Dodaj do ulubionych

Czy Fabryce nadal biją?

IP: 216.104.228.* 17.07.01, 12:04
Słyszałam, że w Fabryce są nieciekawi ochroniarze a chce gdzieś w piątek umówić
się z koleżankami? Gdzie można bezpiecznie pójść?
Ela
Obserwuj wątek
    • Gość: shoo Re: Czy Fabryce nadal biją? IP: *.pg.com 17.07.01, 13:28
      Oj, skarbie tak to bywa, ja sie swoja opinie opiera na gazetach... Rzeczywiscie,
      ponad rok temu dwoch chlopakow dostalo dosyc mocno od chlopcow z miasta, z
      ktorymi bramka bala sie zadzierac, ale od tego czasu zmienili sie ochroniarze i
      przestali wpuszczac do klubu po godz. 3... Dzieki czemu fabra nie jest juz
      najdluzej otartym klubem i najebane lyse grubasy juz nie tam zlaza...

• Gość: shoo Re: Czy Fabryce nadal biją? IP: *.pg.com 17.07.01, 13:34
        juz sie tam nie zlaza... jezu, ile mi sie literowek ostatnio robi!!! A tak
        naprawde, to bardzo polecam, to moj ulubiony klubik, jest tam bardzo fajnie
        zwlaszcza w piatki, tyle ze latem przychodzi troszke mniej ludzi, bo bywa za
        goraco..
        • Gość: Ela Re: Czy Fabryce nadal biją? IP: 216.104.228.* 17.07.01, 14:42
          Czyli warto tam iść. A może ktoś zna inne adresy?
          Ela
          • Gość: Gray Re: Czy Fabryce nadal biją? IP: *.toya.net.pl 17.07.01, 17:41
            polecam Łódź Kaliską, Riff Raff, Od zmierzchu do świtu i Rollingstone.
          • Gość: HuBar Re: Czy Fabryce nadal biją? IP: *.atman.pl 17.07.01, 17:45
            Polecam Bagdad Cafe. A co do Fabryki to nadal tam piją :-)
    • Gość: Nice_guy Re: Czy Fabryce nadal biją? IP: 10.0.213.* / 212.191.188.* 20.07.01, 02:22
      Gość portalu: Ela napisał(a):

>Gdzie można bezpiecznie pójść?

Osobiście polecam Cotton Club na politechnice...
      ewentualnie ojźlebardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka