Gość: tp IP: *.158.rev.vline.pl 29.08.06, 20:27 przecież Chojnacki powiedział że jeśli któryś z piłkarzy jest niezadowolony to może sobie poszukać nowego pracodawcy, czy DZikija myślał po derbach że zadomowi się na stałe w podstawowej jedenastce???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łodziak Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działaczy ŁKS IP: *.toya.net.pl 29.08.06, 20:29 Mamia Dżikija trzymaj sie trenuj ciezko a dostaniesz szanse kibice ŁKSu sa z Toba !!!! ŁKS Rodowici Łodzianie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:37 >ŁKS Rodowici Łodzianie !!! ??? Nie sądzę aby w Łomży mieszkali jacyś rodowici Łodzianie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 29.08.06, 21:11 a ja mysle, ze trener powinien powiedziec jednemu czy drugiemu zawodnikowi ze nie gra i co powinien poprawic jesli zalezy mu na grze. no ale to tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todi Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.toya.net.pl 29.08.06, 21:16 Tylko że wszedzie decyduje trener o tym kto gra. A skoro wybiera skład taki a nie inny i ma wyniki to chyba dobrze to robi... Walczyk szuka dziury w całym po prostu i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działaczy ŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:13 piwer nie strasz nie strasz bo się zesrasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.range86-132.btcentralplus.com 29.08.06, 22:36 tak..tak... lepiej nic złego nie pisać o ŁKS-ie, bo jeszcze się coś posypie i wtedy jak nic - wina dzienikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULDOG ;-) Przykładem piłkarz Wyczałkowski IP: *.toya.net.pl 29.08.06, 22:41 Podstawowy gracz w zeszłym sezonie, a teraz podobno zakończył karierę. Może by tak pan dziennikarz z nim zrobił wywiad?? Bo w porównaniu z nim to Dziki ma jeszcze szansę. A Wyczałkowski to na chleb nawet z pilki nie zarabia. A Probierz się też nie powiedział dlaczego go nie chce w Widzewie Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Przykładem piłkarz Wyczałkowski 29.08.06, 23:11 A Probierz powiedział, tylko ty nie czytałeś. Albo czytasz tylko www.lkslodz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.centertel.pl 29.08.06, 22:37 Widzisz Mamia, tak samo było w Widzewie jak byli tu panowie Andrzejowie. Taki sam obciach. Coś nie masz szczęścia w życiu: najpierw Petra, teraz ŁKS... Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.chello.pl 29.08.06, 23:45 gral i przewalilismy mecz, co by nie mowic dosc wazny, bo z kandydatem do spadku czyli taki gdzie powinnismy byli zdobyc punkty. nie gral i wszystkie mecze wygrane. jeszcze rozumialbym te zale jak byloby odwrotnie. rzeczywiscie z dupy wyjety temat Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz 30.08.06, 01:42 jak na razie kandydat do spadku jest jeden i nazywa się ŁKS, bo przejadł kasę na podgrzewanie murawy (ale jest daszek!), a od lutego będzie grał u siebie...w Bełchatowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.astral.lodz.pl 30.08.06, 09:12 Mylisz się thomaspawel. Tydzień przed terminem ŁKS pójdzie na żebry do Urzędu Miasta i coś tam znowu sobie wyrwie. Znowu się wszyscy zrzucimy na bazarek. Dobra, niech mają...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todi Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 12:32 Wcześniej się wszyscy zrzucaliśmy na waszą krzżówkę pastwiska z kurnikiem to dobrze było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 15:33 dokladnie,jak miasto za rzadow czerwonych wlozylo kupe kasy w ten wiejski kurnik to wszystko bylo ok? Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz 30.08.06, 17:12 kibice ŁKS to mistrzowie świata w tworzeniu mitów na własny użytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todi Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 18:31 Wobec tego ogólnokrajowa prasa też. No i oczywiście historycy... wszyscy tworzą mity które są zawsze wbrew jedynej i słusznej prawdzie widzewskiej... Kto tu jest mitomanem? Kto się żywi sukcesami sprzed 20 lat? Kto nawiązuje stale do sportowego trupa który od 2004 roku jest rozszarpywany przez wierzycieli a mimo to nie chce mieć z nim nic wspólnego? W którym roku założono Widzew Łódź skoro w 1910 roku Widzew był wsią? Dlaczego na podstawie jednej legitymacji członkowskiej wydłuża się historię klubu o ponad 12 lat? Skąd Widzew miał pieniądze na remont stadionu skoro od blisko 15 lat tonął w milionach długów? Kto tu jest mistrzem w tworzeniu własnej "rzeczywistości"? Nie sądzę aby to byli akurat kibice ŁKS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:44 same bzdury: Jakie to niby sukcesy mieliśmy w 1986? Wieś Widzew istnieje wciąż :-P Jednak nie o tą wieś chodzi imbecylu.... SPN Widzew to coś innego niż RTS Widzew, Coś ala ŁKS i ŁKS Głowno Dlatewgo że innych legitymacji już nie ma... Bo Stadionem zarządzał ktoś inny, nie SPN Widzew... A teraz pytania do mitomanów: Jakie "sukcesy" ma ŁKS w piłce nożnej? Dlaczego utworzono nową spółkę z Głowna której oddano sekcję piłki noznej? Dlaczego nikt z polskich mieszkańców Łodzi nie wiedział nic o ŁKSie do lat 30 ubiegłego stulecia? Skąd ŁKS weżmie pieniądze na podgrzewaną murawę? Dlaeczgo przez lata ukrywano prawdziwą historię utworzenia ŁKSu??? itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtsIVliga Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 02.09.06, 23:58 Kiedy Widzew odda długi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 11:39 zapytaj się Pawelca i Grajewskiego. SPN wciąż istnieje :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 hahaha IP: *.chello.pl 31.08.06, 14:34 napisal kibic klubu widzew zalozonego taaaaaaaaaaa z pewnoscia w 1910 roku buhaha i macie to herbie, przepraszam herby - w logo to macie i kto tu tworzy mity na wlasny uzytek. albo to, ze gdzie nie pojedziecie to was witaja chlebem i sola i podbiegaja chlopcy w czerwonych szaliczkach proszac wasze gwiazdy (przepraszam gwazdy) hehe o autograf. sami jestescie mistrzami w tworzeniu mitow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 11:46 nie ośmieszaj się 1908, jeszcze kilka lat temu zaprzeczaliscie że ŁKS załozyli żydzi i że ponoć Trawbucel załozył ŁKS aby biedne łódzkie dzieci mogły grać w piłkę. A teraz szukacie założycieli i pierwszych prezesów ŁKS na zydowskim cmentarzu, okaząło się że całkowicie niesłusznie macie w rodowodzie datę 1908 i że na samym początku ŁKS dawał przedstawienia teatralne a o sporcie nie było mowy - a biedne łódzkie dzieci dopiero w latach 30 zaczęły się dowiadywać co trzy literki znaczą... I kto tu jest bajkopisarzem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 nie pierdol IP: *.chello.pl 03.09.06, 19:19 juz to przerabialem i nie chce mi sie powtarzac. na uzasadnienie swoich tez nie masz 1 (slownie jednego dowodu), wiedze czerpiesz moze z widzew.pl czy z innego gowna. zaden z dwoch gosci podpisujacych wniosek o zalozenie klubu ŁKS nie nazywal sie taubwurcel i nie byl nawet papierowym zalozycielem. a o co chodzi z tymi dziecmi w latach 30. to zupelnie nie wiem. zreszta gdyby nawet, to i tak jakies 50 lat przed tym jak biedne dzieci dowiedzialy sie o wiesdzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 03.09.06, 20:57 Ty Nic Nigdy Nie Wiesz. Idż zapytaj się swojego Rabina On Ci przekaże Prawdę .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 skad sie wziela nazwa zydzew? IP: *.chello.pl 03.09.06, 22:29 czy twoj rabin mi odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: skad sie wziela nazwa zydzew? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 04.09.06, 00:15 ale Mamija Dżikija ma żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 04.09.06, 07:31 nie jestem kibicem ŁKSu Łódź, nie mam więc dostępu do synagogi i nie mam tez rabina :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Łodź 100% ŁKS IP: *.chello.pl 04.09.06, 19:31 szkoda za to, ze masz dostep do klamki do pokoju z internetem. co masz 15minut bo nie pogryzles dzis lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 05.09.06, 09:34 Nie rozśmieszaj mnie. Wyjaśnij Dlaczego niby w Łodzi 100% kibiców to kibice ŁKSu Łomża??? Kibicowsko i piłkarsko w Łodzi ŁKS Łódź nie istnieje i jest to powodem waszych fustracji, co widać zresztą na tym forum bardzo wyrażnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Co za ciekawy nick IP: *.tpnet.pl 08.09.06, 03:07 można go tłumaczyć tak 1910* ---- (*) - tak naprawdę powstaliśmy nieco później, ale 1910 z gwiazdką ładniej wygląda niż 2004 bez gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 08.09.06, 07:47 ta gwiazdka oznacza, że w odróznieniu od innego klubu z Łodzi Widzew ma polskie korzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: 212.191.170.* 30.08.06, 00:02 Przecież ŁKS bez Dzikiego wygrał trzy ostatnie mecze. Nie rozumiem zatem skąd ten niepokój Jurka? Trener jest odpowiedzialny za wyniki i wybiera odpowiedni skład. Moze zatem Jurek powinien wskazać który z obecnych w składzie ŁKS zawodników powinien ustąpić dzikiemu miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 00:04 masz rację...... redaktor sieje ferment....a piłkaż D .....spoko....powalczy o miejsce w składzie.....Chojnacki głupi nie jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś a może by tak na naukę pisania do Warszawy? IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 02:19 sport.gazeta.pl/pilka/1,65051,3577709.html tam potrafią normalnie pisać o wszystkich klubach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Piłkarze powinni mieć zakaz wypłakiwania się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:14 publicznie dziennikarzom. To są wewnętrzne sprawy firmy czyli klubu. Ujawnianie tajemnic klubowych powinno być surowo karane. W zawodowych klubach od tego jest rzecznik. Pilkarz jest od grania. Logiczne, że jezeli kadra liczy 22 zawodników, to przynajmniej 8 nie będzie grać na boisku. Najpierw płakał Madej, teraz Dżikija. A wybiorcza co to jest, ściana płaczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sparing - remis Mamia Dżikija: Mam żal to trenerów i działaczy ŁK IP: 212.160.191.* 31.08.06, 14:24 No i co takiego wielkiego pokazał ten dżikija, aby głosić takie sądy? Może byś tak walczuś teraz napisał artykuł w który odszczekasz słowa wypowiedziane w przypływie zazdrości o to, że Wielki ŁKS jest lepszy od ficefka? Odpowiedz Link Zgłoś