Dodaj do ulubionych

Ale czemu nikt nie zachwyca się urodą nowej Miss?

21.08.06, 13:25
wiadomosci.wp.pl/gid,8469650,img,8469664,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=1

Jestem przeciwna takim konkursom, ale niechaj tam. Patrzcie jak nam się
królowa wyślicznia na brązowo! (brązowym do nas)
Obserwuj wątek
    • aaa202 A tu wygląda ciut drapieżnie 21.08.06, 13:27
      wiadomosci.wp.pl/gid,8469650,img,8469666,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=2

wrrrr!:)
      • longeta Re: A tu wygląda ciut drapieżnie 21.08.06, 13:28
        ale wiesz, że ona jest za PiS
        • aaa202 Niech sobie będzie za czymkolwiek chce 21.08.06, 13:29
          chyba nie o to na targowisku urody chodzi, nie?
          • iluminacja256 Re: Niech sobie będzie za czymkolwiek chce 21.08.06, 15:50
            Ja tam panie nei weim, konkurs w ogóle jest bez sensu, ale wydaje mi sie, ze
            jak sie wybiera już miss jakiegoś kraju, to powinna ona reprezentowac urodę
            typową dla tego kraju i uznałabym za idiotyzm, gdyby np. z Kenii przyjechała
            długonoga blondynka z niesbieskimi oczmi i białą skórą. I takie same odczucie
            mam tutaj - przed nami miss Wenezueli , albo Kolumbii;/
            W sumie, ani mnie to ziebi, ani grzeje, nie lubie takiego typu urody.
            Zdecydowanei Kręglicka jest bardziej tym co lubię.
            • aaa202 Poza solaryczną opalenizną 21.08.06, 16:09
              nie widzę żadnego odstępstwa od "typowej Polki", a i owa opalenizna weszła już
              chyba do kanonu. (opowiadała mi znajoma, pracownica sephory, że w ciągu
              ostatnich paru lat zmieniła się paleta odcieni podkładów i pudrów - to, co dziś
              jest odcieniem najjaśniejszym, parę lat temu było gdzieś pośrodku.)
              Relatywnie zawiłe dzieje naszego ludu znad Wisły spowodowały, że w naszych
              żyłach płynie krew bardzo zróżnicowana. I dobrze. Mieszanka jest najładniejsza.
              Dlatego na naszych ulicach poza marzeniem chłopców z Hitlerjugend można
              obejrzeć też dziewczyny ciemnookie, o śniadej cerze. Żyd, Tatar, Szwed, Kozak,
              Turek, Węgier, Prusak, Rusin, Cygan... wielu jest współtwórców. Szczerze
              mówiąc, nietleniona bladolica blondynka jest rzadkością. A u nas pokutuje wciąż
              mit "słowiańskiej urody". Przykład z Kenią jest chyba cokolwiek przerysowany.
              • zdanka1 Re: Poza solaryczną opalenizną 21.08.06, 16:52
                opowiadała mi znajoma, pracownica sephory, że w ciągu
                > ostatnich paru lat zmieniła się paleta odcieni podkładów i pudrów - to, co
                dziś
                >
                > jest odcieniem najjaśniejszym, parę lat temu było gdzieś pośrodku.)

A wiesz jaka to jest tragedia dla tzw. typowej Polki?:)))))Takiej, ktora opala
                sie na czerwono i leczy po opalaniu tydzień i która na dzwiek słowa solarium
                dostaje sreszczy? Ja nei musze wchodzić do sklepu, zeby wiedzieć, ze puder,
                który wg pań w tejze Sephorze ejst najjasniejszy dla mnei jest brazujący:)
                Ale ostatnio miła pani w sklepie od razu jak mnei zobaczyła i tylko usłyszała
                puder - rezekła - oj, nei będzie , pani powinna zamawiać te z rynku
                japońskiego:))))))))))
                Okazuje sie, ze po prostu Japonki, Koreanki itp kupują te jasne pudry, zeby ich
                skóra wydawala sie biała.
                W kazdym razie żyję za pan brat od 5 lat z niemiecką firma Manhattan, która
                produkuje puder dla Helgi i Klausa z rasy aryjskiej i jakoś leci. Gozrej, jak
                i klaus zapragnie chodzić na solarium:)
                • aaa202 Tak, w Polszcze same Mulatki, panie dzieju:) 21.08.06, 17:00
                • brite a tak w ogóle, to do czego Wam te pudry? 21.08.06, 17:05
                  do biszkoptu?
                  • aaa202 O, naturalista! 21.08.06, 17:16
                    moja mama ma proste kryterium urody kobiecej, które wyraża tak: A zmyć jej
                    mydlanką z pyska te mazidła, chustkę zawiązać pod brodą. Zobaczysz, jaka
                    ona "ładna" bez tych fresków! Pies z kulawą nogą by na nią nie spojrzał!
                    • najtis Re: O, naturalista! 22.08.06, 19:54
                      aaa202 napisała:
                      > moja mama ma proste kryterium urody kobiecej, które wyraża tak........<
                      wlasnie kiedys bardzo dawno temu o jednej takiej piosenkarce bodaj Sosnicka jej
                      bylo tez takie mamy z coreczkami opowiadaly,ze pewno z latynosem matka jej sie
                      puscila
                      • rozmowy_kontrolowane Re: O, naturalista! 22.08.06, 21:28
                        najtis napisał:

> aaa202 napisała:
                        > > moja mama ma proste kryterium urody kobiecej, które wyraża tak........
                        > 0;
                        > wlasnie kiedys bardzo dawno temu o jednej takiej piosenkarce bodaj Sosnicka jej
                        >
                        > bylo tez takie mamy z coreczkami opowiadaly,ze pewno z latynosem matka jej sie
                        > puscila

Matka Sośnickiej z latynosem się puściła?
                        • aaa202 Nie, to chyba chodziło o to, 22.08.06, 22:24
                          że moja matka się z Latynosem puściła. Albo ja się puściłam z Latynosem. Nie
                          wiem do końca. Ktoś puszczał, a Latynos łapał.
                          Jednak interpunkcja czasami wiele wyjaśnia;-)
                          • najtis Re: Nie, to chyba chodziło o to, 23.08.06, 07:24
                            aaa202 napisała:
                            ....Albo ja się puściłam z Latynosem....
                            Marzenia piekna rzecz
                            • aaa202 No ale przyznaj chociaż 23.08.06, 09:09
                              że Arab by mnie zechciał, błagam!
                              • rozmowy_kontrolowane Re: No ale przyznaj chociaż 23.08.06, 10:01
                                aaa202, nigdy nic nie wiadomo, skoro Bin Laden kocha sie w Whitney Houston, to
                                dlaczego jakiś Arab miałby Ciebie nie chciec:D
                                • aaa202 Rozmowo, przywracasz mi wiarę w siebie!;-) 23.08.06, 10:25
                                  tym bardziej, że ja, w przeciwieństwie do wspomnianej tu diwy, kontroluję
                                  zwieracze (jeszcze), a jedynym moim nałogiem jest ów zbożowy Anatol:)
                                  • rozmowy_kontrolowane Re: Rozmowo, przywracasz mi wiarę w siebie!;-) 23.08.06, 10:37
                                    aaa202, bo ja tutaj od rana pełnię dyżur, do moich obowiązkow należy m.in
                                    podnoszenie na duchu i przywracanie wiary;)
                                    • aaa202 To zacna misja zaiste! 23.08.06, 10:50
                                      tym bardziej, że dziś ludno tu jak w stepie.
                  • zdanka1 Re: a tak w ogóle, to do czego Wam te pudry? 21.08.06, 17:23
                    Do pająków:)
                  • huann Re: a tak w ogóle, to do czego Wam te pudry? 21.08.06, 18:25
                    brite napisał:

> do biszkoptu?
                    >
                    oczywiście że żryć.
              • prik0 Re: Poza solaryczną opalenizną 28.08.06, 18:27
                Najbrzydsza dziewczyna z całej dziesiątki finałowej. Nie wiem czym kierowało się jury konkursu, moze za dużo w nim kobiet. Być może inteligentna ale to nie wystarczy aby dostać sie do finału miss świata. I opalenizna jej nie pomoże, zresztą to może być samoopalacz, hehe
    • mag.gie ależ kociak! 21.08.06, 13:28

typowa słowiańska uroda!
      i ta opalenizna typu andriej!
      cud miód malina!
      • aaa202 Wygląda południowoamerykańsko nieco 21.08.06, 13:30
        fakt. Czyli pozytywnie.
    • aaa202 Tu trochę po konopnicku 21.08.06, 13:32
      wiadomosci.wp.pl/gid,8469650,img,8469663,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=6

ładne zęby ma.
      • bart_step Re: Tu trochę po konopnicku 21.08.06, 21:42
        To po babci.
    • aaa202 Tu raczej białym do nas 21.08.06, 13:33
      wiadomosci.wp.pl/gid,8469650,img,8469662,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=9
      • mag.gie świetne efekty świetlne / [niseata] 21.08.06, 13:40

• brite Ależ ma dużą... 21.08.06, 13:37
      ...głowę.

Od dalszych komentarzy powstrzymam się dopóki nie zobaczę innych ujęć
      pozwalających na obiektywny komentarz.
      • aaa202 Proszę bardzo, Brajcie: 21.08.06, 13:41
        wiadomosci.wp.pl/gid,8469650,img,8469660,kat,32834,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=10

tu na prawej piersi majaczy chyba paczka Radomskich:)

Zadziwiające są niezwykle nieprzychylne, a czesem wręcz chamskie komentarze
        urody nowej Miss, które można przeczytać tu i ówdzie.
        Ładna, smukła jak gazela, wpisująca się w obowiązujący trend latino. Piękne,
        głęboko osadzone oczy. Doskonałe zęby, szeroki uśmiech. Wszystko naprawdę w
        porządku.
        • brite brzydka nie jest 21.08.06, 13:58
          zyciegwiazd.onet.pl/38194,0,1,miss_polonia_2006,galerie.html
          Ale ma coś z ustami, wargi jakieś wywinięte takie, no i w ogóle szczerzy się jak
          potencjalny zakup w Janowie Podlaskim na każdej focie, co nie pozwala na
          obiektywną ocenę.
          • aaa202 W zasadzie wszystkie dziewczyny, które 21.08.06, 14:12
            przeszły jakieś tam eliminacje, żeby dojść do konkursu, są ładne i zgrabne.
            Wszystkie mają zbliżone wymiary, wzrost, wszystkie mają długie włosy (również
            wyznacznik urody kobiety - ponoć), wszystkie studiują na dwóch fakultetach,
            pracują, kochają konie i dzieci. (to podobieństwo mnie zadziwia) Ostateczny
            wybór to chyba wypadkowa gustów jury.
            Równie dobrze możnaby losować nie oglądając nawet kandydatek.

I Ty też nie bądź wstrętny, Ty Janowie Podlaski.
            • evonka Re: W zasadzie wszystkie dziewczyny, które 21.08.06, 14:15
              a mi sie podobała ta z krotkimi. byla jedna.
            • brite Re: W zasadzie wszystkie dziewczyny, które 21.08.06, 14:18
              > I Ty też nie bądź wstrętny, Ty Janowie Podlaski.

Ja w konkursach udziału nie biorę, mogę więc być wstrętny do woli!

Owszem, takie ciałka pobudzają krew w żyłach mych, jednakże moim ideałem nie są.
              • evonka a jakie są? 21.08.06, 14:20
                ideałem. twoim.
                • brite trochę niższe 21.08.06, 14:25
                  i drobniejsze. Bez nadwagi, ale nie chudziszcza. No i buzia ładna jakaś. I inne
                  krągłe elementy.
                  Żeby nie było że ja dziwak jaki, tamte miski też mi się ogólnie podobają.
                  • cassani dziwak! 21.08.06, 14:30
                    :)
                    • evonka a jaki twój ideał, cassani? 21.08.06, 14:31
                      grubsza? chudsza? miss?
                      • aaa202 Evonka, a Twój ideał? 21.08.06, 14:33
                        .
                        • evonka Re: Evonka, a Twój ideał? 21.08.06, 14:33
                          ...?
                        • evonka sie wysłało.. kobiety? 21.08.06, 14:34
                          czy meżczyzny?
                          • aaa202 A, to zależy co wolisz opiewać 21.08.06, 14:35
                            ja mam pewne typy męskie i żeńskie. Mogę się podzielić.
                            • evonka a no jedno i drugie 21.08.06, 14:41
                              bo wszak piękno i tu i tu jest, tyle, ze w innej postaci...
                              kobiety lubię typu posągowego, duze, wysokie, nie-chudziny, raczej o ksztaltach
                              obłych...ale nie grube... takie ...Maryje... nie wiem czy Maryja byla duza, ale
                              z obrazów mi sie kojarzy, ze raczej tak... :-)
                              a mężczyzn też wolę dużych... ale nie typu: kolos... malych też lubię, maja coś
                              w sobie urzekajacego.. ;-) ważne, zeby ramiona byly takie konkretniejsze...
                              • aaa202 Dzielę się: 21.08.06, 14:52
                                jako raczej hetero, powiem najpierw o mężczyznach.
                                Otóż podobają mi się mężczyźni ekstremalnie wysocy i raczej brzydcy. Muszą być
                                trochę brzydcy właśnie. Nogi koślawe żeby mieli, tyłki chude, dłonie wielkie.
                                Łysina, okulary mile widziane. Ryża szczecina. Może być typ norweskiego rybaka.
                                Albo drwala, który co prawda jest profesorem ekonomii, ale stwierdził, że woli
                                drzewa rąbać.
                                Zaś kobieta... hm, niech ma coś ciekawego w twarzy, nie wiem nos duży, zęby
                                wielkie, oczy wymowne, głos dźwięczny. Niech nie katuje się dietami, niech się
                                lubi. Wysoka, biodro, cyc. Duże kroki, proste plecy.
                                W ogóle od tego, jaki coś ma kształt i fakturę, o wiele ważniejsze jest, jak
                                się tego używa, jak się to nosi.

(trochę trudno mi oderwać cechy fizyczne od psychicznych i umysłowych.
                                Niestety. O pięknie człowieka w dużej mierze jego dusza świadczy.)
                                • evonka ależ to pięknie ujęlaś... 21.08.06, 14:55
                                  o tej duszy....

typ drwala profesora ekonomii zacny i ciekawy.. ja też takich wolę, co to
                                  kołnierzyk śnieżnobiały noszą z dystansem...
                                • brite Re: Dzielę się: 21.08.06, 14:55
                                  > (trochę trudno mi oderwać cechy fizyczne od psychicznych i umysłowych.
                                  > Niestety. O pięknie człowieka w dużej mierze jego dusza świadczy.)

No właśnie, dla mnie też są to rzeczy nierozerwalne. Funkcjonowanie jednego bez
                                  drugiego nie wchodzi u mnie w grę.
                                  • evonka Re: Dzielę się: 21.08.06, 14:58
                                    no dobrze, ale mówiliśmy tu o ideale piękna fizycznego.. bo takie jest
                                    oceniane w miss... no bo trudno cokowiek o duszy opwiedzieć jak panna powie,
                                    że " w wolnych chwilach serfuję.." czy inny wyuczony tekst...

ja am lubie ludzi oglądać. mam oczy to patrzę. i jedni mnie pociągaja wzrokowo
                                    a inni mniej... ideał IDEAŁ to co innego. mieszkam z takim i mi dobrze.
                            • evonka podziel sie... 21.08.06, 14:44
                              i jednem i drugiem..
                      • cassani Re: a jaki twój ideał, cassani? 21.08.06, 14:38
                        cyc na dwie dłonie siedmiolatka,
                        biodra szczuplejsze od pasa o wymiar cyca,
                        pupa na sześć dłoni flecisty,
                        nogi dłuższe na odcinku kolano - kostka od odcinka kostka - paluch
                        komplet paluchów - żebym się nie bał i zbytnio nie absorbował,
                        pachy w stanie niewskazującym,
                        twarz owalna,
                        oczy obowiązkowe,
                        włosy na uszach a nie w,

no i oczywiście musi kochac dzieci i interesować się hipoterapią a jej
                        marzeniem być robienie ludziom dobrze.

• evonka Re: a jaki twój ideał, cassani? 21.08.06, 14:43
                          hmm... no to pełno takich!!! ;-))
                          tylko musisz mieć ze soba siedmiolatka caly czas, zeby ten cyc mierzyc.. ;-))
                          jeśłi szukasz oczywiscie...
                          • cassani ja mam dłonie 10-latka 21.08.06, 14:44
                            jak obgryzę pazury to są jak znalazł :)
                            • evonka Re: ja mam dłonie 10-latka 21.08.06, 14:45
                              oj, z obgryzionymi pazurami to fuj! żadna nie da sobie cyca mierzyc....
                              • cassani no przecież se palców nie odrąbię 21.08.06, 14:46
                                i nie będę z dzieckiem na randki chodził!
                                • evonka przytnij, przytnij... 21.08.06, 14:47
                                  paznokietki. ;-) obgryzione fuj!
                                  • cassani Re: przytnij, przytnij... 21.08.06, 14:48
                                    evonka napisała:

> paznokietki. ;-) obgryzione fuj!

nie fuj - tylko połknij! kultury trochę!
                                    :)
                                    • evonka oj, żarty, zarty.. 21.08.06, 14:49
                                      a dzieci to potem czytaja i łykają... ;-)
                              • brite dlaczego? 21.08.06, 14:46
                                czy obgryzione paznokcie cycom nie w smak?
                                • evonka Re: dlaczego? 21.08.06, 14:48
                                  obgryzione najgorzej wyglądaja u sprzedawcy albo kasjera... jak liczy kasę, to
                                  patrzeć nie mogę... wrrr...! a co dopiero porównywać z cycem! ..
                                  • cassani a sięgacie do nóg 21.08.06, 14:49
                                    żeby obgryźć?
                                    • evonka cassani, ja brzydliwa jestem... 21.08.06, 14:51
                                      nie kontynuuj, prosz... bo obiad mam niebawem...
                                      • cassani przeciez nogami 21.08.06, 14:52
                                        go nie zjesz :)
                                        • huann Re: przeciez nogami 21.08.06, 18:30
                                          a jak będą w przystawce zimne nóżki? a? :>
                                    • brite ja odwrotnie 21.08.06, 14:51
                                      nogą sięgam do głowy

:o)
                                      • cassani dobra metoda 21.08.06, 14:52
                                        na głoda!
                                      • evonka ja też! kiedyś... 21.08.06, 14:56
                                        stopami odtykałam głowy.. taka "kołyska" powstawała z ciała..
                                        oj, człowiek był gibki.. nie to co teraz....
                                        • cassani pozwolisz 21.08.06, 14:58
                                          że sobie przestanę wyobrażać :) musze pracować...
                                          • evonka ależ to takie na w-fie było cwiczenie 21.08.06, 15:00
                                            ... no i nie wszystkie dzieci umiały. a ja umiałam. i mnie pani za wzór
                                            giętkości pokazywała... ;-)) bosz...
                                            • cassani Re: ależ to takie na w-fie było cwiczenie 21.08.06, 15:03
                                              ja się bałem skakać "na tygrysa" i stawać na rękach pod drabinką - ale jak juz
                                              się nauczyłem to ciągle tak stałem!
                                              • evonka jak sie skacze "na tygrysa"?? 21.08.06, 15:04
                                                ..?
                                                • cassani Re: jak sie skacze "na tygrysa"?? 21.08.06, 15:05
                                                  z jelonkiem w zębach!
                                                  • aaa202 Skoro można skakać 21.08.06, 15:12
                                                    przez kozła, to można też na tygrysa.
                                                    Jakieś dziwne te wuefy były?
                                                  • evonka beznadziejny to był 21.08.06, 15:29
                                                    rzut piłką lekarską... bez sensu zupełnie...
                                                  • aaa202 Ach, w rzucie piłką lekarską byłam mistrzynią! 21.08.06, 15:31

beznadziejne to było czołganie się pod ławkami. (nie muszę dodawać, że nie
                                                    mieściłam się)
                                                  • evonka hmm... ja też.! ;-) 21.08.06, 15:36
                                                    ale to nie zmianialo mojego bardzo obojętnego podejscia do tej 'dyscypliny"...
                                                  • aaa202 Najbardziej w dupę to dostałam na wuefie 21.08.06, 15:42
                                                    na studiach. Przydzielono mnie na zajęcia z lekkoatletyki. Zapieprzałam po
                                                    trybunach na Styrskiej, w górę, w dół, potem kółko po stadionie dla oddechu i
                                                    znowu skoki po trybunach. I tak półtorej godziny.
                                                    Chciałam się przenieść do sekcji ping ponga, ale było już za późno i
                                                    przegapiłam "casting";-)
                                        • aaa202 A ja normalnie 21.08.06, 15:00
                                          nogę za głowę mogę założyć.
                                          Ale kiedy już założę, to wpadam w panikę, że nie zdejmę;-)

A sztuczki z kołyską to bym nie zaryzykowała na twardej podłodze.
                                          • evonka Re: A ja normalnie 21.08.06, 15:02
                                            no na twardej to się trochę cyc moze obić...
                                            ja to nie dam rady teraz bo sie zastałam w kościach, ale jak cyca nie było to
                                            bez problemu.. ;-))).
                                            • cassani Re: A ja normalnie 21.08.06, 15:04
                                              evonka napisała:

> no na twardej to się trochę cyc moze obić...
                                              > ja to nie dam rady teraz bo sie zastałam w kościach, ale jak cyca nie było to
                                              > bez problemu.. ;-))).

no i jak ja mam się teraz ustosunkowac żeby było dżentelmeńsko i elegancko???
                                              no?
                                              • evonka Re: A ja normalnie 21.08.06, 15:05
                                                no jak? no normalnie... wszak dżentelmen elegancki jesteś....
                                              • brite ależ 21.08.06, 15:06
                                                oczywiście zaproponować ewentualny masaż ewentualnie obitego cyca.
                                                • cassani przypominam 21.08.06, 15:07
                                                  że mam dłonie 10-latka - a wchodzą tylko krótsze w grę!
                                                  • evonka łapy przy sobie! ;-) 21.08.06, 15:08
                                                    poza tym się wyginać nie zamierzam.. trzeszczy mi w kościach.. ;-)
                                                  • cassani Re: łapy przy sobie! ;-) 21.08.06, 15:11
                                                    evonka napisała:

> poza tym się wyginać nie zamierzam.. trzeszczy mi w kościach.. ;-)

nie będę podsłuchiwał - obiecuję!
                                                • aaa202 I jeszcze masaż 21.08.06, 15:08
                                                  obtartych o podłogę żeber i kości biodrowych. Cyc to pikuś.
                                                  • evonka właśnie, wlaśnie.. to żebra i biodra 21.08.06, 15:10
                                                    najbardziej się obijają...
                                                    jak kto chudy oczywiscie, bo jak grubas, to ma miękko... ;-)
                                                  • cassani Re: I jeszcze masaż 21.08.06, 15:12
                                                    aaa202 napisała:

> Cyc to pikuś.

łatwo powidziec jak sie ma. jak się nie ma to cały czas po łbie łażą.
                                                  • aaa202 Cyce po łbie łażą 21.08.06, 15:14
                                                    ;-)
                                                  • cassani to była taka 21.08.06, 15:19
                                                    omomatopeja!
        • mag.gie Re: Proszę bardzo, Brajcie: 21.08.06, 14:35
          aaa202 napisała:

> głęboko osadzone oczy.

Jakby któś mnie 'skomplementował' takim tekstem to nie wiedziałabym jak się
          zachować.
          Dziwnie to brzmi...

• brite Re: Proszę bardzo, Brajcie: 21.08.06, 14:39
            To oznacza, że ma bardzo ściągniętą skórę na czaszce.
          • aaa202 No coś Ty, nic złego na myśli nie miej 21.08.06, 14:40
            ładne oczy, ładne, duże. Mocna czaszka. Oczy głęboko. Ładnie.

mnie kiedyś pewien kolega powiedział, że mam fantastyczne rzepki. Czasem sobie
            oglądam te rzepki i nie chce mi wyjść inaczej - miał rację;-)
            • huann Re: No coś Ty, nic złego na myśli nie miej 21.08.06, 18:33
              rzepki ale takie do jedzenia rzepki? :>
    • evonka Re: Ale czemu nikt nie zachwyca się urodą nowej M 21.08.06, 14:07
      "... mam 24 lata... lubię filmy Woody Allena.. w wolnych chwilach pieke
      ciasta.. "
      och, ludu.. wybrałeś sobie piękną i co dalej? czy to cokolwiek wnosi?
    • cassani ja się zachwycam 21.08.06, 14:09
      i nie jestem przeciwnikiem żadnych konkursów.
      o ile ludzie biorą w nich udział dobrowolnie.
      ogólnie jestem przeciwnikiem wszelkich przeciwników.
      • evonka Re: ja się zachwycam 21.08.06, 14:13
        ...ja też w sumie się pzyłaczę do grona przeciwnikow przeciwników.. ;-)
        ale wydaje mi sie, ze taki konkurs to takie lanie wody i pustostan...
        • aaa202 Ja jestem przeciw z paru powodów 21.08.06, 14:19
          ale nie będę się wysmętniać, bo to wątek rozrywkowy jest.
          Amen

(Polikwidowałabym też cyrki, w których występują zwierzęta, oraz ogrody
          zoologiczne, gdzie na skrawku ziemi ma mieszkać pantera, lub wilk, ale to już
          zupełnie osobny wątek, a z niniejszym łączący się tylko pierwiastkiem mojego
          sprzeciwu.)

Zaś Pani Cieślik, królowa nasza miłościwa, jest ładna.
          • evonka Re: Ja jestem przeciw z paru powodów 21.08.06, 14:21
            no tak. no ja też jakby nie bardzo rozumiem o co w tym chodzi. ale sie nie
            wysmętniamy...
            a krolowa mi się nie podoba. taka żaba troche...
            • aaa202 Nie, nie wysmętniajmy się dzisiaj. 21.08.06, 14:26
              A Grażyna Szapołowska (członkini jury Miss Polonia - oto związek z tematem)
              śmieje się niesłychanie seksownie. Mam na myśli fonię. Tony wsinające się ku
              górze, dźwięcznie, utrzymane tam ciut za długo i to zakończenie... przymknięcie
              ust i nosowy niski pomruk. Bardzo mi się podoba, ale nawet nie próbuję
              trenować. Mam to swoje zwykłe "hahaha" bez zawijasów i wystarczy. Około
              pięćdziesiątki wymyślę może coś bardziej skomplikowanego.
        • cassani Re: ja się zachwycam 21.08.06, 14:27
          taki konkurs to WIELKIE lanie wody, a tym bardziej śmiech mnie ogarniał jak
          oglądałem w TV jak się miasta biły o organizację Miss World - to dopiero
          uciecha i prestiż. Ktoś sobie obzurał ze to będzie świetna promocja W-wy, tak
          na pewno. Miss World moze promować stolice 3-go świata jesli już.

a wracając do meritum - jak ktoś chce brać udział w wyborach miss polski - jego
          święte prawo. Tak samo jak tych którzy biora co niedzielę udział we mszy, lub
          raz w roku jadą na wakacje na Majorkę.
    • memento77 fajna niunia 21.08.06, 14:23

• cassani znaczy dupa? /.nt 21.08.06, 14:28

• aaa202 Znaczy foczka 21.08.06, 14:28

• evonka foczka bez szlafroczka 21.08.06, 14:30
            i do tego piecze ciasta...
            • jarkoni Re: foczka bez szlafroczka 21.08.06, 14:43
              zawsze była ekologia, dzieci i pokój na świecie...Skąd nagle te konie?? :-)
              • evonka jakie konie, jarkonie? 21.08.06, 14:46
                foki! foczki...
                • jarkoni Re: jakie konie, jarkonie? 21.08.06, 15:45
                  Evonka, tak bardzo szczerze powiedz...Toż to nie jest słowiański typ urody..Nie
                  jestem antysemitą, ale to powinna być Miss Izraela...I ten brąz z solarium...A
                  podobno nasze wystrzałowe foczki to krew z mlekiem, a nie pół-mulatki...A może
                  ja się nie znam...
                  • aaa202 Co to, do bladej dupy, jest "słowiański typ urody" 21.08.06, 15:48
                    o jakich Słowianach mówicie?
                    • huann Re: Co to, do bladej dupy, jest "słowiański typ u 21.08.06, 18:36
                      aaa202 napisała:

> o jakich Słowianach mówicie?

właśnie - afrykańskich, czy europejskich?
            • cassani Re: foczka bez szlafroczka 21.08.06, 14:45
              evonka napisała:

> i do tego piecze ciasta...

i lubi golonkę - tak wczoraj mówiła!
              • huann Re: foczka bez szlafroczka 21.08.06, 18:37
                to tak jak ja!!! :D
                • alek06 Re: foczka bez szlafroczka 22.08.06, 18:59
                  A jak myślicie, te jej ząbki to natura czy sztucznie poprawiane ?
                  • huann Re: foczka bez szlafroczka 22.08.06, 20:09
                    podobno pracuje jako pomoc dentystyczna.
                    jak mawia dziad_borrrrowy: dzierrrrżbórrr! :]
            • huann Re: foczka bez szlafroczka 21.08.06, 18:35
              a kto je zjada te ciasta następnie? ;>
    • bryzolin Re: Ale czemu nikt nie zachwyca się urodą nowej M 21.08.06, 14:37
      Ma zęby końskie lub usmiech koński - jak kto woli oraz oczy narkomanki. Ogólnie
      jednak ładna jest jednak ale znam ładniejsze kobiety, np. moja konkubina jest
      śliczna i jest tych wad powyższych pozbawiona.
      • brite zgadzam się! /nt 21.08.06, 14:40

• cassani znasz konkubinę bryzolina???? /nt 21.08.06, 14:41

• strzyga60 Re: znasz konkubinę bryzolina???? /nt 21.08.06, 15:15
            twoja wypowiedz to beznadzieja
            • cassani no 21.08.06, 15:15
              no
              • strzyga60 Re: nodo cassani 21.08.06, 15:17
                ciagle piszesz ten sam tekst nudne
                • cassani i co teraz zrobimy? 21.08.06, 15:19
                  moze zaczniemy mnie uczyć? może na początek ty napiszesz 10 składnych zdań na
                  jeden temat a ja się będe uczył, dobrze tato?
                  • strzyga60 Re: i co teraz zrobimy? 21.08.06, 15:22
                    paranoja polece dobregop lekarza w ramach nfz
                    • cassani to leć/bez odbioru 21.08.06, 15:24

• strzyga60 Re: to leć/bez odbioru 21.08.06, 15:26
                        a niech nabierze chorowitku
                        • brite Tak żeby zmienić temat 21.08.06, 15:42
                          Czy wyszukując w wyszukiwarce grafiki google (images.google.com) słowo Sylwester
                          pokazuje się Wam na pierwszym miejscu to samo co mnie?
                          • mag.gie Re: Tak żeby zmienić temat 21.08.06, 15:45
                            brite napisał:

> Czy wyszukując w wyszukiwarce grafiki google (images.google.com) słowo
                            Sylweste
                            > r
                            > pokazuje się Wam na pierwszym miejscu to samo co mnie?
                            >

tak :)
                          • aaa202 A co Tobie się wyświetla? 21.08.06, 15:45
                            bo mi "sylwester 2005/2006" i jakieś oferty imprezowe.

Skąd te poszukiwania? Już planujesz?

p.s.
                            nie znoszę imprez sylwestrowych.
                            • brite nie nie 21.08.06, 15:46
                              chodzi o wyszukiwanie obrazków, images.google.com
                            • zamek Re: A co Tobie się wyświetla? 21.08.06, 18:29
                              aaa202 napisała:

> p.s.
                              > nie znoszę imprez sylwestrowych.
                              Ja tez z roku na rok coraz mniej. Na dowód: w ubiegłym roku jeden jedyny raz
                              połozyłem się spać przed północą. A było to w Sylwestra.
                    • aaa202 Dajcie sobie spokój, proszę. Przyznaję się, to JA 21.08.06, 15:29
                      jestem konkubiną, JA.
                      Jednocześnie pragnę dodać, że nie biorę odpowiedzialności za poglądy Bryzolina,
                      część z nich nawet mnie mierzi, lub po prostu dziwi, nie zamierzam go jednak
                      bronić, ani proponować korzystniejszej wykładni jego słów.
                      (właśnie czytam projekt konstytucji i Wam to również polecam)

I nie chodźcie do lekarza po próżnicy. Te usługi kosztują skarb państwa!

• jarkoni Re: Dajcie sobie spokój, proszę. Przyznaję się, t 21.08.06, 15:52
                        Proszę nic o projekcie konstytucji...Drażliwy temat...Będzie u nas Iran, ale po
                        chrześcijańsku...Ajatollach Kaczka...Ciekawe ilu jeszcze musi wyemigrować, żeby
                        zostali ONI plus faszysci spod znaku LPR i przestępcy spod znaku Samoobrony i
                        ich mohery....I kto zgasi światło, jeśli jeszcze na prąd będzie :-) Ale się heh
                        napolitykowałem, ciekawe czy wywalą mój tekst...Ale frankly speaking, czy nie
                        widzą bracia co 90% ludzi mówi?????????????
                        • aaa202 W momencie uchwalenia zmian w Konstytucji 21.08.06, 16:30
                          będę musiała z żalem uznać, że zostałam wyrzucona poza obręb narodu polskiego.
                          Jaką narodowość sobie wtedy wybrać? Co radzicie?
                          • jarkoni Re: W momencie uchwalenia zmian w Konstytucji 21.08.06, 17:16
                            Myślę, że Łukaszenkę, dyktatura podobna, ale bardzo ciepli i życzliwi
                            ludzie...Polecam, znam ich dobrze...
                            • aaa202 Ludzie rzeczywiście wspaniali, również znam 21.08.06, 17:17
                              ale ja nie chcę siekierki na kijek zamieniać;-)
                              • jarkoni Re: Ludzie rzeczywiście wspaniali, również znam 21.08.06, 17:33
                                No cóż, to pozostaje pozostać w kraju mlekiem i miodem płynącym, gdzie nawet
                                uda się ukraść księżyc....Pozdrawiam...
    • rozmowy_kontrolowane Re: Ale czemu nikt nie zachwyca się urodą nowej M 21.08.06, 19:48
      Jeśli o mnie chodzi, to nie zachwycam się, ponieważ ona mi się w ogole nie podoba.
      Oglądałam cały ten konkurs i odniosłam wrażenie, że z roku na rok kandydatki są
      coraz bardziej puste i plotą trzy po trzy.
    • agtsmith Re: Ale czemu nikt nie zachwyca się urodą nowej M 22.08.06, 01:37
      Kicha straszliwa. Pasztet, o.
    • aaa202 Dziś spojrzałam na nią świeżym okiem 22.08.06, 09:50
      i podoba mi się nawet bardziej niż wczoraj. Czarnuszka taka. Chudziiiiina i
      chyba odwodniona (te oczy zapadnięte, czy też głęboko osadzone z natury), ale
      jak się odkarmi, to naprawdę przyjemnie będzie popatrzeć.
      • huann Re: Dziś spojrzałam na nią świeżym okiem 22.08.06, 12:59
        aaa202 napisała:

> Chudziiiiina i
        > chyba odwodniona

> ale jak się odkarmi, to naprawdę przyjemnie będzie popatrzeć.

Huann jako żywo! ;D
    • gray bo nie ma za bardzo czym? /bt 23.08.06, 11:25

• mag.gie a to nie jest przypadkiem Miss Stomatologów?/nt 23.08.06, 11:38

• aaa202 Miss Dent?:) 23.08.06, 11:50
        Kiedyś pewien komik, Jasper Carrot, opowiadał, jak się wybiera miss Litwy. Otóż
        miss Litwy zostaje jedyna dziewczyna z tego kraju, która ma wszystkie zęby na
        przedzie.

• szprota ale czy złote? [nt] 24.08.06, 00:27

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka