Dodaj do ulubionych

Wspaniały mecz dla Widzewa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:57
Gratulacje dla drużyny z charakterem z Kalisza !!! To było niesamowite.
Obserwuj wątek
    • Gość: ŁKS Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 22:04
      nienawidze widzewa!
      • Gość: jinx ? IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 20.10.06, 22:06
        ?
    • Gość: ŁKS [...] IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 22:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mikasRTS Kochamy To Miasto, Kochamy Ten Klub!! IP: *.os1.kappa.pl 20.10.06, 22:18
        heh, żałosny jesteś synku;) idż do mamusi poproś żeby Ci pointa otworzyła to
        może jeszcze troszke sobie porysujesz:)
        Piękny mecz!! zasłużone zwyciestwo choć po golu na remis miałem starcha:D
        szacunek dla kibiców z Poznania!! Najlepsza ekipa jaka zawitała do ŁODZI!!:D
        TYLKO WIDZEW RTSSSS
        • Gość: rwt Re: Kochamy To Miasto, Kochamy Ten Klub!! IP: *.centertel.pl 20.10.06, 23:42
          Dzięki Widzewie, dzięki Michale! Dla Franza - szacunek.
    • Gość: CityofLodz [...] IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 22:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: NOWY Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:56
      Jeszcze troche i wszystko wróci do normy tzn bazarowcy za nami TYLKO WIDZEW RTS
      • Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 23:00
        a ktoby się nimi zajmował? Olac ich!
    • Gość: Zigi Rozalski Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:02
      1908 gdzie jestes? Zauwazylem, ze lubisz tu wstawiac rozne linki, wiec znajdz ten gdzi smiales, ze
      Widzew bierze jakis Sokalskich z Leczycy, jakis tam Wlochow. No i co frajerze? Wy w plecy 0-4, a
      my?:):):):)
      Pzdro dla normalnych (nie 1908) i powodzenia jutro z Gornikem
      • Gość: Roosevelt5 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 23:28
        Zigi Rozalski.
        1908 zapowietrzył się będąc w szoku.
        Jak się ocknie, to pojawi się na forum.
        Jednak nie licz na coś mądrego z jego strony.
        • Gość: 1908 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.chello.pl 21.10.06, 12:42
          ej co chlopaki dupa was swedzi i szukacie chetnego? to pomyliliscie adres:) moge
          tylko napisac, ze lech zagral beznadziejnie slabo, to co wyprawiala obrona lecha
          i kotorowski to sie glowie nie miesci. grali zupelnie inaczej niz z nami.:((
          przegrali na wlasne zyczenie a wy wykorzystaliscie ich slabosc. co mam napisac?
          no szkoda, ze tak uciekacie tej lecznej
          • Gość: 1908 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.chello.pl 21.10.06, 12:44
            i mam nadzieje, ze jak dostaniecie po dupie z legia, to tez bedzie o mnie
            pamietac i juz godzine po meczu bedzie domagac sie moich komentarzy. nie ma to
            jak byc wiesdzewskim guru hehe
            • Gość: mikasRTS Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.os1.kappa.pl 21.10.06, 13:00
              nie no ogolnie to ja zaczynam sie cieszyc ze ktos taki jak '1908' cos tu czasem
              napisze;) odrazu sie człowiekowi humor poprawia::D:D... Z wami Lech spiał sie
              na wyzyny swoich mozliwosci a z nami zagrał ponizej oczekiwan dlatego Wy
              dostaliscie becki a My cudem wygraliśmy...masz racje 1908...tłumacz sobie Nasze
              zwyciestwa tak do konca sezonu...LOL zobaczymy jak bedzie z Legia ja typuje 2:0
              dla WidzeWa:D:D:D nie dlatego ze popadam w hurraoptymizm ale uwazam ze legia
              jest duzo gorsza od Lecha w tym sezonie...
              • Gość: 1908 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.chello.pl 21.10.06, 13:10
                ale lech zagral bardzo slabo zwlaszcza w obronie. kotorowski tez bronil jak wasz
                holewinski. pewnie to byl najslabszy mecz lecha w tej rundzie, trzeba by zapytac
                jakiegos poznaniaka. do meczu z nami, to nawet nie ma co porownywac. no ale jak
                wam to poprawi samopoczucie, to jestescie debesciaki, widze was z taka gra
                najmniej w pierwszej trojce, probierz to bog trenerki, legii to wrzucicie z
                piatke no i w ogole super. a my choc remis z gornikiem, zeby sie udalo ugrac hehe
                • Gość: widzewfan 1908 - kolo, Ty to masz niezłe kompleksy względem IP: *.toya.net.pl 21.10.06, 13:23
                  Widzewa. Ten klub to Twoja nocna mara. Wczoraj to chyba Ci żyłka pękła z
                  wściekłości i gul Ci wyszedł jak nadczynność tarczycy + zapalenie migdałów. Ale
                  chyba prędzej to drugie bo to przypadek u małych dzieci. Lepiej strzel se
                  pointe mleczka i szykuj się Na te Twoje estadio...
                  • Gość: 1908 Re: 1908 - kolo, Ty to masz niezłe kompleksy wzgl IP: *.chello.pl 21.10.06, 14:00
                    qrwa ludzie pisze to zle, nie pisze to tez zle!? 3 posty na dwadziesciapare w
                    tym watku dzis rano byly adresowane do mnie. sam tego nie pisalem. widzialem
                    kilka zdjec z meczu - ladnie sie zaprezentowaliscie. to dla waszego lepszego
                    samopoczucia. a i tak sie licza 3 pkt czy sie potykaliscie czy graliscie
                    zajebiscie, licza sie punkty i je zdobyliscie i tyle. leczna bedzie miala ciezko
                    zeby was dojsc w walce o baraze hehe;)))))
                    • Gość: pimpek_sadełko Re: 1908 - kolo, Ty to masz niezłe kompleksy wzgl IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 16:55
                      "baraże odbędą się na bazarze kolego." Tak należałaoby napisać czytając
                      komentarze kibiców takich jak Ty, ja mam nadzieję, że w rzyszłym roku sezonie
                      derby znowu będą w I lidze. Pozdrawiam wszystkich kibiców z Łodzi, bez względu
                      na "kolor"
                • Gość: mikasRTS Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.os1.kappa.pl 21.10.06, 14:02
                  człowieczku...jak Wy graliscie z Legia to ow legia tez najwyzszej formy nie
                  prezentowała, bełchatow jakims dziwnym trafem teraz wsystko dostaje w dupsko a
                  zaczelo sie na mecz przed wami... powiedz mi czy ŁKS zawsze wygrywa z silnymi
                  przeciwnikami ktorzy sa w optymalnej formie a Widzew jak wygra to druzyna
                  przeciwna miała gorszy dzien?? Ty chyba tak rozumujesz...to powiedz mi czemu w
                  takim razie wtopiliscie derby...niech zgadne miesliscie najgorszy mecz rundy:/
                  człowieku troszke obiektywizmu... ja juz czytałem ze ŁKS o puchary bedzie
                  walczył a jak narazie wszyscy Widzewiady zakładaja ze walczymy o srodek tabeli
                  i bezpieczne utrzymanie w OE... wiec powiedz mi kto tu komu mydli oczy
                  cwaniaczku??
                  Pozdro dla normalnych...dzisiaj kolejne 3pkt dla Łodzi maja byc...
                • Gość: Widzewiak 1908 - oba spotkania mogły zakończyć się wynikiem IP: *.toya.net.pl 21.10.06, 17:01
                  4:4. Prawda jest taka, że wy zagraliście w Poznaniu naprwdę dobry mecz w
                  przodzie, chyba nawet mieliście w statystykach przewagę jeśli chodzi o
                  stworzone okazje, ale Lech faktycznie wykorzystał wszystkie i jedyne okazje
                  jakie stworzył. Nie wiem czy wczoraj Lech zagrał dobrze czy źle. W pierwszej
                  połowie naprawdę solidniiie tak do 30 mnuty gnietliśmy i gdyby Sokal z
                  Grzelakiem wykorzystali swoje okazje, byłoby 4:0 do przerwy. Przyuznaję, że
                  szybko zdobyta bramka ustawiła mecz. Ale po przerwie Lech ostro zaatakował i
                  mógł, a nawet powinien wyjść do stanu 4:2 dla siebie. I dlatego wczorajsze
                  zwycięstwo tak cieszy. A sytuacja po której padł gol na 3:2 była oprócz rzutu
                  wolnego jedyną naszą sytuacją w drugiej połowie. I to też trzeba umieć
                  wykorzystać. W piłce wygrywa ten, kto strzeli więcej bramek, nie zawsze ten kto
                  ma przewagę. Tłumacz sobie dalej nasze zwycięstwa słabością rywali. Ciekawe jak
                  wytłumaczysz wasz remis z Łęczną.
                • Gość: rwt Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.centertel.pl 21.10.06, 20:00
                  Dzięki 1908, że się ujawniłeś. Już myślałem, że coś się z tobą stało. Ale jest
                  OK jak widzę. A tak poważnie: My nie mówimy o podium czy pucharach w tym
                  sezonie, tylko o utrzymaniu i okrzepnięciu w I lidze. To raczej wszyscy znani
                  mi rodowici po wygraniu przez ŁKS 3 - 4 meczów zaczęli się napinać. Do dzisiaj
                  słyszę tylko, że ŁKS "idzie na mistrza"... Nie powiem, że bym się nie cieszył
                  (Łódź to Łódź), ale znaj umiar, rodowity kolego.
                  • Gość: karolew Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 21.10.06, 21:10
                    "kolega" 1908 jest taki rodowity, jak ja koszerny:) he he he !

• Gość: 1908 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.chello.pl 21.10.06, 23:39
                      no to obrzezancu potwierdziles wlasnie swoja 100% koszernosc:))) hehe
                      • Gość: karolew Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.10.06, 01:26
                        100% jest twoja indolencja umysłowa. :)
      • Gość: Ełkaesiak do Zigi Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 02:34
        Dzięki. Sobota jest nasza. ŁkS!
    • Gość: do pajaca leona! Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:12
      leon cwoku, gdzie jesteś.... jeszcze nie kapujesz kto jest lepszy,
      wydostaluiscie 4:0 a my wygraliśmy 3:2 czyli jaki wynik ... umiesz liczyc do
      dziesieciu, buraku jeden?
      • Gość: Paweł Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:16
        choć sercem bliżej łks to i tak gratulacje dla widzewiaków ;)
        • Gość: RTS Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:43
          Dzieki, powodzenia jutro i 6pkt dla Lodzi ;D
          • Gość: rwt Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.centertel.pl 20.10.06, 23:46
            Łódź się liczy!
            • Gość: karolew Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 21.10.06, 00:23
              Jak pieknie! Można świętować cały weekend! Nareszcie gramy swoje! Świetny mecz!
    • Gość: K Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.10.06, 00:54
      Dziękuję za dzisiejszy dzień. Pięknie.
      • Gość: pionier Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.nwrknj.east.verizon.net 21.10.06, 01:19
        Czy jesli kibicuje LKS i Widzewowi tzn ze jestem w porzadku czy jak wy to
        widzicie???
        • Gość: Bałuty Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 02:32
          Jesteś w porządku, ale dobrze by było, gdybyś jednemu kibicował, a drugiego
          szanował. Co w naszym mieście trudne jest. Na pewno zaraz też jakiś nienormalny
          napisze, że nie jesteś w porządku, ale nie przejmuj się. Pozdro
        • Gość: Seba Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 09:27
          Raczej nie. Wyjątkowa przypadłość.........
    • Gość: simon Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 08:50
      mecz super dramaturgia na boisku całe 90min. na trybunach tak samo super z
      jednej jak i drugiej strony szacunek dla Kolejorza oby więcej takich ekip na
      Widzewie tylko WIDZEW!!!
    • Gość: ŁKSman Polska liga każdy może wygrać z każdym IP: *.zdnet.com.pl 21.10.06, 10:27
      Mecz ładny dużo walki. Ale w drugiej połowie Widzew spuchł i bramki dla Lecha były tylko kwestią czasu. Straty 100% sytuacji się mszczą stąd bramka Sokalskiego
      • Gość: SEWILLA Re: Polska liga każdy może wygrać z każdym IP: 212.160.86.* 21.10.06, 11:10
        laaaaaaaaaalaalalo lalalalo
        :)))))))))))))))))
        • Gość: ŁKSman Sewilla spod Częstochowy?? IP: *.zdnet.com.pl 21.10.06, 13:22
          :-))))))))))))
    • Gość: olej Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 11:15
      gratuluje!znajomi mowili ze zagraliscie swietny mecz,kibice tez zrobili dobra
      robote,wczoraj wypilem za Wasz sukces kilka piwek ze znajomymi widzewiakami.
      pozdrawia i jeszcze raz gratuluje, tak trzymac panowie!!!!! p.s. mam nadzieje
      ze dzis LKS spisze sie rownie dobrze...
      • Gość: Bleeeeeeee Re: Wielkie gratulacje IP: *.48.115.131.ltv.pl 21.10.06, 12:05
        Niech Ci na zdrowie topifko idzie :) ja jeszcze do '1908' - otóż widzisz
        człowieku jak chłopak z wyśmiewanego przez Ciebie Górnika Łęczyca strzela 4
        bramke w sezonie .... Jak miałbyś trochę godnosci torpzeprosiłbys ale żeś małym
        człowiekiem to i nie przeprosisz... a co dzisiaj zrobi łksa - ja typuje 1:1 bez
        złośliwości.
        • Gość: 1908 Re: Wielkie gratulacje IP: *.chello.pl 21.10.06, 13:18
          a przepraszam, ze niby o kogo chodzi?? i kiedy ja wysmiewalem gornik leczyce???
          czlowieku nie wiem co pijesz ale masz jakies urojenia. pokazze mnie swym brudnym
          paluchem gdzie co i jak, to moze uwierze, ze trzezwy jestes
          • Gość: Roosevelt5 Re: Wielkie gratulacje IP: *.toya.net.pl 21.10.06, 23:32
            1908.
            Dziwisz się, że tak źle i tak nie dobrze.
            Sam sobie jesteś winien.
            Chcesz dyskutować z nami? Proszę bardzo, ja nie mam nic przeciwko temu.
            Tylko zachowaj umiar i pisz normalne posty, a nie kretyńskie dyrdymały.
        • Gość: wicelider do blee IP: *.4web.pl 21.10.06, 22:55
          kiepski z ciebie tajper :P
          • Gość: Bleeeeeeeee Re: do blee IP: *.48.115.131.ltv.pl 22.10.06, 11:26
            Nawet najlepsi się mylę ;)
    • Gość: Ya Wielkopolska bez Kalisza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 12:02
      Wielkopolska bez Kalisza
      • Gość: Yeah Re: Wielkopolska bez Kalisza IP: *.icpnet.pl 21.10.06, 23:47
        I kto was wtedy będzie utrzymywał, co ?
    • Gość: ŁKS O.ST.R. IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 01:07
      media.putfile.com/OSTR---321KS posłuchajcie sobie :)
      • Gość: S.N.W. Widzew Bogiem i nałogiem=) IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 01:28
        Teraz tylko podleczyć struny głosowe do piątku..
        www.youtube.com/watch?v=bEc9eFweohc
      • Gość: karolew Re: O.ST.R. IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.10.06, 01:29
        jakość nagrania, jak i tekst piosenki równie żenujące co prototyp śpiewający...
        dawajcie więcej takich zer, a będzie wam bardziej do twarzy he he he:)
    • Gość: Marcel Brawo Michał !!!!!! Brawo widzewska młodzież !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:00
      Fantastyczny mecz i kapitalna jego oprawa.Spędziłem na stadionie przy
      al.Piłsudskiego wspaniałe 2 godziny,a w uszach wciąż slyszę ten niesamowity
      doping fanów Czerwono-Biało-Czerwonych.Widzew w drugiej połowie pokazał
      wspaniałą rzecz:można tracić siły ale CHARAKTERU NIGDY!!!!!!!!
      Już nie mogę się doczekać piątkowego meczu z Legią.
      FORZA WIDZEW RTS !!!!!!!!!!
      P.S Pana red.Walczaka gorąco proszę,aby pisał swoje komentarze nie okiem
      sympatyka ŁKS-u lecz obiektywnego dziennikarza.
      • Gość: FanFan Marcel chyba ci Wyborcza przypadkiem wpadła IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 12:58
        do ręki. I jedyny tekst jaki przeczytałeś w Wyborczej to właśnie ten o który masz żal. Rozumiem Cie doskonale FAKT który czytasz też pewnie jest za Wi....em i tam nie ma takich paszkwili na twój klub i jego prezia i nikt nie najeżdża na tego pana co kieruje nim podobno z ziemi włoskiej ale oficjalnie to go w tym klubie nie ma.

> P.S Pana red.Walczaka gorąco proszę,aby pisał swoje komentarze nie okiem sympatyka ŁKS-u lecz obiektywnego dziennikarza.
    • Gość: Zigi Rozalski Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 12:56
      Jestem wielkim fanem Ostrego i musze przyznac,ze Wam zazdroszcze, ze jest Waszym fanem. Czasami
      macie sie czym pochwalic. Pozdro i gratulacje za mecz z Gornikiem.

• Gość: Marcel Fan Fan Tulipan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 13:27
      Gazeta na literę F którą wymieniasz to szmatławiec nie godny spojrzenia (że o
      jego czytaniu nie wspomnę),natomiast w mojej ocenie łodzkie media zdominowane
      są przez dziennikarzy -sympatyków Łks-u (Express,Dziennik,Radio-Łódź i
      oczywiście TVP 3)którzy w sposób nieobiektywny komentują wszelkie
      okołosportowe doniesienia n.t.Widzewa.Oczywiście, możesz miec inne zdanie na
      ten temat i nikt Ci tego nie broni.Co do bolącej Cię sprawy Zbyszka
      Bońka "kierującego klubem "z dalekiej Italii,to powiem Ci tylko ,że My
      WIDZEWIACY jesteśmy dumni z tego ,że ktoś tak Wielki i znany w całej Europie
      pomaga naszemu WILEKIEMU I ZNANEMU W CAŁEJ EUROPIE klubowi jakim jest Widzew.
      I może zostawmy prezesów w spokoju ,bo o panu Goszczyńskim to chyba nikt w
      Europie nie słyszał.
      • Gość: FanFan Zapytaj taty o p. Kukucia b.pracownika popołudniów IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 15:18
        ki jaką jest EI wychodzący o 6 rano. To może Ci opowie o peanach jakie wypisywał na cześć Widzewa. Dołożę do tego red. Madeja Mikołaja i masz dwie główne postacie które w Łodzi przez lata mozolnie wkładały ludziom do głowy co jest lepsze
        PS. Dziennikarz z meczu ma zdać sprawozdanie. Komentator zaś pisze w opiniach czy mu się coś podoba czy nie.
    • Gość: propan butan Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 13:41
      Gratuluję Widzewowi zwycięstwa nad Lechem (śledziłem mecz w necie - emocje
      trzymały do ostatnich minut).

TYLKO ŁKS
    • Gość: wer Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:56
      Ich Prezes kanduduje do rady miasta z list Samoobrony. Warcholy:)
    • Gość: Zigi Rozalski Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:03
      Przesuchalem ten kawalek OSTR- ego jeszcze raz i chyba przestane byc jego fanem. OSTR, wstydz sie
      za tych Zydow!!!!!!!!!! Dlaczego nie szanujesz historii swojego klubu, klubu, ktorzy zalozyli Zydzi?
    • Gość: Marcel Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 17:49
      Ten który od lat pracuje w TVP 3 Łódź nigdy nie okazał cienia sympatii dla
      Widzewa (chyba ,że Widzew ogrywał Legię 1:0 ,a ta rywalizowała z Łks o
      mistrzostwo Polski.)Pamiętamy do dziś jego emocjonujący
      komentarz....."wspaniały strzał Piotrusia Szarpaczka ....brawo Widzew."To było
      wiosną 1998r.a zwycięstwo Widzewa(grającego wtedy w 10) w Łodzi przyczyniło się
      do zdobycia przez sąsiadów tytułu mistrzowskiego,gloryfikowanego przez łodzką
      trójkę niemiłosiernie.Nie byłoby w tym nic dziwnego w końcu to łodzka drużyna
      zdobyła tytuł i fakt ,że ekipa TVP 3 z red.Mikołajem Madejem na czele pojechała
      wspólnie z piłkarzami na ostatni mecz i pokazywała relację z ich radości nie
      powinien zaskakiwać ,...a jednak .......Rok wcześniej kiedy to Widzew zdobył
      mistrzowski tytuł pokonując w fantastycznym meczu Legie na Łazienkowskiej 3;2 i
      na otwarty stadion Widzewa z całej Łodzi ściągnęło 6 może 8 tysięcy
      kibiców,czekających na piłkarzy i fanów którzy wracali ze stolicy to...kamer
      łódzkiej trójki zabrakło,a były zapalone jupitery ,śpiewy do rana i
      radość,radość radość.Co do red.Kukucia to pamietam go z Głosu
      Robotniczego ,opisywał tam triumfy Wielkiego Widzewa z lat 70 i 80
      tych ,zwycięstwa nad największymi europejskimi drużynami i trudno sie
      dziwić ,że były to peany bo zawodników klasy Bońka,Pięty,Tłokińskiego ,Smolarka
      czy Rozborskiego dzisiaj na polskich boiskach trudno dostrzec .Mam to
      szczęście ,że o tamte czasy nie muszę pytać swojego taty bo z pamięcią nie mam
      kłopotów a dzięki Widzewowi przeżyłem wspaniałe chwile.Pozdrawiam
      • Gość: cobra1908 Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.centertel.pl 22.10.06, 21:05
        Już dawno tak się nie uśmiałem!!! Dziękuje jeszcze większym i jeszcze lepszym,
        to przeciez tylko wam możemy zawdzięczać zdobycie mistrzostwo w 1998 roku. Co
        za paranoja!!! Idąc tokiem rozumowania niektórych obecnych na tym forum, to w
        1999 roku powinniśmy wygrać razem Menchesterem Ligę Mistrzów bo przecież
        zremisowaliśmy z późniejszym triumfatorem. Jesteśmy od was gorsi bo przecież
        przegraliśmy z Lechem, zremisowaliśmy z Łęczną i Dyskobolią a wy te mecze
        wygraliście.
        • Gość: karolew Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.10.06, 22:04
          mistrzostwo anno domini 1998 możecie zawdzięczać operatywności waszych
          działaczy i kasie Ptaka. Taka prawda!
        • Gość: karolew Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.10.06, 22:07
          stary Madej to był Widzewiak, mimo że potrafił zchować obiektywizm! A redaktor
          Kukuć z całym szacunkiem - nasz człowiek! młody Madej to już wygoda. Nie to co
          red. Filipiak, wierny pies z Aleja Unii 2...
        • Gość: . Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:38
          cyt.:
          [...]
          Jesteśmy od was gorsi bo przecież
          przegraliśmy z Lechem, zremisowaliśmy z Łęczną i Dyskobolią a wy te mecze
          wygraliście.
          [...]

Nieee, jesteście od nas gorsi, bo przegraliście derby...:))
          • Gość: Qn1977 Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: 57.66.193.* 25.10.06, 09:36
            Jestem fanem Widzewa, ale szanuję wszystkich normalnych kibiców. Panowie,
            trochę obiektywizmu - ŁKS jest wyżej w tabeli, tak więc pod tym względem jest
            lepszy od Widzewa, a z drugiej strony ostatni raz wygrał bezpośrednią
            konfrontację 9 lat temu, więc tutaj jest gorszy. Wszystko jest kwestią
            normalnego podejścia, bez "napinek" i nienawiści ! (Ehh, idealista ze mnie...
            już widzę oczami wyobraźni wpisy niektórych uczestników tego forum kiedy ŁKS w
            końcu przełamie się i wygra Derby...) Pozdrowienia dla normalnych i
            kategoryczne NIE dla fanatyków (i to z obu stron) !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka