Gość: luki IP: *.toya.net.pl 02.03.03, 15:50 Kto był wczoraj na giełdzie biletowej w ZKT-1? No i jakie wrażenia? Ja jak wpadłem przed 14, to było już zaledwie kilka osób, ale ponoć wcześniej było tłoczno. pzdr, luki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eliza Re: Giełda biletowa IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 02.03.03, 22:57 Gość portalu: luki napisał(a): > Kto był wczoraj na giełdzie biletowej w ZKT-1? No i jakie wrażenia? > Ja jak wpadłem przed 14, to było już zaledwie kilka osób, ale ponoć wcześniej > było tłoczno. > > pzdr, > luki Miałam przyjemność uczestniczyć wczorajszego dnia w tym wydarzeniu od godziny 9.30. Rzeczywiście ok 14 było już prawie po spotkaniu, ale trzeba powiedzieć że zaczęło się ono o 9.00. Moje wrażenia są bardzo pozytywne. Jestem zadowolona że tam pojechałam. Przybyło mi sporo biletów, nawiązałam znajomości. Cieszy mnie też to, że to co ja miałam do zaoferowania do wymiany przydało się w jakimś stopniu innym kolekcjonerom. Pozdrawiam serdecznie wszystkich których tam spotkałam Eliza z Białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Giełda biletowa 14.03.03, 11:47 A czy wiadomo kiedy będzie następna? Bo tą ostatnią przegapiłem,a bardzo chętnie bym się wybrał. Za wszystkie informacje z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś