aric 11.02.03, 08:22 Kategoria dowolna.:) Byleby nie za trudna.:) Jak miała na imię ukochana Samwise'a Gamgee?? (przepraszam za ewentualna złą pisownię:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piasia Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 08:29 Zapewne jak kwiatek o tej samej nazwie ;))) Jak to u hobbitów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 08:32 Kto odpowie ten zadaje pytanie.:) Czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 09:33 Miała na imię Rose Cotton, była córką Tolmana Cottona i Lily Brown, mieli razem 13cioro dzieci... Dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 09:48 Na początek coś łatwego... w jakich latach żył Gimli? - Możemy z kryzysu wyjść na dwa sposoby: normalnie i cudem. Normalnie to będzie wtedy, jak aniołki z nieba zejda i wszystko za nas zrobią. Cud byłby, gdybyśmy sami się do tego wzęili... Grover Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 09:58 No ładnie, cos łatwego, z pamieci to za cholere nie odpowiem, a szperanie po necie nie wchodzi w rachube, bo zabawa się przerodzi w rutyne.:) Grover, to nie jest łatwe pytanie.:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 10:02 No już dobrze, dobrze :) Pomyślę, nad jakimś prostszym... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Grover 11.02.03, 10:07 Może być też z innej bajki - Władca Pierścieni jest fajny, ale... daj szansę innym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: Grover IP: *.cn.com.pl 11.02.03, 11:16 Jutro bedzie dzień. Jak co dzień. Dzień Świataka A CO TO JEST ŚWIATAK????? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Grover 11.02.03, 11:30 Oj to długa histora.:)) Światak to... Odpisanie na ten post jest trudne:) Znajdź watek Łikend ze Światakiem i poczytaj.:) Tam jest krótka historia Świataka:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 12:00 Grover zniknał nagle.:) Piasia też nie zadaje pytań. No to ja znów zadam. Szklana pułapka, jaki utwór muzyczny jest tłem do sceny otwarcia sejfu w biurowcu Nakatomi przez Hansa Grubera? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 12:06 aric napisał: > Szklana pułapka, jaki utwór muzyczny jest tłem do sceny otwarcia sejfu w > biurowcu Nakatomi przez Hansa Grubera? Bede strzelal. Wszystko mi wskazuje na temat muzyczny z "Vabanku". darzbor Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 14:12 Zaginałem, bo mam kupę rzeczy na głowie... A teraz pytanie (PROSTE): Co leciało w tle, gdy Nicolas Cage w Mieście Aniołów rzucał się z budynku? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 14:15 "Miasto aniolow" - w tle modlitwa "Ojcze nasz" jesli pamiec dziadowa mnie nie zawodzi darzbor Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Pytanie ne wtorek.:) 11.02.03, 14:24 Tam razem z Ojcze Nasz byla w tle muzyka Wojciecha Kilara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: Pytanie ne wtorek.:) IP: *.cn.com.pl 12.02.03, 05:46 yarro_ napisał: > Tam razem z Ojcze Nasz byla w tle muzyka Wojciecha Kilara. > konkretnie - "Angelus" Kilara Aż mi kapcie spadły, jak to usłyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Pytanie ne wtorek.:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 12:28 > Kategoria dowolna.:) Co to jest podwójna przedstawicielka białego pieczywa? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Odpowiedź też na wtorek 11.02.03, 12:35 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > > Kategoria dowolna.:) > > Co to jest podwójna przedstawicielka białego pieczywa? Bułka "dupka"? (z przedziałkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia mogę?... IP: *.cn.com.pl 11.02.03, 12:56 kategoria "literatura" Jak miała na imię królewna, która utopiła się w rzeczce Duppie, bo nikt jej nie chciał? Podpowiedź: to było wymienione jednym ciągiem z balladą "O zimorodku, co wpadł do wychodku" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: mogę?... 11.02.03, 14:19 Ambitne... a poza tym, przczytaj pierwszy post -wpierw ODPOWIEDŹ, a potem swoje pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 A ja se odpowiem! 11.02.03, 15:19 Wanda. To jest pytanie z cyklu jak naprawdę miała na imię Dzierzba. Prościzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasia Re: A ja se odpowiem! IP: *.cn.com.pl 12.02.03, 05:47 szprota1 napisała: > Wanda. To jest pytanie z cyklu jak naprawdę miała na imię Dzierzba. Prościzna. dokładnie to Vanda ;) Odpowiedz Link Zgłoś