Dodaj do ulubionych

ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Grod...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:59
Na mistrza Polski przyszedł czas... na mistrza przyszedł czas...
Obserwuj wątek
    • Gość: Mosty Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:08
      No, może jeszcze nie na mistrza, ale na finalistę pucharu, a przy sprzyjających
      okolicznościach nawet na zdobywcę tego trofeum. Mam nadzieję że w finale
      zagramy z Wisłą Kraków i niezależnie od wyniku zagramy w UEFA Cup :)

ŁKS Manhattan, sia la la la la! :)
      • Gość: karolew Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.range81-157.btcentralplus.com 21.09.06, 16:30
        z całym szacunkiem panowie, ale chyba was z lekka poniosło... :)

mosty? a po ci ŁKS w UEFA Cup?
        mało ci rozgoryczenia w dotychczasowych występach?
        to się nazywa naiwność! ;)
        • Gość: rado Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 17:05
          bez przesady, nie na mistrza....ale o czołówke można powalczyc. Poza tym zeby
          rywalizowac o mistrzostwo wypadałoby mieć odpowiednie zaplecze finansowe. A na
          to sie nie zanosi dopoki w klubie są Stępień i Wróblewski. Wierze jednak ze lada
          moment pojawi sie kolejny ale tym razem większy sponsor.

TYLKO ŁKS!
        • Gość: Czytelnik uważny Rozgoryczenie widać w twoich wpisach karolew IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 17:09
          Nie możesz przeżyć że z Widzewem jest kiepsko a właściwie gorzej niż kiepsko to
          wylewasz swoje żale i rozgoryczenie tutaj i próbujesz prowokować podobnie jak
          twoj kolo po szalu (jak to mówią) 1910*. Wracaj chłopie do Polski i pomóż
          swojemu ukochanemu klubowi a nie tacisz energię na przesiadywanie przed kompem.
          • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w Łodzi! IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 18:45
            Protestuję!!!
            ja nikogo do niczego nie prowokuję!!!
          • Gość: karolew Re: Rozgoryczenie widać w twoich wpisach karolew IP: *.range81-157.btcentralplus.com 21.09.06, 20:03
            kolego czytelniku uważny,
            w przeciwieństwie do ciebie, jestem w stanie zaakceptować niepowodzenia
            Widzewa, bo w porównaniu do twojego kochanego ŁKS-u, Widzew nie przyzwyczaja
            swoich kibiców zbyt długo do akceptacji marazmu w osiąganiu niczego, z
            przerwami raz na 40 lat, tak jak to ma w zwyczaju twój klub. I tyle.

• Gość: Czytelnik uważny Re: Rozgoryczenie widać w twoich wpisach karolew IP: *.toya.net.pl 21.09.06, 20:39
              > w przeciwieństwie do ciebie, jestem w stanie zaakceptować niepowodzenia Widzewa<
              Uwierz mi ja też jestem w stanie je zaakceptować i to nawet szybciej niż sobie
              myślisz
          • Gość: Miku Re: Rozgoryczenie widać w twoich wpisach karolew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:21
            A z Wami nie dzieje sie kiepsko?:)
        • Gość: Mosty Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:20
          > mało ci rozgoryczenia w dotychczasowych występach?

Że co? Hehehe... Buehehehehe! Hehehe... :)
    • Gość: maciej Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.dolsat.pl 21.09.06, 19:05
      Walczyk ,dobrze wypadł Łakomy? Przecież on grał z 5 minut.Co można po takim
      krótkim pobycie na boisku powiedzieć o dyspozycji piłkarza?
      Nie dziwota że redaktora na stadionie traktują jak zbitego psa.....
      PS: nie ma to jak napisać artykuł posiłkując się opiniami kilku dziadków
      stojących pod trybuną,co panie Walczyk.Byłem,widziałem.......
    • Gość: Lks Parzeczew Hols ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Grod.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:19
      Lks mistrzem, wczesniej niz na stulecje klubu.
      • Gość: Ano Zimna woda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 01:17
        Panowie - szklaneczkę zimnej wody zalecam. Najpierw trzeba zdobyć 35 punktów,
        żeby w lidze się spokojnie utrzymać, a poźniej można o czymś większym pomyśleć.

Przed początkiem sezonu myśleliśmy o 11-12 miejscu - teraz na razie mamy 3 -
        cieszmy się z tego, ale nie pompujmy pwietrza w balon - sporo ciężkich meczów
        przed nami - jak z wyjadów do Bełchatowa i Lecha przywieziemy 2 lub 3 punkty
        będzie super.
        • thomaspawel Re: Zimna woda 22.09.06, 11:32
          tak tak...jak na razie to chyba w użyciu była zimna wóda, albo lepsze
          wynalazki :)
    • Gość: Teofilów C Albo plecy ,no może szczęśliwy remisik. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:08
      Na jakiego mistrza przyszedł czas?,w czachach wam się poprzewracało czy co ?
      Żeby mieć mistrza to wasz maneger Hajto musi jeżdzić Bentleyem ,a was na to nie
      stać .,wy nawet na bilety nie macie ,żeby obejrzeć mecz własnej drużyny.
    • Gość: Lks Parzeczew Hols Re: ŁKS przygotowuje się do meczu z Dyskobolią Gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:39
      Nie slochajcie tych zazdrosnikuw z widzewa. Walimy na mistrza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka