Dodaj do ulubionych

Łódzka PO z twarza Leppera

IP: *.icm.edu.pl 09.09.06, 08:52
Czego mozna sie spodziewac po łódzkiej PO, skoro na jej czele stoi byly
bokser, ktory nawet matury nie ma! To juz Lepper jest lepiej wyksztalcony. Mam
nadzieje, ze pan Grabarczyk po wyborach zrobi z tym porzadek!
Obserwuj wątek
    • Gość: ????? Masz kiepskie informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:13
      Po pierwsze nie bokser tylko karateka.
      Po drugie lepszy karateka niż tancerz.
      Po trzecie z maturą czy bez,a Łódź od Kropy uwolnią
      Po czwarte czemu pan Grabarczyk, nie robi porządku przed wyborami?
      Odpowiem Ci, bo Grubski jest mu użyteczny jako wykonawca poleceń,a tylko z
      Kropy robi durnia mówiac,ze to co złego to Grubski,a nie ja.
      • Gość: nie_dla_populizmu mozliwe, ale IP: *.icm.edu.pl 09.09.06, 09:19
        dla mnie jednak ma znaczenie, ze na czele łódzkiej PO stoi gosc z podstawowym
        wyksztalceniem. Od Platformy wymagam czegos wiecej niz od Samoobory. W PO jest
        cala masa ludzie bardzo dobrze wyksztalconych i nie widze powodu, zeby jej
        przewodniczacym byl akurat ktos z podstawowym wyksztalceniem.
        • Gość: Gosia Wiśniewska Nie kłam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:47
          Studiowałam z Macikiem Grubskim na UŁ zaocznie prawo - zaczęliśmy w roku
          1993/94. On co prawda zaraz ze studiów wyleciał, ale skoro na nich był,to
          musiał mieć przynajmniej maturę. Nie jest może moimu lubionym politykiem, ale
          nie lubię jakktoś w zaślepieniu kłamstwa wypisuje
          • Gość: nie_dla_populizmu Nie klamie IP: *.icm.edu.pl 09.09.06, 09:58
            Tak slyszalem od osoby, ktory zna Grubskiego. A ze na strone PO w notce o
            Grubskim nie ma nic o jego wyksztalceniu, to znaczy, ze cos jest na rzeczy.
            Zreszta nawet jesli ma srednie wyksztalcenie to nie sa to wystarczajace
            kwalifikacje na polityka moim zdaniem.
          • Gość: mimi Re: Nie kłam.... IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 10:47
            Jest dwóch Grubskich, zapaśnik i karateka. Sprecyzuj, o którego chodzi.
            • Gość: LP Re: Nie kłam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:52
              Przed chwilą ktoś pisał, że bokser.
              To ten Grubski musi być niezły Superman i może dlatego Kropiwnicki go się tak
              boi:-)))
              • Gość: mimi Re: Nie kłam.... IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 10:56
                lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/373482.html
                lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/643596.html
              • Gość: LP Re: Nie kłam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 11:01
                Chądzyński mówił o kulturyście,więc ten Grubski to jakiś heros jak Herkules.
                Miejmy nadzieję,że wysprząta stajnię Augiasza na Piotrkowskiej 104.
            • Gość: nie_dla_populizmu Re: Nie kłam.... IP: *.icm.edu.pl 09.09.06, 10:56
              Chodzi o Grubskiego, ktory jest przewodniczacym PO w Łodzi. Tego Grubskiego:
              www.lodz.platforma.org/index.php?option=content&task=view&id=69
              nie tego:
              www.karate.pl/magazyn/archiwum/index.php?page=98
              • Gość: mimi Re: Nie kłam.... IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 11:01
                Z tego wynika, że wykształcenie podstawowe ma.
      • Gość: nie_dla_populizmu Ty masz chyba wiece jeszcze bardziej kiepskie IP: *.icm.edu.pl 09.09.06, 11:02
        Bo nie chodzi o karateke, z ktorym studiowalas, ale o zapasnika (tez sie
        pomylilem, ze to bokser ;)). No i jednak prawdopodobnie napisalem prawde, ze
        "moj" Grubski ma podstawowe wyksztalcenie.
        • Gość: Gosia Wiśniewska Re: Ty masz chyba wiece jeszcze bardziej kiepskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 11:07
          Ja wiem z kim studiowałam. Studiowałam z tym Maćkiem Grubskim, który jest
          szefem PO w Łodzi.
          I przestań szkalować ludzi.
          Co to za argument, że kolega co zna Grubskiego ci powiedział?
          Mnie kolega powiedział, że pan X , którego dobrzezna, ma stosunki seksualne z
          kozą. Czy to dowód?
          • Gość: nie_dla_populizmu Re: Ty masz chyba wiece jeszcze bardziej kiepskie IP: *.icm.edu.pl 09.09.06, 11:12
            To ze z nim studiowalas jest taka sama prawda jak to, ze jest on karateka :P.
            Kolega jest czlonkiem łódzkiej PO, wiec to jest wiarygodne zrodlo.
            • Gość: głos Pseudo Sympatyk PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 11:24
              Maciej Grubski ma średnie wykształcenie. Jest szefem PO,bo potrafi sprawnie
              zarządzać strukturą, nie boi sie odważnych decyzji i nie ma zamiaru układąc się
              z Kropa. Walka o Łódź idzie na ostro i teraz tacy jak Maciek są potrzebni.
              Irytuja mnie ludzie, którzy udaja wielkich symaptyków PO, zatroskanych obecną
              sytuacją. Ci, którzy wspieraja PO i zgadzają się z jej wizją miasta są
              zadowoleni z obecnej sytuacji w PO, bo jest ona najlepsza od powstania tej
              partii w Łodzi. Vide ostatnia akcja przeciwk Kropie.

I nawet poseł wybawca Grabarczyk nie uratuje tego emeryta z Piotrkowskiej 104.
              • Gość: nie_dla_populizmi Zapisz sie do Samoobrony albo do PiS IP: *.icm.edu.pl 09.09.06, 11:36
                A mnie denerwuja pseodosympatycy Łodzi, członkowie PO, ktorzy nie oceniaja
                merytorycznie obecnych wladz miasta, wytykajac to, co zle, a uznajac pozytywy
                tej prezydentury, ale wala w czambul, potepiajac wszystko.

To co, chodzi wam tylko o kolejny skok na kase? Kropa nie jest az tak zlym
                prezydentem, jak chcecie tego na swoich bilboardach. I jesli przez te bilboardy
                PO znowu przegra wybory, to mam nadzieje, ze zostaniecie rozliczeni ze swoim
                liderem, zapasnikiem ze srednim wyksztalceniem na czele (ktory notabene pracuje
                w MOPS, instytucji miejskiej odpowiedzialnej za polepszanie sytuacji łodzian,
                dyrektor tej instytucji rowniez jest czlonkiem PO, wiec mieliscie duzo
                mozliwosci, zeby sie wykazac w Łodzi).
                • Gość: abc Re: Zapisz sie do Samoobrony albo do PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:12
                  Czegoś tu nie rozumiem.
                  Jesteś, jak sądzę, przeciwnikiem PO. zatem nie powinneś sobie życzyć,by
                  nieudolni w twojej opinii szefowie zostali odsunięci.Powinneś sobie zyczyć by
                  rządzili nieudolnie dalej!!!!
                  No chyba,ze jesteś zwolennikiemPO- alewtedy twojej postawy nie rozumiem jeszcze
                  bardziej, to juzjest chyba rozdwojenie jaźni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka