Gość: ChrisBTO IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 19:08 'Długość minuty zależy od tego, po której stronie drzwi do ubikacji jesteś' {to jest hymn pochwalny na czesc Z. - gratulacje!} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maclorcan Re: Długość minuty... 25.03.03, 19:22 Gość portalu: ChrisBTO napisał(a): > 'Długość minuty zależy od tego, po której stronie drzwi do ubikacji jesteś' I od ilości wypitego piwa ;)) > {to jest hymn pochwalny na czesc Z. - gratulacje!} Ja też gratuluję, o ile myślimy o tym samym "Z" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Długość minuty... IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 19:42 maclorcan napisał: > Ja też gratuluję, o ile myślimy o tym samym "Z" :)) Taki Z. jest TYLKO JEDEN. Mus ten sam. A motto ma być takie: 'Mam dość pieniędzy, by starczyło mi na resztę życia, pod warunkiem że umrę dziś o 23:20' Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Długość minuty... 25.03.03, 19:52 Gość portalu: ChrisBTO napisał(a): > maclorcan napisał: > > > Ja też gratuluję, o ile myślimy o tym samym "Z" :)) > > Taki Z. jest TYLKO JEDEN. Mus ten sam. No w sumie... :)) > A motto ma być takie: > 'Mam dość pieniędzy, by starczyło mi na resztę życia, > pod warunkiem że umrę dziś o 23:20' Ale mnie się aż tak bardzo nie spieszy :))) To ja już wolę nic nie kupować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Długość minuty... 25.03.03, 20:35 Na recepcji basenu w A. wisi kartka treści następującej: "U nas godzina trwa 60 minut!" Pozdrowienia PS. A w posłowiu to ja tylko tak zrobię do Przedpiszców Szanownych: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: Długość minuty... 26.03.03, 10:40 ChrisieBTO-ze stałym uwielbieniem- Twa Wierna Admiratorka(TWA -akronima adekwatny)-K' Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Długość minuty... 26.03.03, 11:12 Ja staram się być po własciwej.:) A Chris to się pojawia i znika, niczym duch co uwięziony został w sieci i czasem udaje mu się uwolnic.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChrisBTO Re: Długość minuty... IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 14:42 aric napisał: > A Chris to się pojawia i znika, To zależy wyłącznie od tego, czy pełzam po własciwej stronie dywanu Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Długość minuty... 26.03.03, 14:50 Taka zaleznośc jest rzeczywiście wyraźna. Ale staraj się proszę pełzać po tej własciwej, po tej odwrotnej do własciwej mógłby ktos cie nie zauważyc, a tego chyba nikt by nie chciał.:) Odpowiedz Link Zgłoś