zainteresowany761 Re: HONORATA GANCLERZ 02.08.06, 21:26 SłYSZELIśCIE DRODZY FORMUłOWICZE,żE RADNA SZMOOBRONY SZ.P. HONORATA GANCLERZ ZOSTAłA DYREKTORKą PRZEDSZKOLA NR.1 W żYCHLINIE. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur56 Re: HONORATA GANCLERZ 02.08.06, 22:07 Przecież skończyła kurs menedżerki. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 02.08.06, 23:08 Słyszeliśmy, słyszelismy. A raczej czytaliśmy w dzisiejszym Dzienniku. I ciekawy jestem bardzo Waszych opinii po tym artykule. Zaraza się szerzy i nie wybiera lewica czy prawica. I po co się tyle nadyskutowaliśmy o wyższości jednej nad drugą. Najpierw specjalnie utworzone stanowisko pełnomocnika starosty dla tarki (znacie takiego) - potem szybki awans na dyrektora szpitala. Następnie utworzenie stanowiska zastępcy burmistrza w naszym grodzie. Teraz wymiana dyrektora w przedszkolu. Kto następny? A pensyjki lecą i odprawy będą, bo do wyborów przecież niedaleko i karuzela stanowisk zacznie kręcić się od początku. Mam nadzieję, że przy urnie nie zapomnimy zasług różnych radnych. Zasług na rzecz załatwiania sobie kasiorki. I tak na marginesie: wystarczy kursik menedżerski by zostać dyrektorem przedszkola czy szpitala :-) Gdzie takie kursiki organizują? Się zapiszę, też będę dyrektor :-) A w ogóle to parę kursików też mam zaliczonych, może się który nada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 02.08.06, 23:01 właśnie na e-zychlin o tym Ukash napisał...więc już wiem......... e-zychlin.ovh.org/przedszkole.jpg Wiemy także, że pan burmistrz przyjął tylko część delegacji występującej w obronie dotychczasowej pani dyrektor....... rodzicom krórzy przyszi razem z nauczucielkami kazał wyjść z gabinetu..... Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 02.08.06, 23:01 e-zychlin.ovh.org/przedszkole.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 02.08.06, 23:10 Typowe zachowanie naszego burmistrza. Chyba nie potrafię tego skomentować, bo ręce opadają i słów brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 02.08.06, 23:24 edmurphy napisała: > Typowe zachowanie naszego burmistrza. Chyba nie potrafię tego skomentować, bo > ręce opadają i słów brakuje. Normalnie szok! Zamordyzm pierwszej wody....... Odpowiedz Link Zgłoś
realista133 Re: HONORATA GANCLERZ 03.08.06, 10:58 Nie było mnie 1,5 dnia a tu ciekawy wątek leci HONORATA G. Dla mnie ta pani to "fenomen" żychlińskiej polityki. Od 4 lat formalnie przy Samoobronie a sercem i szerokimi plecami osłania SLD. Rozumię jak mężczyzna stoi rozkrakiem ale dla kobiety to bardzo niebezpieczna pozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
juzwykluczona Re: HONORATA GANCLERZ 03.08.06, 15:27 realista133 napisał: > Nie było mnie 1,5 dnia a tu ciekawy wątek leci > HONORATA G. > Dla mnie ta pani to "fenomen" żychlińskiej polityki. > Od 4 lat formalnie przy Samoobronie a sercem i szerokimi plecami osłania SLD. > Rozumię jak mężczyzna stoi rozkrakiem ale dla kobiety to bardzo niebezpieczna > pozycja. Może czeka aby ją ktoś wykorzystał. Jezeli jest stanu wolnego to się wcale nie dziwię że stoi rozkraczona jedną noga u chłopów a drugą u komunistów. Ciekawe kto ja pierwszy ............... Odpowiedz Link Zgłoś
niegoscinny Re: HONORATA GANCLERZ 03.08.06, 19:50 spóścić was z oka na 4dni i już takie rzeczy się dzieją. ale mnie minęło prawie. juzwykluczona ty mnie powaliłaś na kolana. przed momentem. dopiero się podniesłem. "Może czeka aby ją ktoś wykorzystał. Jezeli jest stanu wolnego to się wcale nie dziwię że stoi rozkraczona jedną noga u chłopów a drugą u komunistów. Ciekawe kto ja pierwszy ..............." zdechłem. zabiłaś mnie. naprawdę jak ci się mogę odwdzięczyć? oddech. jeden drugi trzeci. dochodzę... do siebie już jestem spokojny. to co czekamy na dalszy rozwój sytuacji? kończy się kadencyjka i dzielimy sie padliną? inaczej nie nazwę tego co po sobie zostawiają komuszki. padlina. i odrywają ostatnie kawałki zgniłych śmierdzących kąsków. w dodatku sie smrodek roznosi coraz dalej. ciekawe jak to jest kisic się teraz we własnym sosie. jeżeli faktycznie zawodowe plany naszej Gwiazdy wieczoru pomieszały życie tylu ludzi to widzę ją cieniutko w tym środowisku. a Pani co na to pani Klaro? w końcu to Pani jest obrończynią uciśnionych? a pani koleżanka z Samoobrony wywija numer. jak by chcieć zanalizowac nazwę Samoobrona to mi sie ciśnie "siebie obronimy". dla nas już sił nie starczy. przykro mi. nie obiecujcie sobie za wiele. miałem być dobrym prorokiem ale w tym naszym kochanym Żychlinie to niedługo nie będzie czego ratować. rozdziobią nas kruki i wrony. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 03.08.06, 23:59 "To tu jest teraz "Strefa humoru" ? :-) Coraz lepsi jesteście! Niebezpieczna pozycja pan HG została przez Was wykorzystana bezwzględnie i doszczętnie! No, ale jak ktoś wykonuje tak ryzykowny "krok-rozkrok" ... Swoją drogą, taki stateczny, dojrzały mężczyzna, jak nasz burmistrz .... No, nie uchodzi, nie uchodzi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 04.08.06, 11:47 edmurphy napisała: > taki > stateczny, dojrzały mężczyzna, jak nasz burmistrz .... No, nie uchodzi, nie > uchodzi no co Ty, Edi, uważasz, że statecznym i dojrzałym to już tylko różaniec pozostał? :] Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 04.08.06, 10:45 o materdej......... jak byś Wykluczona nie wiedziała, że każdy lubi być dobrze wykorzystanym :P W końcu nie po to p. G kończyła kursa menadżerkie, żeby jej teraz nkt nie wykorzystał............ :] Odpowiedz Link Zgłoś
waga2210 Re: HONORATA GANCLERZ 05.08.06, 13:02 Pani Ganclerz biorąc przykład z koleżanek z "Samoobrony"(Słynna na cały folwark zwierzęcy Renata Beger "zrobiła" maturę w dwa lata) ukonczyła "kurs" menedżerski w miesiąc,aby "wykolegować" ze stanowiska kierowniczego panią Malinkiewicz.Ktoś wcześniej pytał kto będzie następny.Wielu jest "piesków" obecnie panującego nam jaśnie wielmoznego p. burmistrza.Jak chcecie to mogę Wam podać wyłącznie pierwsze litery imienia i nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
realista133 Re: HONORATA GANCLERZ 05.08.06, 13:57 Rozkrok uczynił p. Honoratę sławną na forum. Wszystkie żychlinianki młode i te starsze ćwiczyć ROZKROK, bo to pierwszy krok do sławy i kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 05.08.06, 15:31 a wszyscy żychliniacy młodzi i starzy, za przykładem niejakiej tarki ćwiczyć krok! też dobrze robi, na karierę i nie tylko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stary58 Re: HONORATA GANCLERZ 07.08.06, 12:26 edmurphy napisała: > a wszyscy żychliniacy młodzi i starzy, za przykładem niejakiej tarki ćwiczyć > krok! też dobrze robi, na karierę i nie tylko :-) Ed masz rację. Krok na karierę jest bardzo dobry. A to co w tym kroku jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 05.08.06, 15:32 Witaj na forum Waga :-) I dawaj te inicjały! Pozgadujemy sobie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaola Re: HONORATA GANCLERZ 20.08.06, 00:13 zamówił, podobno pokryjomu, ten, no, niech mi ktoś podpowie, specyfik co stawia, usztywnia ...... Odpowiedz Link Zgłoś
niegoscinny Re: HONORATA GANCLERZ 20.08.06, 15:52 ale żeście się zadzrośnice uwzięły na biedną Honoratkę. młoda jest to niech używa życia :) a starszy pan pewnie dużo umie to będzie obopólna korzyść Odpowiedz Link Zgłoś
juzwykluczona Re: HONORATA GANCLERZ 21.08.06, 00:50 niegoscinny napisał: > ale żeście się zadzrośnice uwzięły na biedną Honoratkę. młoda jest to niech > używa życia :) a starszy pan pewnie dużo umie to będzie obopólna korzyść Wątpię. Wiem, że do tanga trzeba dwoje. Ale może być też taniec solo. Tylko, że ........................ Odpowiedz Link Zgłoś
oko86 Re: HONORATA GANCLERZ 22.08.06, 08:34 Zastanawiam się co złego jest w tym, że HG podniosła swoje kwalifikacje i została dyrektorem? Gdyby komuś z Was ktoś zaproponował takie stanowisko to..........? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur58 Re: HONORATA GANCLERZ 22.08.06, 09:07 Nie mam zamiaru nikogo obrażać. Jeżeli ktoś jest obrażony to przepraszam. Ale "szybciutko" zdobyte kwalifikacje w sobotnio-niedzielne "wekendy" nie stanowią podstaw aby kogoś zaraz awansować na eksponowane stanowiska. Dziś jest to modne. Tak jak kiedyś za komuny niektórzy prymusi z legitymacją partyjną technikum robili w dwa latka tak dziś wyższe zdobywa się przez trzy. Dziś nie potrzeba legitymacji, wystarczy uiszczać regularnie opłaty za semestr lub mieć refundacje z protekcji szefunia. Efekt ! Mamy masę wyuczonych nieuków po małachowiankach, kutnowskiej krajówce i im podobnych "sorbonach III RP". Widać to po efektach ich pracy. Oj ...... widać jaki to raj nam zgotowali !!! Odpowiedz Link Zgłoś
oko86 Re: HONORATA GANCLERZ 22.08.06, 13:21 Częściowo muszę przyznać Ci rację ale ukończenie nawet najbardziej renomowanej uczelni nie daje gwarancji dobrego zarządzania np. przedszkolem i ludzmi tam pracującym. czasami zdrowy rozsądek, gospodarność i poczucie odpowiedzialnośći wystarczay żeby być dobrym dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 22.08.06, 23:57 No i tu masz rację Oko. Wykształcenie nie zawsze daje pewność, że ktoś się sprawdzi na stanowisku. Ale w tym konkretnym przypadku nie chodzi tylko o kwalifikacje, a o okoliczności sprawy i sposób w jaki zwalnia się dyrektorkę do której nie ma zadnych zarzutów, a zatrudnia kogoś kto nie jest lepszy, a jest za to spolegliwy, albo jest z jakiegos układu. Szerzy nam się taka chora moda ostatnio, choćby przykład Tarki i szpitala. I z tym, jak widać z "szumu", jaki sprawa wywołała, się nie zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
oko86 Re: HONORATA GANCLERZ 23.08.06, 08:35 Nie mam zamiaru bronić Pani HG ale uważam, że kazdemu malezy dać szansę (stanowisko dyrektora to nie funkcja dozywotnia) i zawsze można go zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 23.08.06, 09:16 oko86 napisał: > uważam, że kazdemu malezy dać szansę Oczywiście, że tak > (stanowisko dyrektora to nie funkcja dozywotnia) i zawsze można go zmienić Po raz drugi "Oczywiście, że tak". ALE... ALE aby kogoś wywalić z jakiegoś stołka należy przedstawić mu racjonalne i prawdziwe zarzuty oraz posadzić na tym stołku osobę bardziej kompetentną w tym co robi jak osoba zdejmowana z tego stołka. Sadzanie na stołku kogoś, kto "być moze okaze się lepszym", gdyż po prostu ma u mnie większą sympatię jest "chyba" decyzją niewłaściwą ze strony sadzającego. I o to cała afera. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur58 Re: HONORATA GANCLERZ 23.08.06, 11:17 A więc zobaczymy kogo to posadzimy na fotele Rady Miasta aby uczciwie zając sie takimy "drobnymi aferkami". Czy będziemy mogli mieć poprzez naszych wybrańców wpływ na ewentualne rządy dyktatorskie nowo wybranego burmistrza ? Zdscyplinować go i przypominać często komu ma służyć. Służyć nam, uczciwym mieszkańcom tego miasta, tej gminy, łącznie z naszymi ukochanymi dziećmi. One też powinny czuć, że ktoś o nie dba, troszczy się, pomaga. Bo jezeli będzie miał zapędy dyktatorskie to jest mnóstwo możliwości aby go wypier..... z zajmowanego fotela ! Obecni członkowie rady tego nie uczynili a więc nadawali na tej samej fali, przyjmując postawę pozoranctwa, pięknych słów, uśmieszków, itp. Wszyscy jak jeden, ponosza winę za to co sie złego dzieje w naszej gminie. Nie ma wyjątków, które niektórzy na tym forum i nie tylko próbują nam wmawiać ! Ani pani K., ani pani M., razem 15 razy ani !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur58 Re: HONORATA GANCLERZ 23.08.06, 21:11 kwazar1 napisała: > A jakie to są te możliwości? A to już zależy tylko i wyłącznie od łba tych co go będą chcieli wyp........ Czasu jest tyle, ze można co wydumać, w dzień i w nocy. Za to im płacimy, my podatnicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 24.08.06, 00:19 Próżne nasze wysiłki, Dinozaurko. Oko i tak będzie trwał przy swoim, że każdemu trzeba dać szansę. Najwyraźniej bardzo mu decyzje personalne burmistrza przypadły do serca. Może zmieni zdanie, gdy sam znajdzie się w podobnej sytuacji. Może... Odpowiedz Link Zgłoś
oko86 Re: HONORATA GANCLERZ 24.08.06, 14:26 Decyzje personalne naszego burmistrza mnie nie interesują zwłaszcza, że robi je na końcu kadencji. Widocznie Pani Dyrektor przez cały czas dyrektorowania nie była taka uczciwa jak sądzicie. A co do Pani HG no nadal uwazam żeby dać jej szansę bo biedna dziewczyna nie ma żadnych gwarancji, że nowy burmistrz ją zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
rastasqad Re: HONORATA GANCLERZ 24.08.06, 21:16 żychlińska oświata to małe bagienko, nie ma miejsca gdzie liczą się umiejętności , tu zawsze liczyły się UKŁADY i liczą się nadal,najlepiej mają ci co liżą dupy tym na górze,podanie szczegółów do wiadomości doprowadziłoby do tego, że rodzice zabraliby dzieci z placówek i założyli fundacje a te przed zatrudnieniem dyrektorów i nauczycieli obowiązkowo zlecaliby im badania psychiatryczne i eeg mózgu.jest gorzej niż wszędzie, nic nie znaczą chęci, dyplomy,uczciwość jest naganna.oni robią to co im popłaca, dają pracę znajomym o wątpliwych umiejętnościach a jacy są przy tym sprytni i przebiegli to byście nie pomyśleli.są przeciez wykształceni ale inteligencji używają wyłącznie do załatwiania swoich potrzeb materialnych w pracy z dziećmi nie mają takich osiągnięć. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka905 Re: HONORATA GANCLERZ 24.08.06, 22:03 No,no,no,rastasqad,mocne wejście.Czy masz na myśli wszystkie nasze szkoły i wszystkich nauczycieli?Każdy z nas ma jakieś doświadczenie ze szkołą,bo przynajmniej 8 lat do niej chodził.W każdym środowisku znależć można i dobrych i złych pracowników.Ale masz rację-"szkoła nauczycielem stoi".A korupcja,wazeliniarstwo,nieuczciwość i przekręty są wkurzające. Odpowiedz Link Zgłoś
rastasqad Re: HONORATA GANCLERZ 24.08.06, 23:48 Jolu905 to nie jest mocne,to tylko prawdziwe. moich wspomnień nie opublikuję przed początkiem września bo niektóre dzieci pewnie nie poszły by do szkoły. wyjątki tylko potwierdzają regułę, zasady są po to by je łamać, ale tylko im to wolno, rzeczywistość to nie bajka, odwaga i wyobraźnia jej nie znienią.zawiść zniszczy wszystko,nie myślcie, że coś wskuracie. nie liczcie na innych ludzi bo wam nie pomogą a przede wszystkim nie ufajcie nikomu, nawet ci którym pomogliście odwrócą się od was i wykorzystają waszą uczciwość.będą jak zwierzę. myślicie,że macie przyjaciół.nie, macie czas by przekonać się,że ich nie macie. najgorsze to odkryć prawdziwe intencje tych, którym ufaliśmy. nawet porządnych ludzi to gówno przerobi na swoją stronę a jacy przy tym zadowoleni z siebie, myślą,że wszystko mogą.to gówno panoszy się wszędzie, poznacie je po najbardziej znanych w tym miasteczku nazwiskach. nie zniżajcie się do ich poziomu,proszę Odpowiedz Link Zgłoś
niegoscinny Re: HONORATA GANCLERZ 24.08.06, 06:43 dinozaur58 napisał: > Nie mam zamiaru nikogo obrażać. Jeżeli ktoś jest obrażony to przepraszam. Ale > "szybciutko" zdobyte kwalifikacje w sobotnio-niedzielne "wekendy" nie stanowią > podstaw aby kogoś zaraz awansować na eksponowane stanowiska. Dziś jest to modne > . > Tak jak kiedyś za komuny niektórzy prymusi z legitymacją partyjną technikum > robili w dwa latka tak dziś wyższe zdobywa się przez trzy. Dziś nie potrzeba > legitymacji, wystarczy uiszczać regularnie opłaty za semestr lub mieć refundacj > e > z protekcji szefunia. Efekt ! Mamy masę wyuczonych nieuków po małachowiankach, > kutnowskiej krajówce i im podobnych "sorbonach III RP". Widać to po efektach ic > h > pracy. Oj ...... widać jaki to raj nam zgotowali !!! poziom wyuczenia wyedukowania pochłoniętej wiedzy mimo wszystko zależeć będzie od danej jednostki. również ze szkół typu UŁ wychodzą nam niezłe głąby. a po 'małachowiankach' mogą być nieźle zapowiadający się spcjaliści. nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. zależy to bowiem od jednostki. widzisz Dinozaurze. w dokładnie ten sam sposób podszedłem do wykształcenia i szkoły która skończył mój dobry znajomy. doradzałem mu uniwerek w łodzi bo renoma itepe. skończył biedak zwykła 'sorbonę IIIRP' a teraz po 2 latach jest zastępcą kierownika działu marketingu w spółce która debiutowała na giełdzie i ma się wyjątkowo dobrze (i spółka i kolega). i musiałem wiele odszczekać na temat jego 'sorbony'. hau hau wszystko zależy od człowieka. żadna sorbona nie zepsuje kogoś mądrego ani żaden uniwerek nie zrobi z wróbla orła. może wreszcie zrobię tę maturę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niegoscinny Re: HONORATA GANCLERZ 24.08.06, 06:34 co by nie mówic o dawaniu szans itd itd to nasuwa się jedno proste i lakoniczne pytanie: czy odbyło się to zgodnie z przepisami prawa? jeżeli TAK to bezwględnie nic nam do tego. wybraliśmy dziadzię na stołek i rządzi. jego wola. jeżeli NIE to nie ważne czy to pani ganclerz czy też inna persona non grata bo decyzja powinna zostać cofnięta. Odpowiedz Link Zgłoś
bysket Re: HONORATA GANCLERZ 06.09.06, 19:49 co tak ucichlo o tej pieknej kobietce czyzby nominacja zostala cofnieta ? Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 07.09.06, 00:15 Ależ skąd!! Słowo burmistrza to mur i beton :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rastasqad Re: HONORATA GANCLERZ 19.09.06, 22:08 Kobietka jest ładna i ładnie od niej pachnie. widać dziadzia lubi charakterystyczne.no cóż, każdy wiek ma swoje prawa.ale ona juz niedługo tam zabawi.skończy się kasa i babsztyl sam spierdzieli.łysa góra czeka.cha,cha cha. Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 06.10.06, 01:41 Chyba nie zauważyliście? Pani Honorata nie jest już radną (złożyła mandat po objęciu funkcji dyrektora) i nie jest już dyrektorem. Wojewoda unieważnił decyzję burmistrza, jako niezgodnż z prawem. Pytanie brzmi: kim jest pani Honorata? Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 06.10.06, 23:36 Że nie jest radną, czytałam, ale że nie jest dyrektorem?!?!?!?!?! NOWINA ! ! ! :) Czyli.... co teraz robi pani Ganclerz? czy w ogóle gdzieś pracuje? I kto w takim układzie jest teraz dyrektorem w przedszkolu? A odpowiedź na pytanie KIM jest pani Honorata? :))) no.... myślę, że nadal jest "panią z miasta, co widać, słychać i ..... " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kandydat9 Re: HONORATA GANCLERZ 07.10.06, 00:01 Zabłysła jak gwiazda północy i spadła jak meteoryt. Podobno nawet ją spuścili z list wyborczych Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur46 Re: HONORATA GANCLERZ 07.10.06, 15:22 I to jest to żychlińskie badziewie ! Wybieramy takich ludzi, którzy nam przynoszą wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
alexander9 [...] 09.10.06, 22:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alexander9 Re: HONORATA GANCLERZ 09.10.06, 22:02 jest czlowiekim zaszczutym przez takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
alexander9 Re: HONORATA GANCLERZ 09.10.06, 22:02 edmurphy napisała: > Chyba nie zauważyliście? Pani Honorata nie jest już radną (złożyła mandat po > objęciu funkcji dyrektora) i nie jest już dyrektorem. Wojewoda unieważnił > decyzję burmistrza, jako niezgodnż z prawem. > Pytanie brzmi: kim jest pani Honorata? Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: HONORATA GANCLERZ 09.10.06, 22:26 skąd ty się urwałeś alexander9? Odpowiedz Link Zgłoś
zniesmaczona12 Re: HONORATA GANCLERZ 09.10.06, 22:38 alexander9 - to Gustlik, broni Honoratki Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 10.10.06, 00:47 Alexander9, obrażasz forumowiczów. Co miało znaczyć to Twoje "jesteś kreaturą"? Takiego stylu tu nie tolerujemy, więc wytłumacz się. Odpowiedz Link Zgłoś
steafanek1 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 11:23 Czyżby zapomniano o p. Honorce ? Czy Samoobrona odsunęła ją na boczny tor ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator6 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 11:33 O ile mi wiadomo p.Adamska o ile zostanie burmistrzem, wróci do kotrowersyjnej decyzji poprzednika i zawsze jak dotychczas rostrzygnie problem: 1/Zgodnie z prawem 2/ Zgodnie z oczekiwaniem społecznym 3/ Apolitycznie 4/ Jawnie Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 11:46 Musisz być bliskim współpracownikiem p. Adamskiej skoro wiesz o takich sprawach a może dla ciebie jest szykowana ciepła posadka? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator6 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 11:55 Nie masz racji. Twierdzę tak, bo jej wierzę jak większość żychlińskiej społeczności. Sprawa ciepłej posadki to muszę cię zasmucić - to mnie akurat ani nie dotyczy ani nie interesuje. Po wyborach p.Tomaszu sam pana o tym przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
tr28 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 12:16 Chyba troszeczkę przesadzasz, chyba mniejszość żychlińskiej społeczności, ponieważ po I rundzie była druga. Odpowiedz Link Zgłoś
kwazar1 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 13:33 Przesadza i to bardz a nie troszeczkę. Czy obserwator jest duchem świetym albo co najmniej wrózką żeby wiedzieć za kim jest wiekszość? Jak chcesz obserwator to wypowiadaj sie ale w swoim imieniu albo swojej rodziny czy znajomych a nie w imieniu innych wyborców. A jeśli już zahaczyłeś o wiekszość, to większość w pierwszej turze była za Grzegorzem. Temu zaprzeczyć nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator6 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 13:43 Szanuję prawa nauk ścisłych takich jak matematyka. Większość była po I turze tam gdzie mówisz ale od tego czasu zmieniło się wiele i większość jest niestety ale po stronie kontrkandydata p.Grzegorza. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 14:08 A skąd ty to możesz wiedzieć obserwator6? Tak sobie tłumacz i oszukuj się dalej obserwator6 , macie większość , ale tylko do niedzieli 26-11. Odpowiedz Link Zgłoś
steafanek1 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 15:11 obserwator6 napisał: > Nie masz racji. > Twierdzę tak, bo jej wierzę jak większość żychlińskiej społeczności. > Sprawa ciepłej posadki to muszę cię zasmucić - to mnie akurat ani nie dotyczy > ani nie interesuje. > Po wyborach p.Tomaszu sam pana o tym przekonam. Ten obserwator jeżdżący niebieskim CC ? Odpowiedz Link Zgłoś
michasia1000 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 20:57 Kochani czepiacie sie wszystkiego w wiekszosci bezpodstawnie. Pan Ambroziak ma dosc duzo przyjaznych sobie osob na tym forum co nie znaczy, ze te osoby musza tak twardo atakowac Pania Adamska. Przeciez ona chyba nikomu z Was nie zaszkodzila. Z jakiego powodu tyle w Was nienawisci co do tej osoby. 26.11 to wszystko sie wyjasni , elektorat Woloszyna Ostasza i innych sie podzieli i zobaczymy za kim sie wypowie wiekszosc. Nie mozna caly czas kogos opluwac i to naprawde bezpodstawnie poniewaz wielu z Was dyskutujacych nawet Jej nie zna. Troche powagi i rozwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 22:36 michasia1000 napisała: > Przeciez ona chyba nikomu z Was nie > zaszkodzila. Z jakiego powodu tyle w Was nienawisci co do tej osoby. Michasia... oni się po prostu BOJĄ Klary, boją, ze jeśli zostanie burmistrzem zacznie robić porządki a wtedy oni mogą zbyt dużo stracić.... dla tego przynajmniej wśród internautów staraja się ją zdyskredytować jako kandydatke. Także na mieście inni, a może ci sami, rozsiewają rózne plotki na temat Klary, aby jak najbardziej jej zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
michasia1000 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 22:54 A czy jak zgodze sie z Toba, to nie bede przypadkiem jadwiska i dinozaurka ? Wtedy bedzie nescafe 3 w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaurka Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 22:59 hmm... wtedy zobaczymy co na to powiedzą inni...np Żychliniak1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zychliniak3 Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 23:04 Chociaż jestem Żychliniak popieram was Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiska Re: HONORATA GANCLERZ 23.11.06, 23:36 Pomimo, że teraz znowu wezmą nas za jedną to i tak popieram wypowiedzi michasi i dinozaurki. Forum to jest koło dyskusyjne a nie miejsce na opluwanie i szkalowanie. Normalni wyborcy, którzy patrzą obiektywnie i nie są powiązani z żadną władzą prowadzą dyskusje rozważając wszystkie " za i przeciw " danego kandydata na burmistrza. Wszystkie" plusy i minusy " przy wyborze danego kandydata powinny być rozważane UCZCIWIE, RZECZOWO i OBIEKTYWNIE. Takie napady bezpardonowe ( podejrzanie zaciekłe) na jednego kandydata w tym przypadku na p.Klarę Adamską a wychwalanie pod niebiosa drugiego czyli p.Grzegorza Ambroziaka pozwala podejrzewać, że co niektórzy albo bardzo obawiają się wyboru Klary na burmistrza (teraz pytanie - dlaczego ???) albo mają obiecane jakieś korzyści przy wyborze p. Grzegorza ( i znowu pytanie - jakie korzyści ??? ). Nie chce mi się wierzyć, że te peany na cześć p. Ambroziaka są bezinteresowne. Zauważyłam, że kwazar się trochę uspokoił w atakach ale za to występują inni ( ale czy to są inni ???). Odpowiedz Link Zgłoś
zygmun Re: HONORATA GANCLERZ 24.11.06, 11:45 nie obawiamy sie adamskiej tylko martwimy sie co sie stanie z zychlinem jak ona i jedrus zaczna rzadzic w naszym miescie ze swoim programem ktory jest absurdalny populistyczny i nie do wykonania a z urzedu i tak nikogo nie wyrzuci nie pozwolimy na bo przeciez w programe maja walke z bezrobciem Odpowiedz Link Zgłoś
kwazar1 Re: HONORATA GANCLERZ 24.11.06, 14:47 Spoko Jadwiśka, nie rozdwoiłem się. A odnośnie opluwania. My tu sobie chwalimy swoich kandydatów, szukamy wad w kontrkandydatach przytaczając rózne argumenty albo i bez nich, pewnie za duzo tego wszystkiego. Ale to jest forum. A spójrzmy na opinie o sobie samych kontrkandydatów, treść tego co przylepili na słupach ogłoszeniowych. Plakat Grzegorza i plakat Klary. Na jego plakacie nic na temat Klary, a na jej o Grzegorzu: "karierowicz,cwaniak" i jeszcze coś o układach w które niby Grzesiek jest uwikłany. Tak jest napisane, z palca nie wyssałem, jakby ktoś chcial zarzucić. Niby stateczna kobieta, uczciwa, rozsądna. Nerwy puściły czy ma złych doradców? Odpowiedz Link Zgłoś
kwazar1 Re: HONORATA GANCLERZ 24.11.06, 14:52 Jadwiśka napisała: "Nie chce mi się wierzyć, że te peany na cześć p. Ambroziaka są bezinteresowne". Jadwiśka,a ja mogę sobie napisać, ze np. nie wierzę w bezinteresowność Szpadla, który organizuje kampanię pani Klarze, czy nie mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
waga2210 Re: HONORATA GANCLERZ 22.02.07, 12:22 Od pierwszego marca pani Honorata będzie miała nową pracę.mgops!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur2007 Re: HONORATA GANCLERZ 22.02.07, 17:20 waga2210 napisał: > Od pierwszego marca pani Honorata będzie miała nową pracę.mgops!!!! Ciekawe za kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz55 Re: HONORATA GANCLERZ 22.02.07, 20:21 zawsze znajda kogos kogo za cos wyleja a czy wszyscy musza wiedziec za co i kogo,jak nie wyleja to sam zrezygnuje tak jak R.S.dyr.ZS,maja kogos i poprzednik musi odejsc.Ciekawe kogo maja na miejsce p.RSa moze pan ŁA i co wy na to?????? Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: HONORATA GANCLERZ 22.02.07, 23:59 Sama się ewakuowała czy ja poproszono? A kto na miejsce pani Honoraty? A odprawę dostanie? :-) Czy pani Honorata dostanie stołek dyrektora MOPS-u? Cholerka, nic nie rozumiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
danah1 Re: HONORATA GANCLERZ 23.02.07, 11:35 smakosz55 napisała: > > zawsze znajda kogos kogo za cos wyleja a czy wszyscy musza wiedziec za co i > kogo,jak nie wyleja to sam zrezygnuje tak jak R.S.dyr.ZS,maja kogos i poprzedni > k > musi odejsc.Ciekawe kogo maja na miejsce p.RSa moze pan ŁA i co wy na to?????? A kto to jest ten Ł.A ? Odpowiedz Link Zgłoś
tosiekxx Re: HONORATA GANCLERZ 23.02.07, 12:19 czy wam rozum odebrało.wieś wychodzi z nas całymi naszymi organizmami.Obrzydliwe.Nie warto tu wchodzić.Okrpone. Odpowiedz Link Zgłoś
waga2210 Re: HONORATA GANCLERZ 23.02.07, 14:47 W MGOPS "karty" są już "rozdane" Honorka dyrektorem nie będzie.Zprzedszkola musiała odejść bo przegrała sprawę w sądzie.Radny Sz."załatwił" "stworzenie" dodatkowego etetu wzamian za poparcie dla burmistrza w R.G.Tam zawsze tak się przyjmowało ludzi,prawda panie B. były dyrektorze MGOPS? Odpowiedz Link Zgłoś
oswiecona_56 Re: HONORATA GANCLERZ 24.02.07, 13:38 waga2210 napisał: > W MGOPS "karty" są już "rozdane" Honorka dyrektorem nie będzie.Zprzedszkola > musiała odejść bo przegrała sprawę w sądzie.Radny Sz."załatwił" "stworzenie" > dodatkowego etetu wzamian za poparcie dla burmistrza w R.G.Tam zawsze tak się > przyjmowało ludzi,prawda panie B. były dyrektorze MGOPS? Ile jeszcze etatów będzie tam tworzone dla osób z żychlińskich układów ? Odpowiedz Link Zgłoś
mentos24 Re: HONORATA GANCLERZ 24.02.07, 21:28 dla mnie ta kobieta nie powinna istniec takie wyksztalcenie moze zdobyc kazdy tym bardziej ze sama pracy nie pisala pozdro nie wiem czy te info nie jest prawdzie ale z tego co wiem pisze tez wam kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
koles1333 Re: HONORATA GANCLERZ 25.02.07, 01:04 Przepraszam czy ta kobieta jest jak Pan Marcinkiewicz - nadająca się do wszystkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś