Dodaj do ulubionych

Polnische Ubermenschen

IP: *.range86-179.btcentralplus.com 21.03.11, 17:01
deser.pl/deser/1,111858,9291714,Znow_nabijaja_sie_z_Polakow__WIDEO_.html
Obserwuj wątek
    • matlak2 Re: Polnische Ubermenschen 21.03.11, 20:20
      Miałem w wojsku żołnierza - górala spod Nowego Targu - który na poligonie wy.... kilka owiec i za to wysłali go do psychuszki. Pytany dlaczego to robił odpowiedział, że to ... normalne w górach i popularne wsród juhasów...
      • Gość: jobrave Re: Polnische Ubermenschen IP: *.range109-157.btcentralplus.com 21.03.11, 20:28
        Jak się okazuje, pod Mielcem też górali nie brakuje.
        • Gość: pedro paulo Re: Polnische Ubermenschen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 21:44
          Problem w tym, że owce masowo odmawiają.....
          • Gość: aaa Re: Polnische Ubermenschen IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 21.03.11, 21:56
            I nie umieja gotowac :(
            • Gość: owca Re: Polnische Ubermenschen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:46
              Lechowskiemu mam gotować??? pfffff.....:(
              • Gość: gość Re: Polnische Ubermenschen IP: *.pools.arcor-ip.net 21.03.11, 22:52
                A Jarek Picolo Kwaczyński to owca czy baran ?
      • Gość: gość Re: Polnische Ubermenschen IP: *.pools.arcor-ip.net 21.03.11, 22:59
        Matlak ale jesteś głupi! Dlaczego zdradzasz takie sekrety.Sadziłem,że ta historia przyciągnie w dzicz nieznaną takie "owce' jak :pysia -owieczkę.lechosia- baranka fankę -tryka,oraz kilku e-skopów'
        • Gość: pysio Re: Polnische Ubermenschen IP: *.alfaks.com 22.03.11, 09:39
          Bardzo ciekawe i pouczające są te teksty. Mamy tu do czynienia z totalną bufonadą i propagandą która w czasach wczesnego komunizmu /bierut/ miała te same argumenty i udowadniała wyższość kultury radzieckiej nad każdą inną. Obecnie propagandyści przywołują nawet te same kawały tylko teraz argumentem jest wyższość kultury zachodniej nad każdą inną. Jeśli ktoś chce się błaźnić na potęgę to przynajmniej niech slepo nie naśladuje stylu anty polonusów.
          • lowenbrau Re: Polnische Ubermenschen 22.03.11, 17:38
            Wujek Sam,którego tak kochają piskorze. www.youtube.com/watch?v=3EL54AovGeY&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka