nowaewa24 26.07.06, 15:26 PROSZĘ O WSKAZÓWKI JAK DOJECHAĆ Z DWORCA PKS DO GŁÓWNEJ SIEDZIBY CENTRUM NAUKI I VBIZNESU "ŻAK"?BEDE W ŁODZI 1 RAZ...CZY DOJAZD JEST SKOMPLIKOWANY MKS? CZY LEPIEJ ZEBYM WZIELA TAXI?Z GÓRY DZIĘKI ZA WSZELKI WSKAZÓWKI... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
excentrix ciszej, na rany Chrystusa !! 26.07.06, 15:28 to, że jesteś daleko nie znaczy że musisz się tak drzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: i need help 26.07.06, 15:31 czy MKS to komunikacja miejska ?? Tu jest MPK. na jakiej ulicy ten Żak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pluci Re: i need help 26.07.06, 15:40 Re: i need help W Łodzi jeszcze mówimy po polsku. PROSZĘ O WSKAZÓWKI JAK DOJECHAĆ Z DWORCA PKS DO GŁÓWNEJ SIEDZIBY CENTRUM > NAUKI I VBIZNESU "ŻAK"?BEDE W ŁODZI 1 RAZ...CZY DOJAZD JEST SKOMPLIKOWANY MKS? > CZY LEPIEJ ZEBYM WZIELA TAXI?Z GÓRY DZIĘKI ZA WSZELKI WSKAZÓWKI... I nie krzyczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix ul. Piotrkowska 278 ? 26.07.06, 15:43 a skąd jedziesz i na którym dworcu wysiadasz ?? jak chcesz pomocy to określ dokładnie co chcesz wiedzieć i podaj jakieś szczegóły. Co ja się kurka tak zaangażowałem ? Acha, wiem , nie ma Yavora...Longin go zaszczuł ;:); Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ten Żak to chyba Piotrkowska 278 26.07.06, 15:48 Ja dość rzadko poruszam się MPK, ale może ktoś inny może wytłumaczyć jak dojechać (Kilińskiego w przebudowie z tego co wiem?) Odpowiedz Link Zgłoś
kanak21 Re: i need help 26.07.06, 17:33 To chyba będzie tramwaj nr 5 z dworca pod szkołę (trzeba wsiąść w kierunku "Kurczaków") Wysiąść na przystanku Piotrkowska/Czerwona. www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp to jest link do wyszukiwarki połączeń tramwajowych i autobusowych w Łodzi. W prawie kazdym kiosku z gazetami kupisz bilecik - pewnie potrzebny będzie 30 minutowy (normalny lub ulgowy, a sądząc z pytania - ulgowy ;-) do tego jeszcze mapka Łodzi: plan.naszemiasto.pl/plan_lodz.html Jeśli chodzi o dworce PKS to są dwa, przy Fabrycznym wtedy najłatwiej szukac połączeń z ulicy Narutowicza przy skrzyżowaniu z POW i jeszcze jest drugi na ul. Północnej. Jesli główna siedziba jest na Piotrkowskiej 278 to to jest na skrzyżowaniu Piotrkowskiej z Milionową. Odpowiedz Link Zgłoś