Gość: CALISCH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:57 Gratulacje dla drużyny z charakterem z Kalisza !!! To było niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ŁKS Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 22:04 nienawidze widzewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS [...] IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Kochamy To Miasto, Kochamy Ten Klub!! IP: *.os1.kappa.pl 20.10.06, 22:18 heh, żałosny jesteś synku;) idż do mamusi poproś żeby Ci pointa otworzyła to może jeszcze troszke sobie porysujesz:) Piękny mecz!! zasłużone zwyciestwo choć po golu na remis miałem starcha:D szacunek dla kibiców z Poznania!! Najlepsza ekipa jaka zawitała do ŁODZI!!:D TYLKO WIDZEW RTSSSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Kochamy To Miasto, Kochamy Ten Klub!! IP: *.centertel.pl 20.10.06, 23:42 Dzięki Widzewie, dzięki Michale! Dla Franza - szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz [...] IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 22:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 22:56 Jeszcze troche i wszystko wróci do normy tzn bazarowcy za nami TYLKO WIDZEW RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi! IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 23:00 a ktoby się nimi zajmował? Olac ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:02 1908 gdzie jestes? Zauwazylem, ze lubisz tu wstawiac rozne linki, wiec znajdz ten gdzi smiales, ze Widzew bierze jakis Sokalskich z Leczycy, jakis tam Wlochow. No i co frajerze? Wy w plecy 0-4, a my?:):):):) Pzdro dla normalnych (nie 1908) i powodzenia jutro z Gornikem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.toya.net.pl 20.10.06, 23:28 Zigi Rozalski. 1908 zapowietrzył się będąc w szoku. Jak się ocknie, to pojawi się na forum. Jednak nie licz na coś mądrego z jego strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.chello.pl 21.10.06, 12:42 ej co chlopaki dupa was swedzi i szukacie chetnego? to pomyliliscie adres:) moge tylko napisac, ze lech zagral beznadziejnie slabo, to co wyprawiala obrona lecha i kotorowski to sie glowie nie miesci. grali zupelnie inaczej niz z nami.:(( przegrali na wlasne zyczenie a wy wykorzystaliscie ich slabosc. co mam napisac? no szkoda, ze tak uciekacie tej lecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.chello.pl 21.10.06, 12:44 i mam nadzieje, ze jak dostaniecie po dupie z legia, to tez bedzie o mnie pamietac i juz godzine po meczu bedzie domagac sie moich komentarzy. nie ma to jak byc wiesdzewskim guru hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.os1.kappa.pl 21.10.06, 13:00 nie no ogolnie to ja zaczynam sie cieszyc ze ktos taki jak '1908' cos tu czasem napisze;) odrazu sie człowiekowi humor poprawia::D:D... Z wami Lech spiał sie na wyzyny swoich mozliwosci a z nami zagrał ponizej oczekiwan dlatego Wy dostaliscie becki a My cudem wygraliśmy...masz racje 1908...tłumacz sobie Nasze zwyciestwa tak do konca sezonu...LOL zobaczymy jak bedzie z Legia ja typuje 2:0 dla WidzeWa:D:D:D nie dlatego ze popadam w hurraoptymizm ale uwazam ze legia jest duzo gorsza od Lecha w tym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.chello.pl 21.10.06, 13:10 ale lech zagral bardzo slabo zwlaszcza w obronie. kotorowski tez bronil jak wasz holewinski. pewnie to byl najslabszy mecz lecha w tej rundzie, trzeba by zapytac jakiegos poznaniaka. do meczu z nami, to nawet nie ma co porownywac. no ale jak wam to poprawi samopoczucie, to jestescie debesciaki, widze was z taka gra najmniej w pierwszej trojce, probierz to bog trenerki, legii to wrzucicie z piatke no i w ogole super. a my choc remis z gornikiem, zeby sie udalo ugrac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan 1908 - kolo, Ty to masz niezłe kompleksy względem IP: *.toya.net.pl 21.10.06, 13:23 Widzewa. Ten klub to Twoja nocna mara. Wczoraj to chyba Ci żyłka pękła z wściekłości i gul Ci wyszedł jak nadczynność tarczycy + zapalenie migdałów. Ale chyba prędzej to drugie bo to przypadek u małych dzieci. Lepiej strzel se pointe mleczka i szykuj się Na te Twoje estadio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: 1908 - kolo, Ty to masz niezłe kompleksy wzgl IP: *.chello.pl 21.10.06, 14:00 qrwa ludzie pisze to zle, nie pisze to tez zle!? 3 posty na dwadziesciapare w tym watku dzis rano byly adresowane do mnie. sam tego nie pisalem. widzialem kilka zdjec z meczu - ladnie sie zaprezentowaliscie. to dla waszego lepszego samopoczucia. a i tak sie licza 3 pkt czy sie potykaliscie czy graliscie zajebiscie, licza sie punkty i je zdobyliscie i tyle. leczna bedzie miala ciezko zeby was dojsc w walce o baraze hehe;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek_sadełko Re: 1908 - kolo, Ty to masz niezłe kompleksy wzgl IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 16:55 "baraże odbędą się na bazarze kolego." Tak należałaoby napisać czytając komentarze kibiców takich jak Ty, ja mam nadzieję, że w rzyszłym roku sezonie derby znowu będą w I lidze. Pozdrawiam wszystkich kibiców z Łodzi, bez względu na "kolor" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikasRTS Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.os1.kappa.pl 21.10.06, 14:02 człowieczku...jak Wy graliscie z Legia to ow legia tez najwyzszej formy nie prezentowała, bełchatow jakims dziwnym trafem teraz wsystko dostaje w dupsko a zaczelo sie na mecz przed wami... powiedz mi czy ŁKS zawsze wygrywa z silnymi przeciwnikami ktorzy sa w optymalnej formie a Widzew jak wygra to druzyna przeciwna miała gorszy dzien?? Ty chyba tak rozumujesz...to powiedz mi czemu w takim razie wtopiliscie derby...niech zgadne miesliscie najgorszy mecz rundy:/ człowieku troszke obiektywizmu... ja juz czytałem ze ŁKS o puchary bedzie walczył a jak narazie wszyscy Widzewiady zakładaja ze walczymy o srodek tabeli i bezpieczne utrzymanie w OE... wiec powiedz mi kto tu komu mydli oczy cwaniaczku?? Pozdro dla normalnych...dzisiaj kolejne 3pkt dla Łodzi maja byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak 1908 - oba spotkania mogły zakończyć się wynikiem IP: *.toya.net.pl 21.10.06, 17:01 4:4. Prawda jest taka, że wy zagraliście w Poznaniu naprwdę dobry mecz w przodzie, chyba nawet mieliście w statystykach przewagę jeśli chodzi o stworzone okazje, ale Lech faktycznie wykorzystał wszystkie i jedyne okazje jakie stworzył. Nie wiem czy wczoraj Lech zagrał dobrze czy źle. W pierwszej połowie naprawdę solidniiie tak do 30 mnuty gnietliśmy i gdyby Sokal z Grzelakiem wykorzystali swoje okazje, byłoby 4:0 do przerwy. Przyuznaję, że szybko zdobyta bramka ustawiła mecz. Ale po przerwie Lech ostro zaatakował i mógł, a nawet powinien wyjść do stanu 4:2 dla siebie. I dlatego wczorajsze zwycięstwo tak cieszy. A sytuacja po której padł gol na 3:2 była oprócz rzutu wolnego jedyną naszą sytuacją w drugiej połowie. I to też trzeba umieć wykorzystać. W piłce wygrywa ten, kto strzeli więcej bramek, nie zawsze ten kto ma przewagę. Tłumacz sobie dalej nasze zwycięstwa słabością rywali. Ciekawe jak wytłumaczysz wasz remis z Łęczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.centertel.pl 21.10.06, 20:00 Dzięki 1908, że się ujawniłeś. Już myślałem, że coś się z tobą stało. Ale jest OK jak widzę. A tak poważnie: My nie mówimy o podium czy pucharach w tym sezonie, tylko o utrzymaniu i okrzepnięciu w I lidze. To raczej wszyscy znani mi rodowici po wygraniu przez ŁKS 3 - 4 meczów zaczęli się napinać. Do dzisiaj słyszę tylko, że ŁKS "idzie na mistrza"... Nie powiem, że bym się nie cieszył (Łódź to Łódź), ale znaj umiar, rodowity kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 21.10.06, 21:10 "kolega" 1908 jest taki rodowity, jak ja koszerny:) he he he ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.chello.pl 21.10.06, 23:39 no to obrzezancu potwierdziles wlasnie swoja 100% koszernosc:))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.10.06, 01:26 100% jest twoja indolencja umysłowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ełkaesiak do Zigi Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 02:34 Dzięki. Sobota jest nasza. ŁkS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pajaca leona! Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:12 leon cwoku, gdzie jesteś.... jeszcze nie kapujesz kto jest lepszy, wydostaluiscie 4:0 a my wygraliśmy 3:2 czyli jaki wynik ... umiesz liczyc do dziesieciu, buraku jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:16 choć sercem bliżej łks to i tak gratulacje dla widzewiaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 23:43 Dzieki, powodzenia jutro i 6pkt dla Lodzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.centertel.pl 20.10.06, 23:46 Łódź się liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 21.10.06, 00:23 Jak pieknie! Można świętować cały weekend! Nareszcie gramy swoje! Świetny mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.10.06, 00:54 Dziękuję za dzisiejszy dzień. Pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionier Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.nwrknj.east.verizon.net 21.10.06, 01:19 Czy jesli kibicuje LKS i Widzewowi tzn ze jestem w porzadku czy jak wy to widzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuty Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 02:32 Jesteś w porządku, ale dobrze by było, gdybyś jednemu kibicował, a drugiego szanował. Co w naszym mieście trudne jest. Na pewno zaraz też jakiś nienormalny napisze, że nie jesteś w porządku, ale nie przejmuj się. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 09:27 Raczej nie. Wyjątkowa przypadłość......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 08:50 mecz super dramaturgia na boisku całe 90min. na trybunach tak samo super z jednej jak i drugiej strony szacunek dla Kolejorza oby więcej takich ekip na Widzewie tylko WIDZEW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Polska liga każdy może wygrać z każdym IP: *.zdnet.com.pl 21.10.06, 10:27 Mecz ładny dużo walki. Ale w drugiej połowie Widzew spuchł i bramki dla Lecha były tylko kwestią czasu. Straty 100% sytuacji się mszczą stąd bramka Sokalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEWILLA Re: Polska liga każdy może wygrać z każdym IP: 212.160.86.* 21.10.06, 11:10 laaaaaaaaaalaalalo lalalalo :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKSman Sewilla spod Częstochowy?? IP: *.zdnet.com.pl 21.10.06, 13:22 :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Wielkie gratulacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 11:15 gratuluje!znajomi mowili ze zagraliscie swietny mecz,kibice tez zrobili dobra robote,wczoraj wypilem za Wasz sukces kilka piwek ze znajomymi widzewiakami. pozdrawia i jeszcze raz gratuluje, tak trzymac panowie!!!!! p.s. mam nadzieje ze dzis LKS spisze sie rownie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeee Re: Wielkie gratulacje IP: *.48.115.131.ltv.pl 21.10.06, 12:05 Niech Ci na zdrowie topifko idzie :) ja jeszcze do '1908' - otóż widzisz człowieku jak chłopak z wyśmiewanego przez Ciebie Górnika Łęczyca strzela 4 bramke w sezonie .... Jak miałbyś trochę godnosci torpzeprosiłbys ale żeś małym człowiekiem to i nie przeprosisz... a co dzisiaj zrobi łksa - ja typuje 1:1 bez złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wielkie gratulacje IP: *.chello.pl 21.10.06, 13:18 a przepraszam, ze niby o kogo chodzi?? i kiedy ja wysmiewalem gornik leczyce??? czlowieku nie wiem co pijesz ale masz jakies urojenia. pokazze mnie swym brudnym paluchem gdzie co i jak, to moze uwierze, ze trzezwy jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Wielkie gratulacje IP: *.toya.net.pl 21.10.06, 23:32 1908. Dziwisz się, że tak źle i tak nie dobrze. Sam sobie jesteś winien. Chcesz dyskutować z nami? Proszę bardzo, ja nie mam nic przeciwko temu. Tylko zachowaj umiar i pisz normalne posty, a nie kretyńskie dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicelider do blee IP: *.4web.pl 21.10.06, 22:55 kiepski z ciebie tajper :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleeeeeeeee Re: do blee IP: *.48.115.131.ltv.pl 22.10.06, 11:26 Nawet najlepsi się mylę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Wielkopolska bez Kalisza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 12:02 Wielkopolska bez Kalisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeah Re: Wielkopolska bez Kalisza IP: *.icpnet.pl 21.10.06, 23:47 I kto was wtedy będzie utrzymywał, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS O.ST.R. IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 01:07 media.putfile.com/OSTR---321KS posłuchajcie sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Widzew Bogiem i nałogiem=) IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 01:28 Teraz tylko podleczyć struny głosowe do piątku.. www.youtube.com/watch?v=bEc9eFweohc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: O.ST.R. IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.10.06, 01:29 jakość nagrania, jak i tekst piosenki równie żenujące co prototyp śpiewający... dawajcie więcej takich zer, a będzie wam bardziej do twarzy he he he:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Brawo Michał !!!!!! Brawo widzewska młodzież !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 09:00 Fantastyczny mecz i kapitalna jego oprawa.Spędziłem na stadionie przy al.Piłsudskiego wspaniałe 2 godziny,a w uszach wciąż slyszę ten niesamowity doping fanów Czerwono-Biało-Czerwonych.Widzew w drugiej połowie pokazał wspaniałą rzecz:można tracić siły ale CHARAKTERU NIGDY!!!!!!!! Już nie mogę się doczekać piątkowego meczu z Legią. FORZA WIDZEW RTS !!!!!!!!!! P.S Pana red.Walczaka gorąco proszę,aby pisał swoje komentarze nie okiem sympatyka ŁKS-u lecz obiektywnego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Marcel chyba ci Wyborcza przypadkiem wpadła IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 12:58 do ręki. I jedyny tekst jaki przeczytałeś w Wyborczej to właśnie ten o który masz żal. Rozumiem Cie doskonale FAKT który czytasz też pewnie jest za Wi....em i tam nie ma takich paszkwili na twój klub i jego prezia i nikt nie najeżdża na tego pana co kieruje nim podobno z ziemi włoskiej ale oficjalnie to go w tym klubie nie ma. > P.S Pana red.Walczaka gorąco proszę,aby pisał swoje komentarze nie okiem sympatyka ŁKS-u lecz obiektywnego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 12:56 Jestem wielkim fanem Ostrego i musze przyznac,ze Wam zazdroszcze, ze jest Waszym fanem. Czasami macie sie czym pochwalic. Pozdro i gratulacje za mecz z Gornikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Fan Fan Tulipan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 13:27 Gazeta na literę F którą wymieniasz to szmatławiec nie godny spojrzenia (że o jego czytaniu nie wspomnę),natomiast w mojej ocenie łodzkie media zdominowane są przez dziennikarzy -sympatyków Łks-u (Express,Dziennik,Radio-Łódź i oczywiście TVP 3)którzy w sposób nieobiektywny komentują wszelkie okołosportowe doniesienia n.t.Widzewa.Oczywiście, możesz miec inne zdanie na ten temat i nikt Ci tego nie broni.Co do bolącej Cię sprawy Zbyszka Bońka "kierującego klubem "z dalekiej Italii,to powiem Ci tylko ,że My WIDZEWIACY jesteśmy dumni z tego ,że ktoś tak Wielki i znany w całej Europie pomaga naszemu WILEKIEMU I ZNANEMU W CAŁEJ EUROPIE klubowi jakim jest Widzew. I może zostawmy prezesów w spokoju ,bo o panu Goszczyńskim to chyba nikt w Europie nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanFan Zapytaj taty o p. Kukucia b.pracownika popołudniów IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 15:18 ki jaką jest EI wychodzący o 6 rano. To może Ci opowie o peanach jakie wypisywał na cześć Widzewa. Dołożę do tego red. Madeja Mikołaja i masz dwie główne postacie które w Łodzi przez lata mozolnie wkładały ludziom do głowy co jest lepsze PS. Dziennikarz z meczu ma zdać sprawozdanie. Komentator zaś pisze w opiniach czy mu się coś podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propan butan Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.toya.net.pl 22.10.06, 13:41 Gratuluję Widzewowi zwycięstwa nad Lechem (śledziłem mecz w necie - emocje trzymały do ostatnich minut). TYLKO ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 14:56 Ich Prezes kanduduje do rady miasta z