Dodaj do ulubionych

ŁKS czeka na Górnika Łęczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:14
0:0
Obserwuj wątek
    • Gość: BULDOG ;-) Ot widzewiaczek marzyciel IP: *.toya.net.pl 03.08.06, 20:49
      Marzy o wyniku 0:0 w Bełchatowie, a się tutaj wpisał bo o nich dziś nie ma artykułu.
      • Gość: mikasRTS Re: Ot widzewiaczek marzyciel IP: *.os1.kappa.pl 03.08.06, 20:51
        ale ty buldog jestes prowokator... smiechu warte...z leczna pewnoe wygracie a
        my z gksem zremisujemy ale na pewno nie rpzegramy przekonasz sie o tym juz
        jutro;) zobaczymy jak bedziesz szczekał przed meczami z lepszymi rywalami bo
        narazie to my takich mamy;)
        • Gość: kamyk Re: Ot widzewiaczek marzyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:18
          Gość portalu: mikasRTS napisał(a):

> ale ty buldog jestes prowokator... smiechu warte...z leczna pewnoe wygracie a
          > my z gksem zremisujemy ale na pewno nie rpzegramy przekonasz sie o tym juz
          > jutro;) zobaczymy jak bedziesz szczekał przed meczami z lepszymi rywalami bo
          > narazie to my takich mamy;)

Lepszych rywali haha, pogadamy jak opykacie,
          z ta swoją młodą perspektywiczną druzyną
          Wisłe, Legie, Lecha, Korone, a przede wszystkim te słabe bloty z dołów bo akurat
          z tymi drużynami zawsze mieliście problem.
          I proszę nie pisz że tą słabą drużyną będzie Łks,
          bo dla twoich kolegów po szalu to najlepsza propaganda.
          • Gość: mikasRTS Re: Ot widzewiaczek marzyciel IP: *.os1.kappa.pl 04.08.06, 00:10
            chyba mnie kamyk nie zrozumiałes:/ mnapisałem ze jak narazie MY czyli WIDZEW
            ma mocniejszych rywali.. (groclin i GKS) od WAS czyli ŁKSU (pogon i leczna)...
            wiec napisałem ze wasze okazałe zwyciestwo w pierwszym meczu nic nie dowodzi i
            zobaczymy na co stac twoj klub w meczu z lepszymi rywalami a nie jakas tam
            brazylijska pogonia:/
        • Gość: BULDOG ;-) Jakoś się nie przekonałem że wygracie jest porażka IP: *.toya.net.pl 04.08.06, 21:36
          Ochłoń trochę bo karuzela dopiero się rozkręca. Zobaczymy co będzie za miesiąc
          póltora dopiero wtedy bedzie jakiś właściwszy przegląd sytuacji. Bo co można
          powiedzieć po kolejce czy dwóch? nic
          • Gość: mikasRTS Re: Jakoś się nie przekonałem że wygracie jest po IP: *.os1.kappa.pl 05.08.06, 00:06
            gdzie ja Ci napsiałem o tym ze wygramy??:/:/ liczyłem na remis ale
            trudno..porazke przyjme z pokora
            Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce - WIdzew Łódź
    • Gość: karolew Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.range86-141.btcentralplus.com 03.08.06, 21:44
      a będą powtórki na telebimie...?
      • Gość: Karolew Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:22
        pilnuj swej dupy bo już nie długo coś cie może spotkać.
        I jeszcze dostaniesz dożywotni zakaz wstępu, na nasz wyśmiewany przez ciebie bazar.
        I gdzie ty się ubierzesz biedaku?
      • Gość: Bałuciarz Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:40
        A ja mam nadzieje ze ŁKS wygra z Łęczną a Widzew wygra z Bełchatowem. I
        przynajmniej do 3 kolejki obie ŁÓDZKIE drużyny będą mialy komplet punktów i
        będą w pierwszej 4 :)
        • Gość: karolew Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.range86-141.btcentralplus.com 05.08.06, 10:57
          myślę, że zwycięstwo ŁKS z Łęczną można będzie obejrzeć, ale na... telebimie :)
          • Gość: ŁÓDECZKA telebim IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 13:40
            nie śmiejscie się z tego no, hm telebimu, a może dużego telewizora? Słyszałem,
            że tam cały czas leci lądwanie człowieka na księżycu i to w trójwymiarze.
    • Gość: gosc Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:57
      Gość portalu: gosc napisał(a):

> 0:0
      bylo sluchac a nie sie nadrzyc :)
    • Gość: RTS nadkomplet na stadionie IP: *.toya.net.pl 06.08.06, 00:01
      żartowałem.

:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka