annika_1983 23.07.06, 16:41 Dla mnie jeżdżenie tamtędy to koszmar... Niby pierwszeństwo mają samochody z prawej strony, ale tam ta zasada chyba nie działa :( Jak bezpiecznie przejechac z Pomorskiej w Byszewską? Znajdzie się jakiś mądry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xs3 Re: Nowosolna a zasady ruchu drogowego 23.07.06, 16:47 annika_1983 napisała: :( Jak bezpiecznie > przejechac z Pomorskiej w Byszewską? Szybko ? :) Znajdzie się jakiś mądry? Nie jestem mądra jeśli chodzi o nasze drogi i kierowców, sama też prowadzę i często mam problemy z innymi kierowcami ale na szczęście moje auto ma pojemność 2.5l więc nie oglądam się za siebie tylko jak mam pewność to pruję i wiem, że zawsze zdążę i że moje autko mnie nie zawiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nowosolna a zasady ruchu drogowego 23.07.06, 16:54 To dobra zasada,jedyny błąd jaki robia kierowcy to złe ustawienie samochodu na tym skrzyżowaniu,czy chodzi ci o miejsce gdzie spotyka się ulica pomorska z drogą na Wiączyń? Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Nowosolna a zasady ruchu drogowego 23.07.06, 20:08 Wszystkie podane przykłady w Gazecie Łódzkiej były do kitu i nieprawdziwe. Poprostu nie odzwierciedlały stanu faktycznego czyli oznakowania poziomego i pionowego. A w przypadku Ronda Lotników Lwowskich to był już totalny horror. Odpowiedz Link Zgłoś