list Samoobrony. Warcholy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zigi Rozalski Wspaniały mecz dla Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 15:03 Przesuchalem ten kawalek OSTR- ego jeszcze raz i chyba przestane byc jego fanem. OSTR, wstydz sie za tych Zydow!!!!!!!!!! Dlaczego nie szanujesz historii swojego klubu, klubu, ktorzy zalozyli Zydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 17:49 Ten który od lat pracuje w TVP 3 Łódź nigdy nie okazał cienia sympatii dla Widzewa (chyba ,że Widzew ogrywał Legię 1:0 ,a ta rywalizowała z Łks o mistrzostwo Polski.)Pamiętamy do dziś jego emocjonujący komentarz....."wspaniały strzał Piotrusia Szarpaczka ....brawo Widzew."To było wiosną 1998r.a zwycięstwo Widzewa(grającego wtedy w 10) w Łodzi przyczyniło się do zdobycia przez sąsiadów tytułu mistrzowskiego,gloryfikowanego przez łodzką trójkę niemiłosiernie.Nie byłoby w tym nic dziwnego w końcu to łodzka drużyna zdobyła tytuł i fakt ,że ekipa TVP 3 z red.Mikołajem Madejem na czele pojechała wspólnie z piłkarzami na ostatni mecz i pokazywała relację z ich radości nie powinien zaskakiwać ,...a jednak .......Rok wcześniej kiedy to Widzew zdobył mistrzowski tytuł pokonując w fantastycznym meczu Legie na Łazienkowskiej 3;2 i na otwarty stadion Widzewa z całej Łodzi ściągnęło 6 może 8 tysięcy kibiców,czekających na piłkarzy i fanów którzy wracali ze stolicy to...kamer łódzkiej trójki zabrakło,a były zapalone jupitery ,śpiewy do rana i radość,radość radość.Co do red.Kukucia to pamietam go z Głosu Robotniczego ,opisywał tam triumfy Wielkiego Widzewa z lat 70 i 80 tych ,zwycięstwa nad największymi europejskimi drużynami i trudno sie dziwić ,że były to peany bo zawodników klasy Bońka,Pięty,Tłokińskiego ,Smolarka czy Rozborskiego dzisiaj na polskich boiskach trudno dostrzec .Mam to szczęście ,że o tamte czasy nie muszę pytać swojego taty bo z pamięcią nie mam kłopotów a dzięki Widzewowi przeżyłem wspaniałe chwile.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra1908 Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.centertel.pl 22.10.06, 21:05 Już dawno tak się nie uśmiałem!!! Dziękuje jeszcze większym i jeszcze lepszym, to przeciez tylko wam możemy zawdzięczać zdobycie mistrzostwo w 1998 roku. Co za paranoja!!! Idąc tokiem rozumowania niektórych obecnych na tym forum, to w 1999 roku powinniśmy wygrać razem Menchesterem Ligę Mistrzów bo przecież zremisowaliśmy z późniejszym triumfatorem. Jesteśmy od was gorsi bo przecież przegraliśmy z Lechem, zremisowaliśmy z Łęczną i Dyskobolią a wy te mecze wygraliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.10.06, 22:04 mistrzostwo anno domini 1998 możecie zawdzięczać operatywności waszych działaczy i kasie Ptaka. Taka prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolew Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.range86-137.btcentralplus.com 22.10.06, 22:07 stary Madej to był Widzewiak, mimo że potrafił zchować obiektywizm! A redaktor Kukuć z całym szacunkiem - nasz człowiek! młody Madej to już wygoda. Nie to co red. Filipiak, wierny pies z Aleja Unii 2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:38 cyt.: [...] Jesteśmy od was gorsi bo przecież przegraliśmy z Lechem, zremisowaliśmy z Łęczną i Dyskobolią a wy te mecze wygraliście. [...] Nieee, jesteście od nas gorsi, bo przegraliście derby...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qn1977 Re: Nie znam Mikołaja Madeja sympatyka Widzewa IP: 57.66.193.* 25.10.06, 09:36 Jestem fanem Widzewa, ale szanuję wszystkich normalnych kibiców. Panowie, trochę obiektywizmu - ŁKS jest wyżej w tabeli, tak więc pod tym względem jest lepszy od Widzewa, a z drugiej strony ostatni raz wygrał bezpośrednią konfrontację 9 lat temu, więc tutaj jest gorszy. Wszystko jest kwestią normalnego podejścia, bez "napinek" i nienawiści ! (Ehh, idealista ze mnie... już widzę oczami wyobraźni wpisy niektórych uczestników tego forum kiedy ŁKS w końcu przełamie się i wygra Derby...) Pozdrowienia dla normalnych i kategoryczne NIE dla fanatyków (i to z obu stron) ! Odpowiedz Link Zgłoś