kasia_swiderska 24.09.06, 21:16 Mam nadzieję, że ta koalicja wygra w Łodzi. Rządy prawicy załamują mnie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tauzen Co to za centrolewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:44 przecież to totalne komuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberal Centrum to PO IP: *.lodz.mm.pl 24.09.06, 21:46 A ta "centrolewica" sa regularne komuchy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz że kaczki trzeba dokarmiać, ale my je oderwiemy od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:46 że kaczki trzeba dokarmiać, ale my je oderwiemy od koryta - zapytaj się lepiej Olejniczaków - to ci odpowiedzą, że z koryta wyżeraja różowe świnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frument Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 22:00 Brawo dla Krzysztofa Makowskiego, takich ludzi w naszym miescie potrzeba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Makowski prezydentem IP: *.retsat1.com.pl 24.09.06, 22:06 To jest lider , Makowski ściągnął do łodzi blisko 2 tyś ludzi. Brawo panie Makowski, będę na pana głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maj Maku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:20 Szkoda, że kandydatem sld nie został Berger. Ten chociaż nie ma problemów z prawem. Makowski skompromituje sld doszczętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joń Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:54 Jarku ratuj to upadające środowisko. Makowski kandydatem, to juz jest po wyborach. Uczciwy , sprawny Jarosław BERGER może wygrać wybory. Dlaczego w niedzielę nie dokonano takiej zmiany. Jeżeli nie terzaz to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:57 Super gość ten Berger w porównaniu z Makowskim to jest super przystojny. Może powinien wystartować sam. Oddam na Pana głos Panie BERGER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:58 jeżeli SLD się nie zmieni to już po nim. PD chętnie by poparło Bergera , dlaczego odpuścili, to jest błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandokan Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:09 Startuje chyba do Sejmiku Wojewódzkiego. ma duże doświadczenie jako obecny radny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:01 Berger jak mówią ma dobrych przyjaciół w PO, trzy lata temu był gościem i ekspertem na spotkaniu PO w sprawie bezpieczeństwa. Taki gość, przy jego wiedzy jest mile widziany. Do boju Panie Jarku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:02 Każdy chce BERGERa, ,takiemu to dobrze, szkoda że tylko SLD nie widzi tych pozytywnych cech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:05 Dobry policjant, świetny menadzer, dobry kolega, czego można chcieć więcej- Może zostanie marszałkiem Województwa, taka funkcja mu się należy. A jak Grabka goni za długi wobec funduszu- Brawo Panie Berger jest Pan jedyną nadziją na normalne miasto- Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lęk Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:06 sam się chwali czy to koledzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:07 Kto wie gzie bedzie startował Pan Jarosław Berger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON ZAWODOWIEC Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:09 Nigdy więcej ociekających chciwością neokomunistów w polskich magistratach. Jak ma się kolega aparatczyka komunistycznego Leszka Millera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruemnt Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 22:14 idz, dokarmiac kaczki leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON ZAWODOWIEC Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:27 RE;"frument". Zrobię to z przyjemnością a tobie "Szmaciaku" proponuję dokarmiać na Smutnej tow. barona z przestępczej organizacji SLD, kolegę komunistycznych łódzkich aparatczyków. Tow. Pęczak "full wypas" ostatnio zmizerniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij psie Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 22:29 naucz sie pedale Ip ukrywac bo ci dupe skopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON ZAWODOWIEC Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:35 Nie strasz " zmutny" pajacu bo zdefekujesz