Gość: RTS man IP: *.toya.net.pl 04.10.06, 22:15 Oby tylko efekty nie przyszły w drugiej połowie rundy wiosennej :-) Powodzenia Michał!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Akira Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.lodz.msk.pl 04.10.06, 22:17 W młodości siła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny W młodości siła! Panie Probierz sen to czy jawa?? IP: *.toya.net.pl 04.10.06, 22:47 Szczególnie w młodości Grzelaka 25 lat, Holewiński 28, Budka 26, Białek 25 itd itd To są zawodnicy podstawowego składu Nowak Marcin Zecević Nenad obaj po 27 lat Bogunović Sasha 26. Młody to jest Sokalski,Stawarczyk Piotr, Rzeźniczak Jakub P.S Akira, chyba że piszesz o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gul gul ŁKS ŁÓDŹ - Duma Miasta Łodzi !!! IP: *.retsat1.com.pl 04.10.06, 22:18 Tak Tak panie Probierz, jestes boski, II liga czeka! Bu Cha Cha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabron No comments IP: *.toya.net.pl 04.10.06, 22:37 No stary po prostu przedstawiłeś porażające argumenty, powinniśmy się zapaść pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:42 Powodzenia Michał! Pozdrowienia z Zabrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRTeeS Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 23:33 Ja Panu ufam Panie probierz :D Wiem ,ze bedzie dobrze...musi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość do pana M. Probierza IP: *.tpnet.pl 05.10.06, 00:04 Cud dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy... z tej przyczyny Widzew już się punktów nażarł i się stacza gdzieś w maliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Trzymaj sie Michal ! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.10.06, 00:24 wiekszosc kibicow Widzewa chcialo Michala za trenera i Michal moze liczyc na pelne poparcie !! nie jest sztuka zrobic wynik jak sie ma pelno kasy i sklad jaki trener sobie wymarzy.ja wierze w tych chlopakow i w trenera,Widzew jeszcze pokaze tym co sie teraz ciesza z porazek i miny i zrzedna!!na dzis oczywiste jest wzmocnienie pomocy kims kto potrafi wziasc ciezar gry na siebie w srodku pola.Martwi slabsza forma Bartka Iwana i Jarka Bialka i to tez jedna z przyczyn niepowodzen zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Trzymaj sie Michal ! IP: 83.16.165.* 05.10.06, 07:47 Cały czas powtarzam- w tym zespole sa spore możliwości, potrzeba tylko troszkę czasu.A jestem pewny ze w przerwie dojdzie 2-3 bardziej doświadczonych zawodników i bedzie dobrze.Wiem że to porównanie na wyrost ale za czasów WIELKIEGO WIDZEWA tez drużyna budowana była z tzw "odpadów" m.in. z łks-u.Nie ta skala,ale jednak...Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi i jestem spokojny o przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny >Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi< IP: *.toya.net.pl 05.10.06, 09:52 I ja też się temu dziwię, że ty ufasz "jakoś dziwnie". Do tzw "odpadów" należałoby zaliczyć twoją ortografię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: >Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi< IP: 83.16.165.* 05.10.06, 11:28 Tak jak napisałem- wierze i bede wierzył w ten zespół i koniec!Wiem że bedzie dobrzeI nawet jeśli spadną to bedzie tak samo!Jeśli tego nie rozumiesz to twój problem.Ale widac tacy sa "kibice"rodowitych:-)(choc nie wszysscy oczywiście) A ty dalej sobie szczekaj i napawaj sie chwilowym "sukcesem" P.S.Czytelniku uważny...to przypinanie o ortografię,to nie przypadkiem brak argumentów w rozmowie??bo jeśli nie masz nic konkretnego do napisania to milcz.i tyle.BO JESTEM PIEPRZONYM DYSORTOGRAFEM!I NADAL BEDE PISAŁ JAK PISZĘ.A jesli nie wiesz co to "dysortografia"to odsyłam cie do słownika PWN.Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik uważny Re: >Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi< IP: *.toya.net.pl 05.10.06, 13:19 >Wiem że bedzie dobrzeI nawet jeśli spadną to bedzie tak samo! Jeśli tego nie rozumiesz to twój problem. I chwała Ci za to. Rozumiem lepiej niż Ci się wydaje bo ja już coś takiego przeżywałem. Natomiast niektórzy kibice Widzewa nie mogą ścierpieć że ŁKS jest w tabeli wyżej od nich (bo jak się okazuje, od niedawna, to wyniki osiągane na boisku decydują o miejscu w tabeli). Przecież od 2000' prawie o ŁKSie zapomnieliście. Po spadku przez II ligę Widzew przeszedł prawie jak burza a tu w I lidze masz babo placek.Ten klub skazany już prawie na III ligę śmie grać lepiej od "ukochanego Widzewka"?? P.S. Czy to dysortografia przeszkadza ci pisać nazwę "swojego" klubu z dużej a innego z małej litery?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: >Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi< IP: 83.16.165.* 05.10.06, 16:09 Mnie akurat wali gdzie jesteście...bylebyście tylko majstra nie zdobyli(lub coś w tym guscie);-)...a ze z małej litery? Brak szacunku i zwykła ludzka nienawisć tłumacza wszystko...i mam ku temu powody.NIE KOMPLEKSY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: >Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi< IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:52 te powody to raczej, ze jestes z dupy wyjetym dysortografem albojakims innym dysmozgiem. macie skrzywione widzenie swiata jak wyborcy pisdu. moze romek ci da mature? buhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: >Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi< IP: 83.16.165.* 06.10.06, 10:14 O moją mature sie nie martw tłuku.To po pierwsze.Po drugie po diabła znowu pocisz sie nad klawiatura i piszesz coś co po raz kolejny dowodzi ze nie posiadasz choćby odrobiny inteligencji.Tak panie 1908-widze ze Bozia nie pokarała Cie ani jednym zwojem mózgowym.Tylko Ci współczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: >Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi< IP: *.chello.pl 06.10.06, 16:34 jak dobrze, ze jestes dysmozgiem, bo jeszcze bym sie przejal ta opinia o sobie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: >Ja jakoś dziwnie ufam Probierzowi< IP: *.4web.pl 07.10.06, 22:04 "albojakims" to się chyba inaczej (oddzielnie) pisze "pieprzony" ortografie. Bueheheheheee Co do matury, to chyba jeszcze nie pisałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RZĄDZI W ŁODZI z części ze szrotu nie zrobi się dobrego samochodu IP: *.4web.pl 05.10.06, 10:06 najwyraźniej rudy myślał inaczej, albo po prostu chytrzył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: z części ze szrotu nie zrobi się dobrego samo IP: *.toya.net.pl 05.10.06, 10:24 Taki z niego fachowiec co wyrzucał też całkiem dobre części, Wyczałkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla :) IP: *.toya.net.pl 06.10.06, 06:48 jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma a wasze stare trupy predzej znajda sie na cmentarzu niz zaczna naprawde dobrze grac bo jak na razie to macie farta jak mount everest - z Widzewem jest tak ze moze byc tylko lepiej a u waszych bazarowych grajkow tylko gorzej - nachapcie sie w tej rundzie bo na wiosne bedziecie leciec lotem koszacym w II lige :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go A smialismy sie z ŁKS-u IP: *.retsat1.com.pl 05.10.06, 10:35 Smialismy sie z ŁKS ze sciaga Hajtę - weterana, to teraz wiekszosc z was chciała by takiego piłkarza (ogranego, doswiadczonego piłkarza ktory potrafi potrząsnąc druzyną) Teraz Probierz smiesznie sie tłumaczy ze chciał doswiadczonych piłkarzy a nie było pieniedzy na transfery, bzdura - postawili na mlodych, niedoswiadczonych piłkarzy mających conajmniej srednie umiejetnosci co teraz okazało sie niewypałem. Mysle ze runda wiosenna wiele nie zmieni w składzie z sprostej przyczyny z braku doswiadczonych piłkarzy na rynku ktorzy stanowili by wzmocnienie. Przykre ale prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele Re: A smialismy sie z ŁKS-u 05.10.06, 11:54 Gość portalu: Go napisał(a): > Smialismy sie z ŁKS ze sciaga Hajtę - weterana, to teraz wiekszosc z was > chciała by takiego piłkarza (ogranego, doswiadczonego piłkarza ktory potrafi > potrząsnąc druzyną) > Teraz Probierz smiesznie sie tłumaczy ze chciał doswiadczonych piłkarzy a nie > było pieniedzy na transfery, bzdura - postawili na mlodych, niedoswiadczonych > piłkarzy mających conajmniej srednie umiejetnosci co teraz okazało sie > niewypałem. Mysle ze runda wiosenna wiele nie zmieni w składzie z sprostej > przyczyny z braku doswiadczonych piłkarzy na rynku ktorzy stanowili by > wzmocnienie. Przykre ale prawdziwe! Moim zdaniem brak pieniędzy to ściema i próba usprawiedliwienia własnej głupoty. Gdyby lekką ręką nie pozbyto się Pawlaka i Wyczałkowskiego, to bylibyście teraz znacznie wyżej w tabeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A smialismy sie z ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:13 Pawlaka się nie pozbyto, tylko zakończył karierę... Odpowiedz Link Zgłoś
odwroc.tabele.widzew.na.czele Re: A smialismy sie z ŁKS-u 05.10.06, 13:19 Gość portalu: . napisał(a): > Pawlaka się nie pozbyto, tylko zakończył karierę... Nie pisz bzdur! Chciał grać lecz nie przedłużono z nim kontraktu, więc nic innego mu nie pozostało... serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,3427023.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: A smialismy sie z ŁKS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:25 Nie unoś się. Nie przedłużono z nim kontraktu, ale skąd możesz wiedzieć z jakiego powodu? Jakby Pawlak chciał dalej grać, to by grał - miał ofertę z Unii Skierniewice, a tak jest u nas scoutem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.man.lodz.pl 09.10.06, 13:43 ten nick jest taki prawdziwy jak i twój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.toya.net.pl 05.10.06, 15:48 Przed rundą jesienną Boniek mówił, że grają tym czym mają i w zależności jaki będzie układ w tabeli po rundzie jesiennej, będą myśleć co dalej robić ze składem drużyny. Ostatecznie to m.in. ich pieniądze a nie nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.lodz.mm.pl 05.10.06, 16:57 ficku gośc żydowskim klubem to jest twój ukochany ŻYDZIADZEW, A TO PRZEDEWSZYSTKIM DLATEGO,ŻE ZOSTAŁ ZAŁOŻONY PRZEZ OSCHERA KOHNA,KTÓRY W 1910 ROKU CHODZIŁ JESZCZE W MYCCE I CZARNYM CHAŁACIE,A JEGO MANUFAKTURA NIE LEŻAŁA WÓWCZAS W GRANICACH ŁODZI. swją śmieszną szczeniacką wiedze czerpiesz z głupawych okrzyków wznoszonych tylko w kurniku przy al piłsudskiego przez takich analfabetów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: 83.16.165.* 05.10.06, 17:02 A przypomij mi kto rozpoczął akcje szukania grobów przodków na cmentarzu zydowskim? Widzew czy twoi koledzy po szalu? A jesli tego nie wiesz dziecko neostrady to popytaj na swoim forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BatuChan Re: Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:13 A jest tu ktoś taki jak Admin i co on na taki post? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.4web.pl 07.10.06, 22:07 PRZEDEWSZYSTKIM??????????? WTF?????? To się trochę inaczej pisze ANALFABETO!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zarzucaj innym swoich słabości clownie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crisbi Re: Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.4web.pl 07.10.06, 22:09 No i ten rok 1910? Śmieciu najpierw zarzucacie (tacy jak Ty i Twoi kompani od nalewek z Głowna) że to zafałszowana historia, a teraz sam przyznajesz, że rok 1910 jest prawdziwy???? Zdecydujcie się pajace!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 10.10.06, 07:15 buachacha!!!! Coś nie tak z główka??? Rodowitość uderzyła do głowy? Mniej słuchaj bredni kolesi z galery a bedziesz miał mniej zafałszowany pogląd na otaczającą cię rzeczywistosc. Zaraz pewnie powiesz ze stadion Widzewa jest na terenach byłego Getta Łódzkiego :-)))) Swego czasu debile z ŁKSu próbowali i taki argument przeforsować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucha Michał Probierz: Nie jestem cudotwórcą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:08 Michał trzymaj się cały Zgierz z toba TYLKO WIDZEW. Odpowiedz Link Zgłoś