yarro 27.02.03, 00:03 Teo na watku o Architekcie Miasta podrzucił link do bardzo dobrego artykułu. Pozwoliłem soboe wrzucić go na główne podforum :) www1.gazeta.pl/warszawa/1,34896,1227126.html Polecam! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flip Re: Centrum miasta - artykuł IP: *.p.lodz.pl 27.02.03, 00:58 W Warszawie centrum osmiesza Warszawe. A bo w Warszawie widac pieniadze, tylko widac, ze sa one strasznie zle inwestowane, bo innwestorzy wijaja sobie miasta wokol ich niedomytych paluchow. A w Lodzi? Centrum chyba nie osmiesza, ale przyprawia o litosc nad Lodzia. Pomyslcie o tym w kontekscie wplywow z PHARE na przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Centrum miasta - artykuł 27.02.03, 01:21 Przeczytałem... Nie wiem co więcej mogę powiedzieć nad to, że cieszę się, że urodziłem się i mieszkam w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Centrum miasta - artykuł IP: *.toya.net.pl 27.02.03, 14:38 Jednak zdecydowanie wolałbym mieć problem, że są pieniądze inwestorzy i problemem jest tylko jak to zrobić by od strony urbanistyczno-architektonicznej było jak najlepiej. Stolica ma setki projektów warszawa.um.gov.pl/wydawnictwa/ A u nas sielanka cisza ale może start Łodzi będzie lepszy bez błędów takich jak w stolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Centrum miasta - artykuł IP: *.toya.net.pl 27.02.03, 15:03 Podobno będzie zmiana planu zagospodarowania przestrzennego centrum Łodzi, ktoś wie co się wiąże z tym. Stolica ma już projekt swojego centrum www1.gazeta.pl/warszawa/1,34888,1315794.html Odpowiedz Link Zgłoś