histeryx 23.07.06, 20:41 a no własnie. sam J.L. !! skoro taki autorytet o to prosił, to nie wypadało inaczej, jak tak. No nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: ?? kto agitował "GIW PIS e czens" ?? 23.07.06, 20:47 bez histeri,jeszcze raz powoli i wyrażnie,o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Też jestem ciekawy 23.07.06, 21:25 może to blokers i mówi slangiem blokerskim? za moich czasów byli git-ludzie i punk rock,owcy,dzieci kwiaty ale zawsze wiedziałem o co im chodzi,może to miazdzyca? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Zastrzelili go przecież 23.07.06, 21:32 Dostał nauczkę. (skapowałem dopiero po drugim czytaniu, ech upał) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zastrzelili go przecież 23.07.06, 21:39 to może mnie oswieć ,bo nie zasne Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Zastrzelili go przecież 24.07.06, 00:30 ciągle nie śpisz? give peace a chance - john lennon niektórzy wymyślą, niektórzy złapią w drugim czytaniu a niektórym trzeba wyjaśniać (tak, tak biggie). czasami wydaje mi się, że podział na kasty jest jak najbardziej uzasadniony. Odpowiedz Link Zgłoś
agtsmith Grunt to manipulacja 24.07.06, 01:32 > niektórzy wymyślą, niektórzy złapią w drugim czytaniu a niektórym trzeba > wyjaśniać (tak, tak biggie). Wypowiedz big_news zostala wyrwana z kontekstu, a teraz przyprawiasz mu gebe :> Odpowiedz Link Zgłoś
brite "Giw PIS e czans" = "Giw SO e czans" 24.07.06, 17:40 Głosując na PIS głosujesz na Samoobronę akcjaobywatelska.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś