grover 19.02.03, 23:30 www.geocities.com/sharesdjc/ Grover: Usama Bin Shafting Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:37 :)))))) micin: Mohammed Al Wank'han pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 23:40 A po wpisaniu mojego prawdziwego imienia pojawia się napis: "Sorry you sound too nice to be a terrorist" :)))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 20.02.03, 01:06 Cześć Usama tu Al-Raghie Ma'byatch, over! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Ja mam dwa... 20.02.03, 08:32 I znaczą to samo: Arek - Abu Marzook Whafukama-Doin Arkadiusz - Ussama Al shiten - to jest piekne Al shiten.:) Aric - Darkanzali Al'boobslim Podałem to samo nazwisko, cos ta maszyna kłamie, albo mam nazwiska i pseudonim.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustafa Turban Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) IP: *.mov.pl 20.02.03, 09:10 Allach Bismillach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Ghai Fagbhut IP: *.pai.net.pl 20.02.03, 10:13 lekko mnie to przeraza, bo te tumany rzeczywiscie maja poziom myslenia potrzebny jedynie do zabawienia sie w takie gierki, ale za to zabieraja sie do rzadzenia swiatem... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 20.02.03, 10:15 dziad borowy - Abu Marzook Whafukama-Doin darzbor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim O'Rany, help! Abdullah Honeylocks IP: *.pai.net.pl 20.02.03, 10:18 Gdy zamiast Kasia wpisalam Katarzyna -ta maszynka zmienila mnie na: Abdullah Honeylocks. Wietrze w tym podstep! A co, jesli te tumany uznaja, ze HONEYLOCKS to pejsy? Od razu- jak Azje Tuhajbejowicza - na pal nadzieją, czy bedą ryby siną farbą wykłuwać? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: O'Rany, help! Abdullah Honeylocks 20.02.03, 10:58 Ahm ibne aszir! Kira el iradam! Ma Allach! :))) Cokolwiek to znaczy pozdrawiam jako Al-Yazir Ima Fhatti. :) -- Forum Skyscrapers www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10036 Wszystko o nowoczesnej i tej trochę starszej architekturze typu "city", a także problemy urbanistyczno-komunikacyjne polskich i światowych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Coś do pary dla Aricowego al_Shiten 20.02.03, 12:31 aard to Sheikh Yo-ass, ładne nie? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 20.02.03, 14:00 mateo31-Issamaysin Alah Dabommsinit Odpowiedz Link Zgłoś
blenda Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 20.02.03, 14:06 Al-Muhajir Fukpuss hmm interesujace .... ja tylko w kwestii formalnej: jak to sie czyta ??!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 20.02.03, 14:06 Kiedy wpisałam "Tulka", wyszło mi... Mustafa Kalashnikov ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 21.02.03, 14:38 tulka napisała: > Kiedy wpisałam "Tulka", wyszło mi... Mustafa Kalashnikov ;-) -- No Twoje "nowe" nazwisko jest najlepsze!!!!!!!! hahahhahahaha dogadaj się, może dostaniesz jakieś udziały od praw, jakie kupiła jakaś niemiecka firma za uzywanie tego nazwiska? ;-) PS Czy masz ochotę i w tym roku się pobrudzić farbą: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.43.* 23.02.03, 18:05 tulka napisała: > Kiedy wpisałam "Tulka", wyszło mi... Mustafa Kalashnikov ;-) To jest podpucha mnie też tak wyszło... a bynajmniej nie napisałam "tulka" Ola Odpowiedz Link Zgłoś
bathon Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 20.02.03, 15:22 bathon-Mohammed Al-Bom-Ya... moje imię i nazwisko-Bhati Al-Boya...(to jest lepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.19.* 20.02.03, 23:13 Ciekawe...za każdym razem coś innego: Maja+nazwisko-Muhammed bin Shagfest Majka+nazwisko-Ismail Delivered a jezyk7-Misukin Alah Offen Fajnie... Muszę zacząć używać mojego imienia :D pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 21.02.03, 00:28 hmm Abdalla The Kenyan - tak romantycznie. Piszę właściwie dlatego, żeeby sprawdzić, bo chciałem cośnapisać na inne wątki a tu nic, "wiadomość" wysłana a mojego wpisu brak :-((( nie chcecie mnie czytać czy co? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 21.02.03, 00:34 Al-Yazir Ima Fhatti zgłasza gotowość! :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neochułan Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) IP: 212.191.74.* 21.02.03, 13:23 Mistafa Dafagbhut. Ale Czad. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 21.02.03, 17:35 Ixtlilto -> Huymada Farti Noys Imię (wersja 1) -> Usama Bin Shafting Imię (wersja 2) -> Huymada Farti Noys /haha tak samo jak Ixtlilto!/ Imię (wersja domowa) -> Misukin Osama Offen Imię + Nazwisko -> Issamaysin Alah Dabommsinit Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 21.02.03, 19:58 Mohammed Al Wank'han - Marek Muhammed bin Shagfest - Mark Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 21.02.03, 19:59 Mohammed Al Wank'han - Marek Muhammed bin Shagfest - Mark Issamaysin Alah Dabommsinit - teufel:) Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 22.02.03, 22:30 Imię = Abduaziz Ichi Gonadz Imię+Nazwisko = Mohammed Al-Bom-Ya keltoi = Abu Yassir Fatti Fukki Jeszcze jeden sposó, żeby zabawnie na siebie poprzeklinać..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 23.02.03, 12:13 BARTUCH - MISUKIN ALAH OFFEN!!!!! BARTEK - USSAMA AL SHITEN Podoba mi sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Bartuch to Ixtilka???!!! IP: *.pai.net.pl 23.02.03, 14:22 Zawsze podejrzewalam, ze cos Ich laczy....hmmm, ale zeby do takiego stopnia !!! Jednak znajomosc jezykow strasznie obcych sie przydaje ! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 23.02.03, 12:13 BARTUCH - MISUKIN ALAH OFFEN!!!!! BARTEK - USSAMA AL SHITEN Podoba mi sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 23.02.03, 15:06 ... żeby nie było... w żródle do tej strony są zapisane imiona, nie generuje ich na podstawie każdej litrki którą wpisukecie... tylko po prostu wyrzuca to co mu ktoś zapisał :( ALE I TAK JEST TO FAJNE :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 23.02.03, 17:18 JERZY KROPIWNICKI - ABU MARZOOK WHAFUKAMA - DOIN:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 23.02.03, 19:48 Ahmed The Tanzanian Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: Nowe ISLAMSKIE imię... sprawdź :) 23.02.03, 23:23 Muhammed bin Shagfest Allah Akbar! Odpowiedz Link Zgłoś