Gość: Booge IP: *.bremultibank.com.pl 17.08.06, 07:27 Podobno na stanowiska miały być wybierane osoby profesjonalne. Tak, a świstak zawija w te sreberka. Wtyd, poprostu żenada... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Witek Re: Wybory kuratora IP: *.toya.net.pl 17.08.06, 16:27 To krzepiące że 10 osób uważa, że nadaje sie do tej funkcji i pracy. Oby Komisja tym razem pracowała zgodnie z regulaminem, sprawnie, czytając komplet dokumentów kandydata, bez telefonów do MEN, bez spotkań z mediami w trakcie posiedzenia. I oby wygrała rzeczowość i wiedza kandydata a nie związkowe lub partyjne namaszczenie. Wszystkich pracujacych już nauczycieli przygotowujących się do nowego roku szkolnego - serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-dab Re: Wybory kuratora 17.08.06, 19:50 Kurator musi być z PiSu. Konkursy będą przeprowadzane do skutku. Mamy IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: Wybory kuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 21:06 Ja w tych wyborach sobie odpuściłem uczestnictwo, po raz drugi nie będę uczestniczył w tych zabawach ludu polskiego, nie liczy się profesjonalizm tylko partyjniactwo, stąd tylko 10 kandydatów, ale co przeżyłem to moje, fajne doświadczenie życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wybory kuratora IP: *.toya.net.pl 18.08.06, 19:38 Uważam, ze wybory nie sa konieczne, bo skoro ponad pół roku kuratorium obyło się bez kuratora, to szkoda pieniędzy na ten stołek. Jest niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś