Dodaj do ulubionych

Parada w nowej formule od 2007 roku

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.06, 00:33
ZA TAKĄ FORMUŁĄ FESTWIWALU KROPA BĘDZIE ZA.
Obserwuj wątek
    • hubar Parada w nowej formule od 2007 roku 20.09.06, 00:42
      Świetny pomysł!
      Tylko ja się zastanawiam, czy nie lepszą lokalizacją dla Parady byłaby np ulica
      Żeromskiego od Mickiewicza do Radwańskiej - pobliski park byłby super
      argumentem. Bo niestety, taka impreza w samym sercu Łodzi, może mieć dużo
      przeciwników, choćby z tego powodu że przy Piotrkowskiej mieszka duuużo osób.
      • Gość: Romek Re: Parada w nowej formule od 2007 roku IP: 193.238.18.* 20.09.06, 16:52
        Krzysztof Kwiatkowski juz dawno poprał nową formułę parady. Widziałem materiał ŁWD
    • agnieszka-dab Boat-City 20.09.06, 08:40
      O Festiwalu Boat-City Radoń powiedział:
      "Na razie zainteresowanie tym festiwalem jest mizerne..."
      Ciekawe, bo w sobotę wieczorem pod sceną zgromadziło się ok. 8 tys. ludzi...
    • Gość: Dj Parada w nowej formule od 2007 roku IP: 212.2.99.* 20.09.06, 10:10
      Panie Radoń a formułę Parady Wolności to Pan wymyślił czy była to mizerna kopia
      LOVE PARADE ? :))) Hahah Trzeba zapytać Dr. Motte kto był pierwszy ;) Ale chyba
      dla większości jest jasne kto wtedy nie miał swojego pomysłu ;)
    • Gość: czarli Parada w nowej formule od 2007 roku IP: *.retsat1.com.pl 20.09.06, 10:17
      Popieram wszelkie inicjatywy kulturalne w Lodzi - to zawsze promocja miasta,
      sprawiaja, ze cos sie w nim generalnie dzieje, nie stoi w miejscu. Ale czemu do
      licha wydarzenie, ktore ma praktycznie nie miec nic wspolnego z, ogolnie rzecz
      biorac, muzyka elektroniczna bedaca fundamentem pierwotnej Parady Wolnosci,
      nazywac takim imieniem? Niech to bedzie juz nawet "Parada 2007" ale niech Pan,
      Panie Radoń nie porownuje nowej formuly wydarzenia do festiwalu Boat City, skoro
      nie ma w niej miejsca na muzyke elektroniczna. Powierzenie opieki nad muzyka
      taneczna Radiu Eska jest wystarczajacym do tego powodem. Pozdrawiam.
    • Gość: Cube Parada w nowej formule od 2007 roku IP: 212.2.99.* 20.09.06, 10:37
      Parada Wolności byla super ale też należy pamiętać, że była to w tamtych czasach
      jedyna impreza na swieżym powietrzu, teraz mamy multum podobnych imprez np.
      IRiver, Creamfields, Heineken, iCoke czy Paradę Miłości w Berlinie na której
      organizatorzy Łódzkiej Pardy ewidentnie się wzorowali, więc powrót Parady
      Wolności nie robi już na mnie takiego wrażenia ale na pewno byłoby miło zobaczyć
      ekipę sonic trip jadącą tirem przez Łódź :)
    • Gość: Lowee Parada w nowej formule od 2007 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:18
      hmmm, mizerna namiastka...brak pomysłu...podczepić do legendy...LEGENDA UMARŁA!
      Adamie jesli masz pomysł to dlaczego go nie realizujesz?
      Mogę się jedynie domyślać skąd nagłe wystąpienie w sprawie tego typu imprez.
      Ale powiedzmy,że póki co zostawmy to w domyśle...
    • Gość: goosiaczek Do radonia i redakcji IP: 212.160.138.* 20.09.06, 13:05
      Pan radoń jest po prostu żenujący. Boat-city festival nazwal mizernym oraz
      podczepieniem się do legendy - to naprawde żałosne.Po 1 dlatego ze to parada
      wolnosci byla podczepieniem sie pod legende, a po 2 to boat city festival
      został nazwanym w 2005 wydarzeniem roku!!!Ale rozumiem ze radon bardzo
      sympatyzuje z kwiatkowskim wiec chce mu zrobic w ten sposob kampanie. swoja
      droga to przykre ze o wydarzeniu palcem na wodzie pisanym mówi się juz 2 dzien
      a wyborcza nawet nie łaskaw byla przyjechac na boat city gdzie bylo około 8
      tysięcy ludzi. Ciekawe skąd ta blokada????!!!!!A jesli nawet przyjechała
      napisala ze pojawiło się 300 osob!!!Szok!!!!
      • hubar Gosiaczek 20.09.06, 13:45
        Nie mam amiaru bronić Adama Radonia, mówiąc że miał w tej wypowiedzi 100% racji.

Ale weź dziecino wyluzuj, bo pitolisz coś bez składu i ładu i najwyraźniej nie
        masz kompletnie pojęcia co, gdzie, kied, jak i o kim.
        • Gość: goosiaczek do hubara IP: *.toya.net.pl 20.09.06, 21:45
          To raczej ty mówisz bez ładu i składu a skoro nie wiesz o czym piszę to lepiej
          się nie odzywaj bo pojęcie masz nikłe nędzny dzieciaczku. Więc radze ci
          najpierw trochę poczytać a potem zabierać głos na forum
          • ice_mc Czterdziestoletnia młodzież znowu atakuje!!!! 21.09.06, 10:13
            czytajac wywiad cisnie mi sie na usta piosenka Dezertera, ktora zacytowalem:
            "Osiwiała młodzież częstuje popkulturą..."
          • hubar Gosiaczku 21.09.06, 22:07
            Weź się wyluzuj.
            Staram się wyłowić o co Ci chodzi i cos tam starasz sie powiedzieć, tylko
            cieniutko Ci wychodzi.

Kobietko, Ty mi radzisz abym się dowiadywał w tym temacie?
            buahahahhahahaha hehehehehehehehe
            • Gość: Goosiaczek HUbarze IP: 212.160.138.* 22.09.06, 13:17
              Naprawde jest z tobo cos nie tak dzieciaczku skoro nie wiesz o co mi chodziło w
              1 wypowiedzi.Dziwne bardzo bo jest to jasne i przejrzyste az dziwne ze nie
              rozumiesz.......No ale nic, 90% ludzi nie rozumie tego co czyta buahahahahah
              • hubar GOsiaczku 23.09.06, 22:42
                Gość portalu: goosiaczek napisał(a):
                > Pan radoń jest po prostu żenujący. Boat-city festival nazwal mizernym oraz
                > podczepieniem się do legendy - to naprawde żałosne. Po 1 dlatego ze to parada
                > wolnosci byla podczepieniem sie pod legende,
                ==
                Radoń sobie oceniń, miał prawo. Ale kogo chcesz oszukać, że BoatCity nie jest
                niejako kontunuacją Parady Wolności?

>a po 2 to boat city festival został nazwanym w 2005 wydarzeniem roku!!!
                ==
                Wybacz, ale to ma być argument? hihihihihi weź przestań. Kto na to głosował? Ci,
                którzy się tym interesują. Poza tym, przy braku przez dwa lata Parady, to
                wreszcie impreza openair w Łodzi z muzyka klubową, to faktycznie było
                wydarzenie, ale dla zainteresowanych jedynie.

> Ale rozumiem ze radon bardzo
                > sympatyzuje z kwiatkowskim wiec chce mu zrobic w ten sposob kampanie.
                ==
                Jakieś tajne przecieki?

A BoatCity to Makowski, tak?

>swoja
                > droga to przykre ze o wydarzeniu palcem na wodzie pisanym mówi się juz 2 dzien
                > a wyborcza nawet nie łaskaw byla przyjechac na boat city gdzie bylo około 8
                > tysięcy ludzi. Ciekawe skąd ta blokada????!!!!!A jesli nawet przyjechała
                > napisala ze pojawiło się 300 osob!!!Szok!!!!
                ==
                No to przyjechali, czy nie przyjechali? Napisali czy też nie? Proszę mi podać
                gdzie, w jakim artykule była podana liczba osób uczestnicząca w BC.
                Rozumiałas wogóle co czytasz w gazetach? Czytasz gazety, poza BravoGirl?
    • Gość: Dinozauer wspominki ;) IP: 212.33.76.* 21.09.06, 12:02
      Jestem dinozaurem lubiącym techno. Lubilem Paradę Wolności i bylem prawie na
      wszystkich. Podobala mi się zabawa przy platformach w centum miasta, potem
      parada ulicami Łodzi pod Halę Sportową i zabawa na Mega Party w Hali. Gdy bylo
      referendum w sprawie Parady, wraz ze znajomymi dinozaurami, pragnęliśmy, by
      impreza odbywala się pod Halą. Niestety wszystko upadlo.
      Rok temu bylem na Belt Syty Festiwalu i bylem mocno rozczarowany. Choć muzyka
      techno, jednak publiczność zupelnie inna. Zabraklo tych fajnych ludzi. Szkoda.
      W przyszlym roku jedziemy do Berlina.
    • Gość: chleb Parada w nowej formule od 2007 roku IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 23:01
      dobra nazwa mi się nasuwa: FESTIWAL DIALOGU CZWARTEJ MUZYKI ;)
    • Gość: fan techno Re: Parada w nowej formule od 2007 roku IP: 81.219.179.* 23.09.06, 22:44
      Niech Adam Radoń ta sobie spokój z Parada Wolności, kiepski jest i tyle!!!!!!!
    • Gość: Chriss666 Re: Parada w nowej formule od 2007 roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 02:37
      Szczerze watpie ze powroci ta sama Parada z przed lat. Kazdy sie bawil, bez
      gniewu , zawisci. Dzisiaj jest tragicznie, pelno gowniarstwa pseudotechno
      maniakow!!, tylko czekaja zeby komus dopie... Wszystko co w paradzie bylo
      najlepsze to ludzi!! Magia jaka sie unosila, nad ludzmi tanczacych jak w
      transie, utkwila mi w umysle na zawsze. Nie zmienia sie rzeczy doskonalych!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka