plus_k 11.10.06, 10:46 ciekawe ile zbierze głosów? Jestem za... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lodzianin Re: Poparcie dla Matusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:35 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Re: Poparcie dla Matusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:19 mój głos też jest głosem poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Poparcie dla Matusiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:19 kolejny głos za Odpowiedz Link Zgłoś
plus_k Re: a cos wiecej? 11.10.06, 19:15 był już kiedys naszym "zarządzającym". Później przeszedł do ministerstwa. Wywodzi się z lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
diogenespies no, na komucha to w zyciu nie zaglosuje 11.10.06, 19:23 chyba za alternatywa bedzie Lepper:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: a cos wiecej? 11.10.06, 22:41 pl.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_Matusiak Został odsunięty ze stanowiska Prezydenta miasta i "dla dobra partii" zdymisjonowano go do ministerstwa. Wtedy wielu "zasłużonych" łodzian lądowało w ministerstwach. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z oddali Re: a cos wiecej? IP: *.toya.net.pl 12.10.06, 09:12 To była zapowiedziana dymisja. Jedna z lewicowych gazet napisała 2 tygodnie przed odwołaniem Matusiaka tak się pośpieszyła, że napisała o nim jako już odwołanym prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baczny raczej przyzwoity człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:56 W tamtych czasach w opinii opozycji prezentował się dobrze. SLD zarzucał mu, że zbyt łatwo przychodzi mu uzgadnianie spraw z prawą stroną sali Rady Miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś