Dodaj do ulubionych

Czy masz swoją "kosteczkę" na Pietrynie?

08.11.01, 17:32
Wiem że były już takie wątki.
Chciałbym wiedzieć czy ktoś z forumowców ma już swoją kosteczkę na Pietrynie.
Czy już dostaliście potwierdzenie zapłaty? Kiedy one wreszcie zacznął się na
Pietrynie pojawiać i co się dzieje że to tak długo trwa?
Może MY forumowicze Gazety.pl z Łodzi kupimy jedną z nich aby ślad po nas nie
zaginął?

pozdrowy KFŁ
Obserwuj wątek
    • jasam Re: Czy masz swoją 08.11.01, 17:50
      hubar napisał(a):

> Wiem że były już takie wątki.
      Nawet ktos z Izraela dopominał się swojego.

> Chciałbym wiedzieć czy ktoś z forumowców ma już swoją kosteczkę na Pietrynie.
      Niestety - jestem fanem Łódzkiej literatury S-F. Dlatego wciąż czekam na realne
      wątki tego tematu

> Czy już dostaliście potwierdzenie zapłaty? Kiedy one wreszcie zacznął się na
      > Pietrynie pojawiać i co się dzieje że to tak długo trwa?
      :-((((((((((((

> Może MY forumowicze Gazety.pl z Łodzi kupimy jedną z nich aby ślad po nas nie
      > zaginął?
      Już będziemy do wglądu w bibliotekach i archiwach gdzie zbieraja roczniki Gazety.

pozdr.

• kropka. Re: Czy masz swoją 08.11.01, 18:31
        W zeszłym roku każdy w naszej rodzinie znalazł pod choinką imienny
        certyfikat potwierdzający zakup kostki. Lekko licząc, zajęliśmy prawie pół
        Piotrkowskiej.
        Teraz mają problem, gdzie upchnąć resztę chętnych, stąd to tak długo trwa.
        Pozdrawiam
        • Gość: Perry Re: Czy masz swoją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 18:36
          Z oczywistych wzgledów potraktuję to pytanie jako retoryczne :-)

W moim przypadku od wysłania przelewu do odebrania certyfikatu trwało to +- 5
          tygodni, a że ładnie poprosiłem o przesłanie certyfikatu pocztą, to czas realny
          może być o tydzień krótszy.

A do pomysłu "forumowej" kostki jak najbardziej się przyłączam! :-)

Pozdrawiam - Perry
    • Gość: kuba Re: Czy masz swoją IP: *.interkam.pl 08.11.01, 19:23
      Ja i moja rodzina ma swoje kostki na Piotrkowskiej. Gdzie się ma znajdować wasza kostka
      znajdziecie na stronie www.piotrkowska.pl. Jedno jest niepokojące,że do tej pory sprzedano bardzo
      mało kostek i podobno były plany,żeby pomnik przenieść na Stare Miasto.Jestem za kostką Forum.
      • Gość: Paweł Re: Czy masz swoją IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.11.01, 19:28
        Mam swoją kostkę i certyfikat.
    • Gość: mch Re: Czy masz swoją IP: *.pai.net.pl 08.11.01, 20:15
      Na co mi to? Żeby ktoś po mnie daptał, albo jeździł samochodem, czy pożal się
      Boże, rikszami? :)

Pozdrowionka :)
    • lukaszrosinski Re: Czy masz swoją 13.11.01, 13:14
      mam miec, znaczy mam juz ten "dyplom"
      • Gość: Perry Re: Czy masz swoją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 13:17
        A co z kostką "Forumową"? Pomysł umarł? :-(

Pozdrawiam - Perry
        • hubar Re: Czy masz swoją 13.11.01, 13:46
          Właśnie!!! Ja tu daję takie szczytne proposy a tu nikt (prawie) o nich nie
          pamięta!

pozdrowy
          • kropka. Re: Czy masz swoją 14.11.01, 01:03
            hubar napisał(a):

> Właśnie!!! Ja tu daję takie szczytne proposy

Propos fajny, tylko jak zrealizować?
            Jaki napis? Ściapa wśród forumowiczów? Kto się tym zajmie?
            Ale uprzedzam: jak odpiszesz "no właśnie, kto?", to oberwiesz kostką!
            Pozdrawiam :)
            • Gość: Perry Re: Czy masz swoją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 09:18
              No to może ja się tym zajmę, chociaż "zdalnie"? W końcu to dla mnie żaden
              kłopot iść do banku lub na pocztę :-)

W przypadku kostki standardowej macie ją ode mnie w prezencie, prześlijcie
              proszę swoje "analogowe" adresy na perry@plusnet.pl to porozsyłam Wam xero
              certyfikatu, oczywiście kiedy sam go dostanę, chyba że ustalimy że oryginał ma
              spocząć w godniejszych rękach.

Acha, tylko ustalmy treść napisu :-) Ze swojej strony proponuję np.: "Łódzkie
              Forum GW", ale proszę o więcej pomysłów.

Pozdrawiam, miłego dnia - Perry
              • Gość: NINNA Re: Czy masz swoją IP: 138.227.189.* 14.11.01, 09:27
                proponuje, zeby to pytanie dyskutowac na "posiedzeniu" dzisiaj wieczorem.

//NINNA sluchajaca baaardzo ciekawej plyty GORILLAZ
                • Gość: Perry Re: Czy masz swoją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 09:31
                  Pytanie o kostkę "forumową" w ogóle czy o treść napisu? :-)

Pozdrawiam serdecznie - Perry
                  • Gość: NINNA Re: Czy masz swoją IP: 138.227.189.* 14.11.01, 09:40
                    Gość portalu: Perry napisał(a):

> Pytanie o kostkę "forumową" w ogóle czy o treść napisu? :-)

Tak wogole. Czyli i jedno i drugie. Ale chyba ten szwedzki system klubowy mi
                    poprzewracal w glowie. Jestem przyzwyczajona do tego, ze wszystko zalatwia sie na
                    zebraniach i posiedzeniach. Wybiera kierownictwo, pisze protokoly, bla bla bla
                    bla bla.

Sama bylam nawet kasierka w klubie mojego kerunku w wyzszej szkole. Zalatwilismy
                    duzo zeczy. Np mikro i mozliwosc zmywania dla studentow. Lepiej dzialajaca siec
                    komputerowa w laboratorium, zabawy, chrzciny nowych studentow (na ktore kupilismy
                    alkohol z ponad 10 000 SEK - ok 3 800 PL - ktory sprzedawalismy z zyskiem na
                    zabawach; oczywiscie nie bylo wszystko kupione za jednym zamachem). Mam za moje
                    zainteresowanie papierek, ktory moge dolaczyc gdy szukam pracy. Bo pracodawcy
                    lubia ludzi ktorzy sa zainteresowani innymi rzeczami, niz tylko swoj wlasny nos.

> Pozdrawiam serdecznie
                    i ja tez, serdecznie. Caluski

//NINNA zupelnie rozgadana, piszaca bzdury i w dalszym ciagu sluchajaca GORILLAZ
                    • Gość: Perry KOSTKA FORUMOWICZÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 18:44
                      Przypominam przed zebraniem! :-)

Pozdrawiam - Perry
                      • hubar Re: KOSTKA FORUMOWICZÓW 03.01.02, 19:52
                        Wyszukałem na stronie że moja kostka już jest uwzględniona ale nadal nie mam
                        certyfikatu. Przysyłają czy trzeba gdzieś po nie iść???

pozdrowy KFŁ
                        • Gość: kuba Re: KOSTKA FORUMOWICZÓW IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 03.01.02, 22:03
                          O tym przeczytaj na stronie www.piotrkowska.pl
                        • Gość: Ixtlilto Re: KOSTKA FORUMOWICZÓW IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.01.02, 22:56
                          HuBar- doprawiaj czary, żeby Kropka. tego wpisu nie zobaczyła :)
                          Certyfikaty są u niej- szczegóły na podforum KaFeLkowym, wątek (coś
                          takiego): "Certyfikaty KFL do odbioru"

pozdroofka, Ixtlilto
                          • Gość: Perry Re: KOSTKA FORUMOWICZÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 12:09
                            Jak sądzę, Hubarowi chodziło o jego osobistą kostkę :-)

Najlepiej wszystkie te sprawy - od opłaty po odbiór certyfikatu - załatwiać
                            osobiście w Biurze Budowy Pomnika, ul. Piotrkowska 86, prawa oficyna, tel. (42)
                            637 07 15, czynne od którejś tam do 15.00. Kiedy załatwiałem kostkę "forumową",
                            odbyło się to w ten sposób, że bardzo uprzejmy pan przyjął wpłatę na
                            odpowiednim druczku i na miejscu wypisał certyfikat.

Pozdrawiam serdecznie - Perry
                          • hubar Re: KOSTKA FORUMOWICZÓW 04.01.02, 13:44
                            Nie chodzi mi o kostkę KaFeLków! tą sam podpisywałem!!!
                            Chodzi mi własną prywatną kostkę.

pozdrowy
                            • Gość: Perry Re: KOSTKA FORUMOWICZÓW IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.01.02, 13:50
                              Hubar, więc jeśli do tej pory nie dostales certyfikatu to zadzwoń na w/w numer
                              albo idź tam osobiście - wariant minimum: czegoś się dowiesz, wariant maximum:
                              wyjdziesz z certyfikatem :-)

Pozdroovka - Perry
    • Gość: . Re: Czy masz swoją IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 05:37
    • hubar Re: Czy masz swoją 06.05.02, 11:00
      No już niedługo powinno być odsłonięcie, no i co??
    • yavorius Re: Czy masz swoją 06.05.02, 14:03
      Niee mam. Szkoda kasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka