Dodaj do ulubionych

spa w okolicach łodzi...

17.07.06, 12:03
... godne polecenia, znacie?
Obserwuj wątek
    • sffora Re: spa w okolicach łodzi... 17.07.06, 15:22
      Nie ma.
      • tylko-forum Re: spa w okolicach łodzi... 17.07.06, 20:47
        sffora napisała:

> Nie ma.

Nieprawdą jest jakoby...
        www.hotelmoscicki.pl/
        • major.bien Re: spa w okolicach łodzi... 17.07.06, 21:33
          O kurczątko. W 3 dni całą pensję na nocleg bym tam wydał. Chyba jednak wolę być
          brzydki i pomarszczony.
    • uerbe Re: spa w okolicach łodzi... 17.07.06, 20:37
      Ciechocinek.
      • www.dot.com Re: spa w okolicach łodzi... 18.07.06, 01:23
        To jedź tam na weekendowy dancing czlowieku o twarzy konia. Wziecie u
        70.letnich lasek mialbys murowane.
    • belyall Re: spa w okolicach łodzi... 18.07.06, 14:16
      www.hotelmagellan.pl/
      bronisławów - polecam
    • Gość: Ela Re: spa w okolicach łodzi... IP: *.retsat1.com.pl 21.09.17, 22:19
      Niestety mogę tylko nie polecić takiego miejsca:
      NIE POLECAM Endorfina day spa ŁÓDŹ ul. Tylna za brak organizacji, empatii i szacunku do klienta. Moja przygoda Z Endorfina day spa: zakup vouchera za 100 zł i danie go w prezencie bliskiej osobie. Próba realizacji vouchera 1. Osobiste umówienie – nieudane, dostałyśmy wizytówkę żeby zadzwonić. 2. Próba umówienia telefoniczna - nieudana, prośba SPA o sms, 3. Próba sms – udana po jednym przypomnieniu z prośbą o odpowiedź. Sobotnia wizyta w SPA po kilku tygodniach oczekiwania (maskarycznie długie terminy), ANULOWANO wizytę, NIE MA Twojej wizyty, nie wiadomo kto, dlaczego z jakiego powodu, długo oczekiwana wizyta została anulowana, źle zapisana, nie wiadomo dlaczego, jak to się stało, odczucie NIESMAK. Pytanie o możliwość zwrotu pieniędzy, bo niesmak, bo niechęć, ba masz już dość umawiania się i czekania. ODPOWIEDŹ żeby przyjechać w poniedziałek, nie jedziemy nie chce mi się 3 raz odwiedzać TEGO miejsca, próba odzyskania pieniędzy przez korespondencję na FB – nieudana. PANI JEST BARDZO ZDZIWIONA, że chcemy odzyskać pieniądze, uważa, że wszystko jest ok., nie rozumie, że nie chcemy mieć już z jej CUDOWNYM SPA do czynienia, że nie chcemy czekać na kolejny termin, nie może zrozumieć, że KLIENT może mieć inne odczucia niż ona. BRAK porządnej RECEPCJI I ORGANIZACJI – JA ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
      • Gość: Izabelle Re: spa w okolicach łodzi... IP: *.toya.net.pl 06.03.18, 19:01
        Rownież NIEPOLECAM Endorfiny day spa w Lodzi, Pabianicach. Kontakt telefoniczny wręcz mnie zszokował - kobieta, z ktorą rozmawiałam niemalże krzyczała do słuchawki tylko dlatego, że poprosiłam o powtórzenie terminów, które może mi zaproponować. Poczym stwierdziła, że nie zrealizuje groupona i mam go sobie anulować.
        Zostawiam bez komentarza...wszystkim odradzam kontakt z tym osrodkiem, brak szacunku do klienta i niestety chamstwo to ich wizytówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka