziękuję wszystkim za udaną akcję na forum Wa-wy! Jednocześnie mam niezłego kaca moralnego że dałem się wciągnąć w wątek ewidentnego "odchyła". Kropko, to "a ty nic a nic" było super! :-) Życzę wszystkim miłego dnia i tygodnia, dla mnie ten tydzień będzie ambiwalentny bo co prawda mam urlop i mogę trochę odpocząć więc wyjeżdżam na Wybrzeże, ale z drugiej strony oznacza to rozstanie z Wami!!! Na szczęście to dopiero od środy, a dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta w Łodzi :- ) Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: SPROSTOWANIE - DZIĘKI! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 12:48 Cywilizacja forum jest postępująca. Jest jeszcze kilka ognisk zapalnych w Polsce.Ale jest ich coraz mniej. Za prawdę (...) bo godne to i sprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Straż Pożarna? 29.10.01, 17:44 A może załozymy Wirtualną Ochotniczą Straż Pożarną? Bo mamy juz niezłą ekipę - zgraną i skuteczną, jak widać! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Straż Pożarna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:06 Oczywiście zgłaszam się na ochotnika! :-) Pozdrawiam - Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Straż Pożarna? 29.10.01, 23:07 Gość portalu: Perry napisał(a): > Oczywiście zgłaszam się na ochotnika! :-) Straż to w głównej mierze ochotnicy. Wystarczy syrena i gonią z pól, z obejść, zza stołów ==> trzeba gasić. Na hasło : Na Warszawie o Łodzi -> reakcja SUPER. pozdr. dla WOSP (wirtualnej ochotniczej straży pożarnej) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Straż Pożarna! 29.10.01, 23:13 jasam napisał(a): > pozdr. dla WOSP (wirtualnej ochotniczej straży pożarnej) Dzięki :) - siłą rzeczy wszakże i ja zostałem strażakiem. A czerwony kur niech się streże przed strażą! WOSP RULEZ! Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Straż Pożarna! 30.10.01, 00:03 No to mamy pierwszą sekcję Klubu Forumowiczów. Wygląda na to, że w Łodzi państwo w państwie powstaje! Samodzielne i samowystarczalne! Tylko żadnych związków zawodowych, bardzo proszę! Uściski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Straż Pożarna! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 11:12 Lektura obowiązkowa: "Jak Wojtek został strażakiem"? :-))) Kto wstępuje do sekcji prwencyjnej, kto do gaśniczej, itp.? :-))) Pozdrawiam - Perry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Straż Pożarna! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 11:18 Ja będę trzymał gaśnicę na przyczółku zachodnim ! Ale,ale ! Przepraszam,czy ochotnicy dostają jakieś wynagrodzenie ? Może raz w miesiącu zgrupowanie w remizie i buzi o kropki-komendanta dla ochotników ? To dobrze wpłynęłoby na morale ochotnika z zachodniego przyczółka ! p.s.Buzi braterskie w czoło,bez języczka ! Odpowiedz Link Zgłoś