Dodaj do ulubionych

alfik do generallo

01.06.07, 17:23
Jak widzisz generallo,watku'Kiedy ziemia elblaska do Pomorza wroci?" nie
mozna rozwijac na naszych,elblaskich stronach,bo jasnie panujacy
jazz,moderator z bozej laski ,ciagle wykasowuje podobne temu
tematy,twierdząc,ze nie są one zgodne z regulaminem forum,a to tylko niewinne
pytanko,nic wiecej:)
Obserwuj wątek
    • Gość: El Re: alfik do generallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:24
      Jeden i drugi z Was jestescie troche nie teges
      • alfik45 Re: alfik do generallo 02.06.07, 11:27
        Kogo masz na mysli?Mnie i generalla?Niech kazdy osobiście zbada swoje zdrowie
        psychiczne,reszta bez komentaza.
    • Gość: Elbinger Elbinger do alfika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:14
      Alfik. The Jazz po raz kolejny udowodnił, że jest proolsztyński. Nie chcę nic
      mówić, ale taka osoba jak moderator powinna być raczej bezstronna, a nie robić z
      forum swoje własne podwórko...
      • 999s Re: Elbinger do alfika 02.06.07, 01:01
        bezstronna w wydaniu elbląskim znaczy napierdlajająca bezmyslnie na Olsztynkowo?
        • alfik45 Re: Elbinger do alfika 02.06.07, 11:30
          999s napisał:

> bezstronna w wydaniu elbląskim znaczy napierdlajająca bezmyslnie na
          Olsztynkowo
          > ?
          999s,mam w dupie twoje olsztynkowo,dla mnie to miasto bez znaczenia,banda
          pegeerowcow i komuchow na emeryturze.
          • 999s Re: Elbinger do alfika 02.06.07, 13:25
            gdybyś Alfonsie miał w dupie olsztynkowo to byś się tam nie pojawiał i nie
            smrodził synu wiatru i kurzu (pewnie tego ostatniego nie załapałeś, więc ci
            prztłumaczę : ty TUMANIE)
            • Gość: Elbinger Re: Elbinger do alfika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:36
              Zamiast glupio bluźnić 999s lepiej zacznij dzialać, żeby odłączyć Elbląg od
              Warmii1!! Pomózmy sobie nawzajem!!! Chyba, ze wolisz być jak pies ogrodnika...
              • 999s Re: Elbinger do alfika 02.06.07, 14:31
                Elba w szuwarowo-bagiennym to problem Elby a nie Olsztyna. Olsztynowi nie dzieje
                się wielka krzywda status quo Go urządza, Elbląg nie- więc d|_|pa w troki i
                spieprzać sie a nie jazgotać!

Nie mam zamiaru pomagać w niczym ludziom pokroju Twojego i Alfonsa.
                • Gość: Elbinger Re: Elbinger do alfika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:21
                  Czyi typowa polska znieczulica psa ogrodnika...
                  • 999s Re: Elbinger do alfika 02.06.07, 16:02
                    Raczej niechęć do nurzania się w gó..e.
                    • Gość: Elbinger Re: Elbinger do alfika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 21:12
                      Przecież "szuwarowcy" są do tego przyzwyczajeni.
                      • 999s Re: Elbinger do alfika 04.06.07, 15:23
                        no jasne , ze musieli sie przywyczaić skoro przyfastrygowano im Elbę.

Problem z tym, że Elbląg w każdym województwie jest równie mile widziany jak
                        bękart na zjeździe rodzinnym.
                        • Gość: Elbinger Re: Elbinger do alfika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 15:58
                          > Problem z tym, że Elbląg ....

Ale jak pisałeś to nie twój problem.
                          • 999s Re: Elbinger do alfika 04.06.07, 16:05
                            Nie mój. ALe fakt, że coś nie jest moim problemem nie oznacza, że w ogóle nim
                            niue jest- dla innych na ten przykład.
      • alfik45 Re: Elbinger do alfika 02.06.07, 11:28
        Gość portalu: Elbinger napisał(a):

> Alfik. The Jazz po raz kolejny udowodnił, że jest proolsztyński. Nie chcę nic
        > mówić, ale taka osoba jak moderator powinna być raczej bezstronna, a nie
        robić
        > z
        > forum swoje własne podwórko...
        Masz rację,on wychodzi z zalozenia,ze nie bedzie jatrzył Elblaga z Olsztynem,ja
        tu nikogo nie obrazam.
    • generallo generallo do alfika45 02.06.07, 14:17
      Pasują tu bardziej niż na forum Olsztyna :)
      • Gość: Elbinger Elbinger do generallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:45
        Wyjątkowo się z tobą zgadzam generallo.

Ale niestety jest już za późno na zmianę granic. Ale jeszcze nadejdzie ten
        dzień, gdy uderzymy niczym burza!!!
        • Gość: Leon Re: Elbinger do generallo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 19:40
          Uderzycie w co? :) :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka