Dodaj do ulubionych

Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działaczy ŁKS

IP: *.158.rev.vline.pl 29.08.06, 20:27
przecież Chojnacki powiedział że jeśli któryś z piłkarzy jest niezadowolony to
może sobie poszukać nowego pracodawcy, czy DZikija myślał po derbach że
zadomowi się na stałe w podstawowej jedenastce????
Obserwuj wątek
    • Gość: Łodziak Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działaczy ŁKS IP: *.toya.net.pl 29.08.06, 20:29
      Mamia Dżikija trzymaj sie trenuj ciezko a dostaniesz szanse kibice ŁKSu sa z
      Toba !!!! ŁKS Rodowici Łodzianie !!!!
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:37
        >ŁKS Rodowici Łodzianie !!!
        ??? Nie sądzę aby w Łomży mieszkali jacyś rodowici Łodzianie....
    • Gość: jinx Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 29.08.06, 21:11
      a ja mysle, ze trener powinien powiedziec jednemu czy drugiemu zawodnikowi ze
      nie gra i co powinien poprawic jesli zalezy mu na grze. no ale to tylko moja
      opinia.
      • Gość: todi Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.toya.net.pl 29.08.06, 21:16
        Tylko że wszedzie decyduje trener o tym kto gra. A skoro wybiera skład taki a
        nie inny i ma wyniki to chyba dobrze to robi...
        Walczyk szuka dziury w całym po prostu i tyle...
    • Gość: simon Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działaczy ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:13
      piwer nie strasz nie strasz bo się zesrasz
      • Gość: karolew Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.range86-132.btcentralplus.com 29.08.06, 22:36
        tak..tak... lepiej nic złego nie pisać o ŁKS-ie, bo jeszcze się coś posypie i
        wtedy jak nic - wina dzienikarzy.
      • Gość: BULDOG ;-) Przykładem piłkarz Wyczałkowski IP: *.toya.net.pl 29.08.06, 22:41
        Podstawowy gracz w zeszłym sezonie, a teraz podobno zakończył karierę. Może by
        tak pan dziennikarz z nim zrobił wywiad?? Bo w porównaniu z nim to Dziki ma
        jeszcze szansę. A Wyczałkowski to na chleb nawet z pilki nie zarabia. A Probierz
        się też nie powiedział dlaczego go nie chce w Widzewie
        • thomaspawel Re: Przykładem piłkarz Wyczałkowski 29.08.06, 23:11
          A Probierz powiedział, tylko ty nie czytałeś. Albo czytasz tylko www.lkslodz.pl
    • Gość: rwt Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.centertel.pl 29.08.06, 22:37
      Widzisz Mamia, tak samo było w Widzewie jak byli tu panowie Andrzejowie. Taki
      sam obciach. Coś nie masz szczęścia w życiu: najpierw Petra, teraz ŁKS...
      Współczuję.
    • Gość: 1908 Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.chello.pl 29.08.06, 23:45
      gral i przewalilismy mecz, co by nie mowic dosc wazny, bo z kandydatem do spadku
      czyli taki gdzie powinnismy byli zdobyc punkty. nie gral i wszystkie mecze
      wygrane. jeszcze rozumialbym te zale jak byloby odwrotnie. rzeczywiscie z dupy
      wyjety temat
      • thomaspawel Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz 30.08.06, 01:42
        jak na razie kandydat do spadku jest jeden i nazywa się ŁKS, bo przejadł kasę
        na podgrzewanie murawy (ale jest daszek!), a od lutego będzie grał u siebie...w
        Bełchatowie :)
        • Gość: rwt Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.astral.lodz.pl 30.08.06, 09:12
          Mylisz się thomaspawel. Tydzień przed terminem ŁKS pójdzie na żebry do Urzędu
          Miasta i coś tam znowu sobie wyrwie. Znowu się wszyscy zrzucimy na bazarek.
          Dobra, niech mają...!
          • Gość: todi Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 12:32
            Wcześniej się wszyscy zrzucaliśmy na waszą krzżówkę pastwiska z kurnikiem to
            dobrze było?
            • Gość: manolo Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 15:33
              dokladnie,jak miasto za rzadow czerwonych wlozylo kupe kasy w ten wiejski
              kurnik to wszystko bylo ok?
              • thomaspawel Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz 30.08.06, 17:12
                kibice ŁKS to mistrzowie świata w tworzeniu mitów na własny użytek.

• Gość: todi Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 18:31
                  Wobec tego ogólnokrajowa prasa też. No i oczywiście historycy... wszyscy tworzą
                  mity które są zawsze wbrew jedynej i słusznej prawdzie widzewskiej...
                  Kto tu jest mitomanem? Kto się żywi sukcesami sprzed 20 lat? Kto nawiązuje stale
                  do sportowego trupa który od 2004 roku jest rozszarpywany przez wierzycieli a
                  mimo to nie chce mieć z nim nic wspólnego? W którym roku założono Widzew Łódź
                  skoro w 1910 roku Widzew był wsią? Dlaczego na podstawie jednej legitymacji
                  członkowskiej wydłuża się historię klubu o ponad 12 lat? Skąd Widzew miał
                  pieniądze na remont stadionu skoro od blisko 15 lat tonął w milionach długów?
                  Kto tu jest mistrzem w tworzeniu własnej "rzeczywistości"? Nie sądzę aby to byli
                  akurat kibice ŁKS...
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:44
                    same bzdury:
                    Jakie to niby sukcesy mieliśmy w 1986?
                    Wieś Widzew istnieje wciąż :-P
                    Jednak nie o tą wieś chodzi imbecylu....
                    SPN Widzew to coś innego niż RTS Widzew, Coś ala ŁKS i ŁKS Głowno
                    Dlatewgo że innych legitymacji już nie ma...
                    Bo Stadionem zarządzał ktoś inny, nie SPN Widzew...

A teraz pytania do mitomanów:
                    Jakie "sukcesy" ma ŁKS w piłce nożnej?
                    Dlaczego utworzono nową spółkę z Głowna której oddano sekcję piłki noznej?
                    Dlaczego nikt z polskich mieszkańców Łodzi nie wiedział nic o ŁKSie do lat 30
                    ubiegłego stulecia?
                    Skąd ŁKS weżmie pieniądze na podgrzewaną murawę?
                    Dlaeczgo przez lata ukrywano prawdziwą historię utworzenia ŁKSu???
                    itd...
                    • Gość: rtsIVliga Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:58
                      Kiedy Widzew odda długi ?
                      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 11:39
                        zapytaj się Pawelca i Grajewskiego. SPN wciąż istnieje :-P
                • Gość: 1908 hahaha IP: *.chello.pl 31.08.06, 14:34
                  napisal kibic klubu widzew zalozonego taaaaaaaaaaa z pewnoscia w 1910 roku
                  buhaha i macie to herbie, przepraszam herby - w logo to macie i kto tu tworzy
                  mity na wlasny uzytek. albo to, ze gdzie nie pojedziecie to was witaja chlebem
                  i sola i podbiegaja chlopcy w czerwonych szaliczkach proszac wasze gwiazdy
                  (przepraszam gwazdy) hehe o autograf. sami jestescie mistrzami w tworzeniu mitow
                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 11:46
                    nie ośmieszaj się 1908, jeszcze kilka lat temu zaprzeczaliscie że ŁKS załozyli
                    żydzi i że ponoć Trawbucel załozył ŁKS aby biedne łódzkie dzieci mogły grać w
                    piłkę. A teraz szukacie założycieli i pierwszych prezesów ŁKS na zydowskim
                    cmentarzu, okaząło się że całkowicie niesłusznie macie w rodowodzie datę 1908 i
                    że na samym początku ŁKS dawał przedstawienia teatralne a o sporcie nie było
                    mowy - a biedne łódzkie dzieci dopiero w latach 30 zaczęły się dowiadywać co
                    trzy literki znaczą...
                    I kto tu jest bajkopisarzem???
                    • Gość: 1908 nie pierdol IP: *.chello.pl 03.09.06, 19:19
                      juz to przerabialem i nie chce mi sie powtarzac. na uzasadnienie swoich tez nie
                      masz 1 (slownie jednego dowodu), wiedze czerpiesz moze z widzew.pl czy z innego
                      gowna. zaden z dwoch gosci podpisujacych wniosek o zalozenie klubu ŁKS nie
                      nazywal sie taubwurcel i nie byl nawet papierowym zalozycielem. a o co chodzi z
                      tymi dziecmi w latach 30. to zupelnie nie wiem. zreszta gdyby nawet, to i tak
                      jakies 50 lat przed tym jak biedne dzieci dowiedzialy sie o wiesdzewie.
                      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 20:57
                        Ty Nic Nigdy Nie Wiesz.
                        Idż zapytaj się swojego Rabina On Ci przekaże Prawdę ....
                        • Gość: 1908 skad sie wziela nazwa zydzew? IP: *.chello.pl 03.09.06, 22:29
                          czy twoj rabin mi odpowie?
                          • Gość: karolew Re: skad sie wziela nazwa zydzew? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 04.09.06, 00:15
                            ale Mamija Dżikija ma żal...
                          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 07:31
                            nie jestem kibicem ŁKSu Łódź, nie mam więc dostępu do synagogi i nie mam tez
                            rabina :-(
                            • Gość: 1908 Łodź 100% ŁKS IP: *.chello.pl 04.09.06, 19:31
                              szkoda za to, ze masz dostep do klamki do pokoju z internetem. co masz 15minut
                              bo nie pogryzles dzis lekarzy?
                              • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 05.09.06, 09:34
                                Nie rozśmieszaj mnie. Wyjaśnij Dlaczego niby w Łodzi 100% kibiców to kibice
                                ŁKSu Łomża???
                                Kibicowsko i piłkarsko w Łodzi ŁKS Łódź nie istnieje i jest to powodem waszych
                                fustracji, co widać zresztą na tym forum bardzo wyrażnie.
                                • Gość: Gość Co za ciekawy nick IP: *.tpnet.pl 08.09.06, 03:07
                                  można go tłumaczyć tak

1910*
                                  ----
                                  (*) - tak naprawdę powstaliśmy nieco później, ale 1910 z gwiazdką ładniej
                                  wygląda niż 2004 bez gwiazdki
                                  • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.09.06, 07:47
                                    ta gwiazdka oznacza, że w odróznieniu od innego klubu z Łodzi Widzew ma polskie
                                    korzenie...
    • Gość: pm Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: 212.191.170.* 30.08.06, 00:02
      Przecież ŁKS bez Dzikiego wygrał trzy ostatnie mecze. Nie rozumiem zatem skąd
      ten niepokój Jurka? Trener jest odpowiedzialny za wyniki i wybiera odpowiedni
      skład. Moze zatem Jurek powinien wskazać który z obecnych w składzie ŁKS
      zawodników powinien ustąpić dzikiemu miejsca?
    • Gość: kibic Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 00:04
      masz rację...... redaktor sieje ferment....a piłkaż D .....spoko....powalczy o
      miejsce w składzie.....Chojnacki głupi nie jest.....
    • Gość: duduś a może by tak na naukę pisania do Warszawy? IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 02:19
      sport.gazeta.pl/pilka/1,65051,3577709.html
      tam potrafią normalnie pisać o wszystkich klubach
    • Gość: zibi Piłkarze powinni mieć zakaz wypłakiwania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:14
      publicznie dziennikarzom. To są wewnętrzne sprawy firmy czyli klubu. Ujawnianie
      tajemnic klubowych powinno być surowo karane. W zawodowych klubach od tego jest
      rzecznik. Pilkarz jest od grania. Logiczne, że jezeli kadra liczy 22 zawodników,
      to przynajmniej 8 nie będzie grać na boisku. Najpierw płakał Madej, teraz Dżikija.
      A wybiorcza co to jest, ściana płaczu ?
    • Gość: Sparing - remis Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działaczy ŁK IP: 212.160.191.* 31.08.06, 14:24
      No i co takiego wielkiego pokazał ten dżikija, aby głosić takie sądy? Może byś
      tak walczuś teraz napisał artykuł w który odszczekasz słowa wypowiedziane w
      przypływie zazdrości o to, że Wielki ŁKS jest lepszy od ficefka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka