Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 18:14 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BULDOG ;-) Ot widzewiaczek marzyciel IP: *.toya.net.pl 03.08.06, 20:49 Marzy o wyniku 0:0 w Bełchatowie, a się tutaj wpisał bo o nich dziś nie ma artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Ot widzewiaczek marzyciel IP: *.os1.kappa.pl 03.08.06, 20:51 ale ty buldog jestes prowokator... smiechu warte...z leczna pewnoe wygracie a my z gksem zremisujemy ale na pewno nie rpzegramy przekonasz sie o tym juz jutro;) zobaczymy jak bedziesz szczekał przed meczami z lepszymi rywalami bo narazie to my takich mamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: Ot widzewiaczek marzyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:18 Gość portalu: mikasRTS napisał(a): > ale ty buldog jestes prowokator... smiechu warte...z leczna pewnoe wygracie a > my z gksem zremisujemy ale na pewno nie rpzegramy przekonasz sie o tym juz > jutro;) zobaczymy jak bedziesz szczekał przed meczami z lepszymi rywalami bo > narazie to my takich mamy;) Lepszych rywali haha, pogadamy jak opykacie, z ta swoją młodą perspektywiczną druzyną Wisłe, Legie, Lecha, Korone, a przede wszystkim te słabe bloty z dołów bo akurat z tymi drużynami zawsze mieliście problem. I proszę nie pisz że tą słabą drużyną będzie Łks, bo dla twoich kolegów po szalu to najlepsza propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Ot widzewiaczek marzyciel IP: *.os1.kappa.pl 04.08.06, 00:10 chyba mnie kamyk nie zrozumiałes:/ mnapisałem ze jak narazie MY czyli WIDZEW ma mocniejszych rywali.. (groclin i GKS) od WAS czyli ŁKSU (pogon i leczna)... wiec napisałem ze wasze okazałe zwyciestwo w pierwszym meczu nic nie dowodzi i zobaczymy na co stac twoj klub w meczu z lepszymi rywalami a nie jakas tam brazylijska pogonia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) Jakoś się nie przekonałem że wygracie jest porażka IP: *.toya.net.pl 04.08.06, 21:36 Ochłoń trochę bo karuzela dopiero się rozkręca. Zobaczymy co będzie za miesiąc póltora dopiero wtedy bedzie jakiś właściwszy przegląd sytuacji. Bo co można powiedzieć po kolejce czy dwóch? nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Jakoś się nie przekonałem że wygracie jest po IP: *.os1.kappa.pl 05.08.06, 00:06 gdzie ja Ci napsiałem o tym ze wygramy??:/:/ liczyłem na remis ale trudno..porazke przyjme z pokora Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce - WIdzew Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.range86-141.btcentralplus.com 03.08.06, 21:44 a będą powtórki na telebimie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolew Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:22 pilnuj swej dupy bo już nie długo coś cie może spotkać. I jeszcze dostaniesz dożywotni zakaz wstępu, na nasz wyśmiewany przez ciebie bazar. I gdzie ty się ubierzesz biedaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuciarz Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:40 A ja mam nadzieje ze ŁKS wygra z Łęczną a Widzew wygra z Bełchatowem. I przynajmniej do 3 kolejki obie ŁÓDZKIE drużyny będą mialy komplet punktów i będą w pierwszej 4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.range86-141.btcentralplus.com 05.08.06, 10:57 myślę, że zwycięstwo ŁKS z Łęczną można będzie obejrzeć, ale na... telebimie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁÓDECZKA telebim IP: *.toya.net.pl 05.08.06, 13:40 nie śmiejscie się z tego no, hm telebimu, a może dużego telewizora? Słyszałem, że tam cały czas leci lądwanie człowieka na księżycu i to w trójwymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ŁKS czeka na Górnika Łęczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 23:57 Gość portalu: gosc napisał(a): > 0:0 bylo sluchac a nie sie nadrzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS nadkomplet na stadionie IP: *.toya.net.pl 06.08.06, 00:01 żartowałem. :) Odpowiedz Link Zgłoś