Gość: Pawiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:59 Na mistrza Polski przyszedł czas... na mistrza przyszedł czas... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mosty Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:08 No, może jeszcze nie na mistrza, ale na finalistę pucharu, a przy sprzyjających okolicznościach nawet na zdobywcę tego trofeum. Mam nadzieję że w finale zagramy z Wisłą Kraków i niezależnie od wyniku zagramy w UEFA Cup :) ŁKS Manhattan, sia la la la la! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.range81-157.btcentralplus.com 21.09.06, 16:30 z całym szacunkiem panowie, ale chyba was z lekka poniosło... :) mosty? a po ci ŁKS w UEFA Cup? mało ci rozgoryczenia w dotychczasowych występach? to się nazywa naiwność! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:05 bez przesady, nie na mistrza....ale o czołówke można powalczyc. Poza tym zeby rywalizowac o mistrzostwo wypadałoby mieć odpowiednie zaplecze finansowe. A na to sie nie zanosi dopoki w klubie są Stępień i Wróblewski. Wierze jednak ze lada moment pojawi sie kolejny ale tym razem większy sponsor. TYLKO ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Rozgoryczenie widać w twoich wpisach karolew IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 17:09 Nie możesz przeżyć że z Widzewem jest kiepsko a właściwie gorzej niż kiepsko to wylewasz swoje żale i rozgoryczenie tutaj i próbujesz prowokować podobnie jak twoj kolo po szalu (jak to mówią) 1910*. Wracaj chłopie do Polski i pomóż swojemu ukochanemu klubowi a nie tacisz energię na przesiadywanie przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 18:45 Protestuję!!! ja nikogo do niczego nie prowokuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Rozgoryczenie widać w twoich wpisach karolew IP: *.range81-157.btcentralplus.com 21.09.06, 20:03 kolego czytelniku uważny, w przeciwieństwie do ciebie, jestem w stanie zaakceptować niepowodzenia Widzewa, bo w porównaniu do twojego kochanego ŁKS-u, Widzew nie przyzwyczaja swoich kibiców zbyt długo do akceptacji marazmu w osiąganiu niczego, z przerwami raz na 40 lat, tak jak to ma w zwyczaju twój klub. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Re: Rozgoryczenie widać w twoich wpisach karolew IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 20:39 > w przeciwieństwie do ciebie, jestem w stanie zaakceptować niepowodzenia Widzewa< Uwierz mi ja też jestem w stanie je zaakceptować i to nawet szybciej niż sobie myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miku Re: Rozgoryczenie widać w twoich wpisach karolew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:21 A z Wami nie dzieje sie kiepsko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosty Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:20 > mało ci rozgoryczenia w dotychczasowych występach? Że co? Hehehe... Buehehehehe! Hehehe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.dolsat.pl 21.09.06, 19:05 Walczyk ,dobrze wypadł Łakomy? Przecież on grał z 5 minut.Co można po takim krótkim pobycie na boisku powiedzieć o dyspozycji piłkarza? Nie dziwota że redaktora na stadionie traktują jak zbitego psa..... PS: nie ma to jak napisać artykuł posiłkując się opiniami kilku dziadków stojących pod trybuną,co panie Walczyk.Byłem,widziałem....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lks Parzeczew Hols ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Grod.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:19 Lks mistrzem, wczesniej niz na stulecje klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano Zimna woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 01:17 Panowie - szklaneczkę zimnej wody zalecam. Najpierw trzeba zdobyć 35 punktów, żeby w lidze się spokojnie utrzymać, a poźniej można o czymś większym pomyśleć. Przed początkiem sezonu myśleliśmy o 11-12 miejscu - teraz na razie mamy 3 - cieszmy się z tego, ale nie pompujmy pwietrza w balon - sporo ciężkich meczów przed nami - jak z wyjadów do Bełchatowa i Lecha przywieziemy 2 lub 3 punkty będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: Zimna woda 22.09.06, 11:32 tak tak...jak na razie to chyba w użyciu była zimna wóda, albo lepsze wynalazki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teofilów C Albo plecy ,no może szczęśliwy remisik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:08 Na jakiego mistrza przyszedł czas?,w czachach wam się poprzewracało czy co ? Żeby mieć mistrza to wasz maneger Hajto musi jeżdzić Bentleyem ,a was na to nie stać .,wy nawet na bilety nie macie ,żeby obejrzeć mecz własnej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lks Parzeczew Hols Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:39 Nie slochajcie tych zazdrosnikuw z widzewa. Walimy na mistrza Odpowiedz Link Zgłoś