tyczka 20.03.03, 22:55 Jaki śliczny księżyc... aż miło popatrzeć. Czy ktoś jeszcze dzisiaj na niego spoglądał? Pozdr tyczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maclorcan Re: księżyc 20.03.03, 22:59 Ja mam ten (nie)fart, że w takie noce jak dziś to księżyc świeci mi prosto w twarz gdy się położę do łóżka. Tak więc siłą rzeczy będę musiał na niego spojrzeć :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tyczka Re: księżyc 20.03.03, 23:08 A to prawda, coś w tym jest, że gdy człowiek idzie spać i nawet nie wie, że na niebie taki piękny księżyc jest, to on o kótrejśtam godzinie nocy sam nam o sobie przypomni... świecąc prosto w oczy :) Pozdr tyczka Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: księżyc 20.03.03, 23:12 Nie, on mi świeci w twarz jak się kładę spać więc nawet nie musi mi o sobie przypominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: księżyc IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 23:18 No pięknie. Czyli dlatego ani troszkę nie chce mi się spać:-/ Wygląda ładnie, ale ja niestety w takie noce cierpię:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: księżyc zdobyty 20.03.03, 23:39 A ja jak zwykle rozwalę tą sielaneczke... Wiecie dlaczego widać takie plamy na księzycu????? ...bo Twardowski gnój na pole wyrzucił... Takie tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: księżyc 20.03.03, 23:42 Ponoć dziś czarownice i wiedźmy robia jakies czary... kółka kredą pisza i cóś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: księżyc 20.03.03, 23:44 Znaczy te nasze forumowe czarownice?? :-)))) Sabat na Łysej Górze??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fleuriste Re: księżyc 20.03.03, 23:49 Może jeszcze... tego... goło latają na tych miotłach??? Żeby się tylko nie zaziębiły bidulki, dzisiaj taka zimna noc... :P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: księżyc 21.03.03, 00:12 maclorcan napisał: > Znaczy te nasze forumowe czarownice?? :-)))) -- Forumowe? hmmmm to raczej wiedźmy ;-) > Sabat na Łysej Górze??? :-)) -- To jakaś aluzja? ;-) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: księżyc 21.03.03, 01:10 Jakieś 2 dni temu widziałem koło trzeciej w nocy baranki na niebie rozświetlone księżycem... bajkowo po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: księżyc 21.03.03, 06:05 Ja dopiero niedawno "dojrzałem uroki" księżyca. Wymienili mi okna i narazie nie mam żaluzji i jak jest pełnia to też mi świeci na cały pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: a mój księżyc... 22.03.03, 12:41 Wiecie dlaczego widać takie plamy na księżycu...???? Bo Twardowski właśnie gnój na polach rozrzucił!:-))) Mój romantyzm jest taki...sprawny inaczej. Idę sobie powyć! Odpowiedz Link Zgłoś