Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 21:11 Zamierzam zapisać się na język angielski od pażdziernika zastanawiam się nad Almom albo Akcentem.Jakie są wasze doświadczenia?Zależy mi na naprawdę dobrym poziomie,konwersacjach testach!!Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina862 Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:44 Alma jest bardzo dobra!( z tego coi słyszałam)Zapisuje się tam od pazdziernka to się okaze.Dobra opinie słyaszałam też o szkole na Rewolucji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 02.08.06, 20:41 oj, moze pocwicz najpierw polski? bo to się odmienia Almą a nie Almom. tak w kazdym razie bylo jak ja chodzilam. poziom niezly ale duze grupy i drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
agu444 Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii 02.08.06, 22:21 ja osobiscie chodze do Wawrzonka porownujac z np. Wonderlandem jest kolosalna roznica. Wawrzonek to super szkola, 99%zdawanych egzaminow, przyjzni lektorzy, male grupy i chyba nie drogo(zalezy jaki poziom) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szp. Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.08.06, 10:32 jeżeli chcesz zdać jakieś egzaminy z języka angielskiego to polecam ''Fabrykę języków''.jest sporo godzin w kursach przygotowawczych , a w porównaniu do innych szkół to koszty są mniejsze.polecam bo moja przyjaciółka tam chodziła i zdała CAE na ''B''. www.fabrykajezyka.pl/info.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:38 U Wawrzonka też bywają duże grupy. W sumie wszystko zależy od lektora. Wawrzonek od lat reklamuje się, że przyjmuje na kursy dzieci od klasy III podstawówki, a tak naprawdę nie ma dla nich metody nauczania.Strasznie mi podpadli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.toya.net.pl 19.08.06, 22:52 british centre... zdawalam z nimi FCE i CAE i jestem zadowoalona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawa Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.toya.net.pl 23.08.06, 00:06 ja do czerwca chodzilam do empiku i jestem zadowolona, zamierzam od października kontynuować u nich naukę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubiis Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:48 Polecam Profi Lingua.Chodziłem przez rok i mam zamiar kontynuować w tym roku nauke tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamba Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: 194.42.116.* 08.09.06, 13:04 wiele zależy oczywiscie od grupy (czy jest ambitna i sie przyklada) oraz od lektora, robilam FCE w AJOiKN i moge plecic wlasnie te szkole.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: 194.42.116.* 09.09.06, 13:16 A ja polecam w AJOiKN Mariusza, lektora angielskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luko Perfect Ok IP: 217.8.104.* 09.09.06, 23:44 Polecam szczerze PERFECT OK - ceny ok a ucza naprawde dobrze. Szkola jest w zielonym budynku kolo Centralu (budynek od strony Kosciuszki) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonagold Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 20:51 Polecam 'Novum' na Mackiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcek Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:07 Możesz traktować większość wypowiedzi jak reklamę - czytałem, że szkoły językowe, podobnie jak firmy kredytowe, płacą studentom/najemnikom za przeszukiwanie forów i reklamowanie ich szkół tam właśnie pod płaszczykiem doradzania. Ja 3 lata temu kończyłem szkołę English Language Centre przy Rewolucji. To są profesjonaliści, wywodzą się wprost z uniwersyteckiego centrum nauczania języka angielskiego i tylko nim się zajmują. Poza tym to oni właśnie organizują egzaminy Cambridge (FCE CAE, CPE), więc możesz mieć pewność, że dobrze Cię przygotują. Ja po dwóch latach nauki zdałem CAE na "B" nie przemęczając się zbytnio przed samym egzaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaw Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii IP: *.87.rev.vline.pl 28.09.06, 20:40 POLECAM ENGLISH LANGUAGE CENTRE NA REWOLUCJI(TERAZ LINDLEYA) ŚWIETAN SZKOŁA, CENY KURSÓW PORANNYCH DLA STUDENTÓW UŁ NISKIE, FAJNI LEKTORZY, A CO NAJWAŻNIEJSZE SKUTECZNI!!!! ZDAŁAM EGZAMIN NA B BEZ DODATKOWEGO KUCIA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak najbardziej A K C E N T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:37 www.akcent.win.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kala_amburka Re: dobra szkoła jezyków obcych włodzii 25.04.16, 12:10 Od prawie roku chodzę do www.empikschool.com i podejrzewam, ze nadal będę kontynuować naukę właśnie w tej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś