bart_step 22.07.06, 21:54 Sensacyjna wiadomość! Nowy tabor trafi do szczecińskiej zajezdni Pogodno. Wielkim fartem udało mi się sfocić jeden z wagonów na jazdach próbnych: www.mnc.pl/~bart/szczecin1.jpg www.mnc.pl/~bart/szczecin2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luki Re: Nowy tabor dla Szczecina! IP: *.toya.net.pl 22.07.06, 22:46 Daj cynk do prasy, bo wygląda mi to na niezły przekret. Ten tabor został zakupiony bez przetargu. :> P.S. A tak w ogóle to witaj Barcie w Łodzi, nie opuszczaj nas na tak długo na przyszłość. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bart_step Re: Nowy tabor dla Szczecina! 23.07.06, 01:11 A no nie wiem, nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: Nowy tabor dla Szczecina! 22.07.06, 23:12 Widziałem taki w Łebie, zrobiłem sobie nawet z nim zdjęcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Nowy tabor dla Szczecina! IP: *.piotrkow.net.pl 27.01.07, 22:29 Obecnie ten tramwaj przebywa na testach w Piotrkowie Trybunalskim: transport.asi.pwr.wroc.pl/2-133534.html :D Odpowiedz Link Zgłoś