ixtlilto 10.03.03, 15:31 Ponieważ nigdy więcej nie będziesz już nastolatkiem, życzę Ci, żebyś nie zapomniał jak to fajnie mieć te "naście" lat. Zdroofka, szczęścia i słodyczy- Ixtlilto życzy. -- Ixtlilto (jeszcze) "-nastka" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: UNI-katowe urodziny 10.03.03, 15:35 Sto lat nam żyj i umilaz zycie ;-) Forumowiczu Ty nasz :-) zdrówka i pomyslności. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: UNI-katowe urodziny 10.03.03, 15:51 Stooooo Laaaat stoooo laaaaaat niech żyje żyje naaaaaaam Wszystkiego dobrego i dużo !!! Życzy Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: UNI-katowe urodziny 10.03.03, 16:17 Wszystkiego czego sobie życzysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek UNI-katowe urodziny - STOLArz niech żyje nam! 10.03.03, 20:22 Unicorns-are-ADULT!!! Yupiiiiii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: UNI-katowe urodziny IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.03.03, 20:27 Staropolskie 100 lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombarder ngt 6 Re: UNI-katowe urodziny IP: *.toya.net.pl 10.03.03, 21:12 ee a ja tez skonczylem w tym m-cu swoje latka i nikt mi nie zyczy;( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: UNI-katowe urodziny 10.03.03, 21:56 Gość portalu: bombarder ngt 6 napisał(a): > ee a ja tez skonczylem w tym m-cu swoje latka i nikt mi nie zyczy;( -- Jak się z kis jest juz od dawna, jak się kogoś zna, jak się kogoś lubi... pamięta sie o takich rzeczach. Wiele osób na Forum jest od ponad roku, nie raz sie widzieliśmy, nie jedno razem przeżyliśmy... może za rok, kto wie ;-) Jak chcesz się zintegrować to zapraszam: Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: 10.03.03, 21:32 Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak tylko podziękować autorce wątku za pamięć i wszystkim za życzenia. Pozdrawiam i również życzę wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: UNI-katowe urodziny 11.03.03, 08:35 Tradycyjnie - Wszystkiego Najzdrowszego ! -K' [też "-nastka, jak Ixtilka ! ;-)))] Odpowiedz Link Zgłoś