przed nocą. Boisz się trafić na Smutną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chu...ci w dupe Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 22:41 szmato a czego ja mam sie bac, swoich pogladow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:27 trochę kultury ty "chu...ci w dupe" różowy, krótko przycięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centrolew Centrolewica. NIE dla idiotów! IP: *.retsat1.com.pl 24.09.06, 22:12 Centrolewica. NIE dla idiotów! Niech nareszcie wróci normalność. Polska przyjazna dla każdego, a nie dla bandy czarnych świń i ich pomagierów. Koniec PO-PiSów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fruemnt Re: Centrolewica. NIE dla idiotów! IP: *.toya.net.pl 24.09.06, 22:16 zgadzam sie w 100%, brawo dla kandydata Centrolewicy i samej centro, za umiejetnosc rozmowy, przelamywania barier i checi zrobienia czegos dla Lodzi i calej polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Centrolewica. NIE dla idiotów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:18 re: "centrolew" poszli na Białoruś i to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to nie ja Re: Centrolewica. NIE dla idiotów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:25 to nie centrolewica, to żydokomuna Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Głosujcie na ludzi, nie na partie! 24.09.06, 22:59 Taką ma prośbę - Głosujcie na ludzi, nie na partie! Zostawcie choć samorządy z dala od tego Warszawskiego bagna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Fajnie ale wystawcie nowych ludzi IP: *.toya.net.pl 25.09.06, 00:29 Cieszy mnie ta inicjatywa ale nie będe głosował na stare partyjne gęby i karierowiczów typu Rakowscy szt.dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: 83.238.237.* 25.09.06, 08:00 Sąd Najwyższy orzekł jaką organizacją była partia neokomunistów SLD. Towarzysze łódzcy "Szmaciaki" chyba nie zapomnieliście rozszyfrowanego przez Moczulskiego skrótu PZPR. Przypominam--Płatni Zdrajcy Pachołki Rosji. Miłego dnia Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin do "lexa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:53 Podpisujesz się "lex". Otóż ja jestem prawnikiem i wstyd mi, że łódzki wydział prawa opuszczają ludzie tacy jak Ty. Jesteś dowodem na to, że nie możemy iść na kompromis, jeśli chodzi o standardy kształcenia. Zachwyt towarzyszem Moczulskim, byłym publicystą partyjnej gazety "Nowe Drogi" i tajnym współpracownikiem SB - pozostawiam bez komentarza. Zapewne zachwycasz się również aferzystą Jarosławem Kaczyńskim, który był członkiem zarządu spółki Telegraf, wypompowującej pieniądze ze spółek Skarbu Państwa. Przypominam, że pozostali członkowie tego zarządu odbywają karę pozbawienia wolności (albo już odbyli, jak np. p. Zalewski z PC). Reprezentujesz typowo prawicową i katolicką moralność oraz kaliber intelektualny. Odpowiadasz za to, że nasi obywatele wstydzą się polskiego paszportu i wolą myć gary w Irlandii, niż walczyć o lepszą przyszłość w tym kraju. Tacy ludzie jak Ty doprowadzą Polskę do katastrofy. Będzie biedna, zaściankowa, szara, sklerykalizowana, ciemna, osamotniona i pozbawiona przyszłości. Chyba, że centrolewica Was odsunie do kubła z politycznymi pomyjami, czego Wam życzę. I nie insynuuj mi, że jestem "szmaciakiem", bo kiedy ja robiłem pierwszy strajk w obronie wolności demokratycznych - Ty zapewne nie byłeś jeszcze u pierwszej komunii, prawicowy oszołomie. A dziś sympatyzujesz z siłami faszyzmu i zrobię wszystko, żeby niszczyć ludzi takich jak Ty. Jesteście niebezpieczni. Na Twoje obelżywe zaczepki, zakało mojej profesji, nie będę odpowiadał. Jesteśmy z innych poziomów społecznych i intelektualnych. Żegnam, "lexie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: do "lexa" IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.06, 10:34 Re: "łodzianin"---jesteś z pewnością ze szkoły "czerwonych jaskierniowców". Żal mi cię. Rozumiem twoje zdenerwowanie przed lustracją, dekomunizacją i deesbekizacją. Zawłaszczanie państwa i rabunek publicznych pieniędzy cechował ekipę aparatczyka komunistycznego z Żyrardowa. W aferach nikt nigdy nie dorówna czerwonym przestępcom, których trzeba rozliczyć do końca. Już raz doprowadzili Polskę do bankructwa. Powtórki należy uniknąć i odsunąć raz na zawsze pezetperowski złom. Szczęka opadłaby tobie, gdyby łódzki IPN wzorem Wrocławia zrobił na Piotrkowskiej wystawę pt. "Twarze łódzkiej bezpieki" i zrobił listę łódzkich agentów i szpicli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.ericsson.net 25.09.06, 08:55 gdzie "prawica" rzadzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosna Re: Berger na start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:19 Panie Jarku Łódź czeka!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwał Re: Berger na start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:20 Pana doswiadczenie, uczciwość i wiedza daje nadzieję na normalny rozwój miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yty Re: Berger na start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:22 jarosław berger wyprowadził na prostą WFOŚ, dziś już nikt nie patrzy na tą instytucję jak na kolebkę zła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Berger na start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:23 To nie tylko załuga Bergera,ściągnął do Funduszu świetnych fachowców od PR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ł. Re: Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:30 kaśkaaaaaaa!!!!! przeciez to żydokomuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 12:01 Tak trzymać Panie Jarku, wielka kariera przed Panem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:29 Berger ostatnio się mało pokazuje, może pora już wyjść z ukrycia, jest Pan bardzo zdolnym politykiem- a szczególnie co jest ważne jest Pan uczciwy- to jest przepustka do Prezydentury. Oj SLD, kogo wy wybraliście. Głosuje na Bergera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista Start kampanii samorządowej centrolewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:19 Krótko i tradycyjnie: precz z komuną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sen Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:21 Nic innego nie wymyslisz. Wygra lewica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: BERGER na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:23 Wczoraj na zebraniu pokłócili sie PiS-owcy. Kropy część niechce popierać. Brawo dla nich, to bardzo dobra decyzja szkoda że tak długo do niej dochodzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koks Re: BERGER na Prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.06, 15:09 Re: "sen". Miałem sen, że zdelegalizowano organizację neokomunistów SLD, a wielu zostało sąsiadami barona Sld tow. Pęczaka "full wypas". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copy Łódzka centrolewica apeluje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:42 27.09.2006 Kandydat centrolewicy na prezydenta Łodzi Krzysztof Makowski (SLD) zaapelował do kandydata PiS, obecnego prezydenta miasta Jerzego Kropiwnickiego, aby zrezygnował ze startu w wyborach samorządowych. Apel ma związek z ujawnieniem przez TVN nagrań rozmów ministra Adama Lipińskiego z posłanką Samoobrony Renatą Beger. We wtorek w programie "Teraz my" w TVN nagraniem z ukrytej kamery, w którym Lipiński rozmawiał z posłanką Samoobrony Renatą Beger m.in. o stanowisku dla niej w Ministerstwie Rolnictwa w zamian za przejście do PiS. Działacze łódzkiej centrolewicy uważają, że nagrania tajnych negocjacji między politykami PiS i posłanką Samoobrony Renatą Beger o jej przejściu do PiS świadczą, że w tym przypadku doszło do przestępstwa płatnej protekcji i łapownictwa. Ich zdaniem, podobne przypadki "korupcji politycznej" miały miejsce w łódzkiej Radzie Miejskiej. "W związku z tym, co się dzieje i co działo się wcześniej w łódzkiej Radzie Miejskiej, niech pan (Kropiwnicki - PAP) nie startuje w wyborach. (...) IV RP runęła w gruzach. (...) Korupcja i przekupywanie polityków stało się chlebem powszednim" - mówił Makowski w środę na konferencji prasowej. Działacze łódzkiej centrolewicy twierdzą, że czterech radnych w trakcie kadencji zmieniło kluby i popiera obecnie prezydenta Łodzi. Sugerowali, że zmiana klubów była zbieżna z zatrudnieniem tych radnych bądź członków ich rodzin w miejskich spółkach. Nie ujawnili jednak nazwisk tych radnych. samorzad.pap.com.pl/?bez_id=609271933160896&dzial=&poddzial=&d=609271933160896 Odpowiedz Link Zgłoś