Gość: radna IP: 80.122.227.* 21.02.10, 10:54 Czy wiecie, ze Lapinski byl przeciw przedluzeniu linii A4 do Otropy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazmig Re: Lapinski przeciw A4 do Ostropy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 11:31 a Ty radna za czym bylas.. I kogo obchodzi musztarda po obiedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz-mick jagger No i bardzo dobrze IP: *.com 22.02.10, 20:41 Wreszcie zmądrzał... Po co trambus ma dublować linię autobusową nr 624? Jaki jest tego sens??? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: No i bardzo dobrze 22.02.10, 22:59 > Po co trambus ma dublować linię autobusową nr > 624? Jaki jest tego sens??? A w ogóle rozumiesz słowo "dublować"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz-mick jagger Argument IP: *.com 22.02.10, 23:29 Wyobraź sobie, że masz jechać pociagiem osobowym do Opola... wisi mi to czy jedzie przez Strzelce, czy przez Kędzierzyn... a nie ma sensu puszczać jednocześnie obu! Jak będę chciał jechać do ostropy albo Wilczego Gardła to pojadę 624 - jest szybciej! A4 na tej trasie to taki chwyt marketingowy, zwłaszcza, że przecież Ostropa leży w miejscu, gdzie jak to okreslił miłościwie nam panujący ZF "wozi sie powietrze" - gęstość zaludnienia, ilość samochodów prywatnych i inne wskazują, że nie ma potrzeby tak częstego kursowania do Ostropy i "wożenia powietrza" Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 impotent jazz-mick jagger 23.02.10, 19:49 > Wyobraź sobie... wisi mi Przykro mi, żeś impotent. > to czy jedzie przez Strzelce, czy przez Kędzierzyn... a nie ma sensu > puszczać jednocześnie obu Wykazujesz się doskonałością idioty. Powiedz to tym z Kędzierzyna i ze Strzelec. Na pewno popukają ci palcem w czoło. > Jak będę chciał jechać do ostropy albo Wilczego Gardła to pojadę > 624 - jest szybciej Przypomina mi się przygłup, który jeździł tankować do Orzesza, bo tam było 2 grosze taniej. > ilość samochodów prywatnych i inne wskazują, że nie ma > potrzeby tak częstego kursowania do Ostropy Masz braki w logicznym mysleniu. Autobus to nie tylko bierne zbieranie klientów, ale też mozliwość zmniejszenia parkowania samochodów prywatnych w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lapinski przeciw A4 do Ostropy IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.10, 23:51 jazmig napisał(a): > I kogo obchodzi musztarda po obiedzie? Jak to kogo komediancie? Tego, który po obiedzie chce przygryź jeszcze kiełbasą:-) Odpowiedz Link Zgłoś