Dodaj do ulubionych

Wojna o bilet

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:18
Właśnie wróciłem z hali sportowej z biletem na ligę światową. To co działo
się pod kasą to kpina z kibiców. Niewiele brakowało a doszłoby tam do
regularnej bitwy między kibicami. Jak można było do tego doprowadzić. Ktoś
powinien odpowiedzieć za ten bałagan
Obserwuj wątek
    • Gość: zygzak Re: Wojna o bilet IP: *.poli.sa / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:50
      Sprzedaż biletów na ligę światową to prawdziwy skandal.Hala umożliwia korupcję
      na wielką skalę. Rano zadzwoniłem z pytaniem czy mogę zarezerwować bilet przez
      telefon/internet. Oczywiście dpowiedziałem się, że absolunie nie. Zwolniłem się
      z pracy, pojechałem do Łodzi (mieszkam około 60 km od tego miasta). Olbrzymia
      kolejka, trudno, jest nadzieja. Chwilę póżniej dowiaduję się, że można kupić
      dowolną ilośc biletów. Są tacy, którzy kupują 30, 50 i więcej sztuk, wiadomo po
      co...Stojąc w kolejce kilka razy podchodzili z propozycją sprzedaży biletu
      kosztującego w kasie 40 zł, za bagatela 100zł. Dzwoniliśmy do sekretariatu
      hali, miła Pani stwierdziła, iż nie można zakazać kupna biletów, a w ogóle to
      ona nic dzisiaj nie robi tylko odbiera takie telefony od samego rana... Można,
      wręcz należałoby (mając już tą - dotyczącą handlu biletami - wiedzę od
      kibiców), wprowadzić maksymalną możliwą ilość zakupu biletów np. 10 szt.
      Wielu stojących chciało kupić tylko dwa bilety, większości się nie udało.
      Zawód, rozgoryczenie...lecz kogo to obchodzi. Nigdy nie kupię biletu na imprezę
      organizowaną przez halę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka