Dodaj do ulubionych

muszę wynająć kogoś do drapania moich ukąszeń koma

24.07.06, 15:30
muszę wynająć kogoś do drapania moich ukąszeń komarowych co wy na to?
może jakieś zgłoszenia?
Obserwuj wątek
    • brite Re: muszę wynająć kogoś do drapania moich ukąszeń 24.07.06, 15:31
      a może lepiej kogoś do ich obślinienia?
      • gikona Re: muszę wynająć kogoś do drapania moich ukąszeń 24.07.06, 15:40
        iskanie jes skuteczniejsze w moim przypadku
      • gikona Re: muszę wynająć kogoś do drapania moich ukąszeń 24.07.06, 15:54
        dobrego śliniaka o z świecą szukać, bo obecnie to ze śliniakami tak jak z
        drapakami nic sie nie trafia, kiepścizna nawet na receptę nie ma
        • brite e tam 24.07.06, 15:57
          Wystarczy po Pietrynie się przejść, niektórym ślina sama cieknie z pyszczka,
          szczególnie przy tej aurze i zatrzęsieniu miniówek i dekoltów.
          • aaa202 ooo! 24.07.06, 15:59
            • brite aaa! /202 24.07.06, 16:03

• aaa202 Mnie się wydaje, że Brajt to właśnie coś w rodzaju 24.07.06, 15:58
          sugestii, że obślinić gotów, wysunął.

(Mówię Ci: zakładaj trepki, apteka, 12 złotych, dermophenazol)
          • brite ależ 24.07.06, 15:59
            to nie było wyrażenie gotowości do obśliniania, tylko sugestia zmiany metody
            walki ze swędzeniem.
            • aaa202 Tak, tak. Oczywiście. 24.07.06, 16:02
              jeśli siędę se na imprezie, wyciągnę nóżkę i powiem do najbliżej siedzącego
              samca "o, oczko mi leci w pończoszce", to też chodzi tylko o to, żeby on mi
              powiedział, gdzie jest najbliższy punkt repasacji pończoch;-)
              • brite Re: Tak, tak. Oczywiście. 24.07.06, 16:07
                W takich sprawach trzeba do najbliżej siedzącego, bo dalej siedzący może nie
                zauważyć popsutych pończoch.
              • gikona Re: Tak, tak. Oczywiście. 24.07.06, 16:07
                taak oni to wogóle domyślni jak piorun
                • aaa202 Wiesz, to by trzeba w osobnym wątku przedyskutować 24.07.06, 16:11
                  bo oni Z GRUBSZA dzielą się na: "nie kuma nic a nic" i "wyobraża sobie za dużo"

(wolę chyba tych pierwszych;-))
                  • brite Re: Wiesz, to by trzeba w osobnym wątku przedysku 24.07.06, 16:16
                    ha, balansowanie pomiędzy jednym a drugim to Wasza ulubiona zabawa! :)
                    • aaa202 Ulalaaaaaaaa, znawca!:) 24.07.06, 16:19
                      można jeszcze
                      1. wyobrażać sobie, że on/a nie kuma;
                      2. nie kumać, że on/a sobie wyobraża;
                      3. nie kumać, że on/a nie kuma;
                      4. wyobrażać sobie, że on/a sobie wyobraża

A wiesz, że to wątek komarzy jest?:)
                      • evonka Re: Ulalaaaaaaaa, znawca!:) 24.07.06, 16:22
                        kuma to żaba. albo ta co z kumem podaje do chrztu dziecko... ;-)
                      • brite nie trzeba być znawcą 24.07.06, 16:41
                        to stare babskie sztuczki!

Można też kumać, ale sobie nie wyobrażać, albo wyobrażać nic nie kumając.

Wątek jest na dobrej drodze do tego by być przekomarzy.
                        • aaa202 Dobrze, że już jestem za stara na te kobry miłosne 24.07.06, 16:48
                          ;-)
                          bo to strasznie wyczerpujące musi być.
                          • brite oj wyczerpujące 24.07.06, 16:59
                            jeżeli głównie zostajemy w sferze wyobrażeń, a z kumania nic nie wychodzi.

Im człowiek starszy, tym się musi bardziej starać.
                            • aaa202 Dlatego żenić się trzeba do 22 roku życia 24.07.06, 17:14
                              a co do kobiet: białoruskie - kobieta do 18 roku życia wydaje się sama, do 20
                              wydają ją rodzice. Po dwudziestce nawet diabeł jej nie wyda.
                              • brite łomatko 24.07.06, 17:32
                                Toż to dopiero wstępne przekomarzanko, a Ty już o żeniaczce?

:D
                                • aaa202 No tak, mówiłam, żem za stara na kobry;-) 24.07.06, 17:39
                                  • brite z jednej strony 24.07.06, 17:51
                                    deklarujesz starość, z drugiej puszczasz oczko (pończoszne i emotikonkowe)

I jak tu skumać bez wyobrażeń?
                                    • aaa202 Oczko sio, sio! Bez oczka! Oczka niet! 24.07.06, 17:58
                                      -
                                      • dziad_borowy Zostaw choć oka w rosole 24.07.06, 18:00
                                        ja lubie.
                                        Dzierżżż!!!!
                                        • aaa202 Takie buty kupię: 24.07.06, 18:01
                                          www.poschodkach.com.pl/index.php?mgid=2&id_kat=54&id_prod=503&action=opis
                                          20 oczek po jednej stronie. razem 40 oczek. no.
                                          • dziad_borowy Re: Takie buty kupię: 24.07.06, 18:06
                                            W pierwszych dniach noszenia bedziesz w chodzie duzo lepsza niz jakikolwiek
                                            robot filmowy. Fajosko:-)
                                            Dzierżżż!!!!
                                            • aaa202 Dziadku, dam Tobie do rozchodzenia, hę? 24.07.06, 18:10
                                              • dziad_borowy Re: Dziadku, dam Tobie do rozchodzenia, hę? 24.07.06, 18:13
                                                Obawiam sie, ze gdybym wcisnal tam swoja raciczke to mialabys pozniej luzy:-)
                                                Dzierżżż!!!!
                                                • aaa202 niemożliwe 24.07.06, 18:17
                                                  • brite no tak 24.07.06, 19:15
                                                    ledwo człowiek od klawiatury odejdzie, a już mu jakiś dziad w buty wskakuje.
                                                    ;P
                                                  • gikona no, no ,no 25.07.06, 08:43
                                                    proszę jak pięniusio, wystarczy iść do apteki i sie całe popołudie smarować
                                                    maziami antykomarzymy (skutecznie-baaardzo dziękuję) a tu sie temacik sam
                                                    pięknie przekomarza, kuma , żabi i sobie sam szaleje
            • gikona Re: ależ 24.07.06, 16:05
              może i skuteczna ta twoja metoda ale nie pragnę by mnie jakieś dziadygi
              niewyrzyte na ulicy opluwały
              • aaa202 O matko 24.07.06, 16:09
                teraz wyglądałoby na to, że pokrętnie władowałam Brajcika do kategorii:
                dziadyga niewy - itd.
                Nie, nie, nie. Nie tak miało być. Nie tak:)
                • brite w takiej roli 24.07.06, 16:13
                  jeszcze nie występowałem. Ale, wszystkiego trzeba w życiu s-plu-bować.
    • aaa202 Polecam preparat Dermophenazol 24.07.06, 15:39
      ja zazwyczaj mam postkomarowe odczyny wielkości kurzych jaj. Po tym psikadle
      nie dość, że nie swędzi, to schodzi opuchlizna. Drugiego dnia nie ma śladu.
      • gikona Re: Polecam preparat Dermophenazol 24.07.06, 15:46
        Ja tak obficie nie wykwitam a mazidła są lepsiejsze bifor a ja ja już jestem
        pojedzona czyli after, o biforze zapomniałam i teraz sie iskam bezskutecznie
        • aaa202 To jest mazidło jak najbardziej after. Afterowe 24.07.06, 15:52
          nietłuste, praktycznie bez zapachu. Wchłania się bez śladu. Psikniesz dwa razy
          i zapominasz o swędzeniu.
          Mnie się robią autentyczne guzy od komarów, więc wiem, co mówię. Ja choćbym się
          wytaplała w biforach, to insekty żrą mnie bez pardonu.
          • gikona Re: To jest mazidło jak najbardziej after. Aftero 24.07.06, 15:57
            ja zaraz kończe prace to się w jakimś przybytku farmaceutycznym postaram
            zaopatrzeć może podziała dzięki za radę
    • evonka Re: muszę wynająć kogoś do drapania moich ukąszeń 24.07.06, 16:13
      ja też. to moze się drapmy nawzajem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka